Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cwn Annwn

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jugoszláv légitársaság (JAT) 367-es, Stockholm és Belgrád között közlekedő járatának McDonnell Douglas DC-9 típusú utasszállító repülőgépe 1972. január 26-án a Német Demokratikus Köztársaság légterében felrobbant, a levegőben kettétört, és alig egy perccel délután…..
Házi feladatként, egy fotókiállítás látogatását kaptam legutóbb, ezért kellemest a hasznossal alapon, ellátogattam a címbeli múzeumba, ahol éppen Don McCullin, Shaped by War c. kiállítását lehet megnézni.Az Imperial War Museum látogatása ingyenes, ( a fotókiállítás…..
Cwn Annwn 2012.01.25 11:28:52
Három a magyar igazság*: az év első heteiben megnéztem a szegediek leendő 2-es villamosát, láttam tanulómenetet a miskolci 1-es vonal azóta már megnyitott hosszabbításán, és természetesen elmentem Debrecenbe is, ahol ugyan még kicsit távolabb állnak a megnyitástól, de itt-ott…..
Marseille Franciaország második legnagyobb városa, az ország legnagyobb kikötője a Földközi-tenger partján, Provence-Alpes-Côte d'Azur régió és Bouches-du-Rhône megye székhelye. A város mediterrán jellege nemcsak éghajlatában, hanem városfejlesztési modelljében is…..