Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Totokutya

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
Sokan tévedtetek a blogomra motivációs levél minta után kutakodva. Ezért itt van néhány ötlet arra, miket írhatunk egy motivációs levélbe. Hozzátenném, ahhoz hogy ne csak klisék halmaza legyen, saját illetve a potenciális munkaadó profiljához kell igazítani. Kommentbe nyugodtan…..
Totokutya 2012.01.24 20:31:13
Kedves Milo!

De jó, hogy rátaláltam a blogodra! :)

Utazási irodában dolgozom és már egy ideje nagyon szeretnék átmenni egy másik irodához. A mostani helyemen már nem érzem magam jól, hogy őszinte legyek igaz még csak 2 éve dolgozom a szakmámban, de úgy elfajultak a dogok a jelenlegi munkahelyemen, hogy lassan megutálom az egészet. A fizetésem kb. a hónap közepéig tart ki, ezt viszont "ellensúlyozza" a főnököm kedvessége, aki teljes munkaidőben engem piszkál (hogy finoman fogalmazzak....)Szóval nagyon gyorsan váltanom kell...
A problémám az, hogy az utazási irodák nem nagyon szokták meghirdetni az állásokat, vagy ismerősök töltik be a megüresedett helyeket, vagy a "csak úgy elküldtem az önéletrajzomat" embereket keresik meg. Úgy döntöttem, hogy én is elküldöm annyi irodának amennyinek csak lehet... Az önéletrajz már kész, a motivációs levéllel viszont vért izzadtam. Szeretnélek megkérni, hogy fusd át, és véleményezd, mert nem vagyok benne biztos, hogy jó. Főleg az a rész okoz nagy problémát, hogy mivel is tudnám én segíteni az irodát, hiszen ez az iroda az ország vezető utazási irodája...

Ez volna a motivációs levelem:

2010-ben végeztem a ************** Idegenforgalmi szakmenedzser szakán, ahol a magas szintű elméleti oktatás mellett kiemelt szerepet kapott a gyakorlati oktatás is. Ennek köszönhetően hamar kiderült számomra, hogy utazási irodában szeretnék elhelyezkedni.

Szakmai gyakorlatomat a ********** Utazási Irodában teljesítettem, ahol elsajátítottam az értékesítés és a teljes körű ügyfélkiszolgálás menetét. Tanulmányaim befejezése után a gyakorlati helyemen kaptam állást idegenforgalmi asszisztensként, 2012-től pedig referensként dolgozom az irodánál. Fő feladataim közé tartozik az általános irodai tevékenységek elvégzése mellett, az ügyfelek igényeinek megfelelő utazások kiválasztása, összeállítása, az iroda új idegenforgalmi projectjeinek pontos és önálló kidolgozása, valamint a külföldi partnerekkel való egyeztetés angol nyelven.

Mint ahogy önéletrajzomból is kitűnik, 2 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, így kellő gyakorlatot szereztem az utaztatás területén. Nem okoz gondot az ügyfelekkel való kapcsolattartás, az esetleges konfliktusok kezelése, természetesen szem előtt tartva a minőségi ügyfélkapcsolatot.

Az idegenforgalmat nem egy szakmának tartom, úgy gondolom ez egy életforma. Minden nap egy új kihívás, új feladatokkal. Nincs jobb dolog, mint amikor az ember hobbija a hivatása, mert nem úgy kezdődik minden reggel, hogy: „Jaj már megint dolgozni kell…”, hanem jókedvvel és szívből teljesíti a munkahelyi feladatokat.

Bízom benne, hogy a leírtak felkeltették érdeklődését, és egy személyes találkozó alkalmával is bizonyíthatom rátermettségem.

Kapcsolatfelvétel céljából elérhető vagyok a *************-as mobilszámon.

Tisztelettel,

Előre is megköszönöm a véleményezésedet!