Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rurodatu

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármennyire is egyetértek azzal, hogy Adj gázt! néven az Élet menetével párhuzamosan a zsidó negyedben a jövendő honfoglaló zsidók (vagy mi a fasz) ellen tiltakozni elfogadhatatlan, ennél csak még egy elfogadhatatlanabb dolog van, amikor a miniszterelnök mindenféle jogkör,…..
A két vasárnapi időközi választás után szinte mindenki a dunakeszi eredményt elemzi, ezért inkább a Szentendrei eredményről írnánk néhány gondolatot. (Dunakeszin a jelölteket támogató pártok erő-sorrendje Fidesz 49,7; az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Szövetség…..
Újabb és újabb listák kerülnek elő - és csak reménykedhetünk, egyiken sem szereplünk. Ha pedig már rajta vagyunk, akkor legalább a lista készítőjének szempontjából a pozitív oldalon legyünk. Mert a negatív-pozitív besorolás ki tudja milyen hátrányt hoz majd, ahogy…..
rurodatu 2013.02.19 22:19:40
@EgyetemistaPartyzán:

A kettős mérce kifejezés már foglalt, kettős mérce = Izrael, cionisták.
rurodatu 2013.02.19 22:46:14
@komplikato:

A Csehszlovákiának fizetett jóvátétel például abszolút jogtalan volt, mert Magyarország nem támadta meg Csehszlovákiát.
rurodatu 2013.02.19 23:00:19
@Bal:

Az eredeti lista kiegészítői lehettek akár Hit Gyülekezetés fiatalok is. Volt egy eredeti lista, amelyen nem szerepelt két olyan oszlop, amely a Hit Gyülekezete tulajdonában lévő ATV által bemutatott listán már szerepelt.
Pézsma A nyomorultak 2013.01.15 19:35:12
A Bayer-ügy utóélete pontosan megmutatja, milyen rugóra jár az elmúlt évtizedben tragikusan lezüllött politikai kultúra óraműve. És azt is, miért borzalmas és folytathatatlan ez a gyakorlat. Ismét elveszni látszik egy esély arra, hogy a társadalomban meginduljon a problémák és…..
rurodatu 2013.01.15 22:19:49
@Kemény Miklós:

Mik az arányok? Hányszorosa a svábok által elkövetett gyilkosságok száma a cigányok által elkövetettekének?
rurodatu 2013.01.15 22:25:29
@Andráska8:

A balliberális oldal előszeretettel nevezi magát civilnek. Viszont az igazi civilek az olyan cselekmények ellen tüntetnének mint az ózdi idős bácsi vasrúddal való agyonverése, testvérének a félholtra verése. Aki ilyet tesz az tényleg állat és halálbüntetést érdemel.
rurodatu 2013.01.15 22:27:29
@Andráska8:

Az egész népcsoport az csak egy része vagy az egésze az adott népcsoportnak?
Proszektúra Vasárnapi cigányok 2013.01.14 13:01:47
Csernus doktor szerint a vasárnapi apukát sokszor a bűntudat mozgatja a gyermek fizikai vagy érzelmi ellátásában. Ilyenkor le nem rendezett bűntudata miatt kompenzálni próbál. Ez a gondolatmenet jut eszembe, amikor látom a szemüveges, markáns profilú politikust komor, öntudatos…..
rurodatu 2013.01.14 23:56:18
Ha a cigányok magyarok, akkor Olaszliszkán a lincseléskor minek kiabálták azt hogy "Öld meg a magyart!"?

nol.hu/belfold/olaszliszkai_szemtanu__az_elso_rugas_mindent_eldontott
NOL| 2009. november 11.
"Öld meg a magyart!"

Ha teszem azt bolgárok megölnek egy bolgárt, akkor ők nem kiabálják azt hogy "Öld meg a bolgárt!", mert annak semmi értelme hiszen ők is bolgárok.
rurodatu 2013.01.15 00:06:21
@rurodatu:

Javítás, ez a szóban forgó cikk:

nol.hu/belfold/itt_mindenki_tudja__kik_gyilkoltak_
Bódisz Attila| NOL| 2009. október 27.
„öld meg a magyart!”
rurodatu 2013.01.15 20:53:52
@Brendel Mátyás:

A cigányok egymás közt azt mondják hogy vagyunk mi cigányok és vannak ők magyarok.
Elméletileg még valamivel több, mint egy év van hátra a következő választásokig, de már most bekapcsolhatjuk az öveket és felkészülhetünk a kormánypárt történetének legdurvább és legaljasabb választási kampányára. A rasszista kártyát előhúzó Bayer Zsolt írását…..
Amikor nincs társadalmi konszenzus alapvető ügyekben, és a politika rútul meglovagolja az ellentétes indulatokat, elkövetkezhet olyan helyzet, hogy a konfliktusok eszetlen élezése robbanáshoz vezet. De addig a politikai logika könyörtelenül a hatalomszerzés irányába hajt. Egy…..
rurodatu 2013.01.14 22:33:35
@kolbászoszsömle:

A törvényben a "vélt" szó nem arra vonatkozik hogy a több faj létezését véli valaki, hanem arra hogy valaki úgy véli hogy X az egyébként létező Y fajba tartozik és nem az egyébként szintén létező Z fajba. Tehát ha valaki mondjuk egy ausztráliai fajú embert néger fajú embernek vél és azért különbözteti meg hátrányosan, akkor az a vélt faji hovatartozása miatti hátrányos megkülönböztetés.
rurodatu 2013.01.14 22:47:39
@kolbászoszsömle:

Ha valaki azt hiszi egy arab fajú emberre hogy az cigány fajú és azért diszkriminálja mert ő a cigány fajú embereket akarja diszkriminálni, és ez esetben eltéveszti, az a vélt faji hovatartozás alapján történő diszkrimináció, de ha valaki egy tényleg cigány fajú embert azért diszkriminál mert az cigány fajú, akkor az a valós faji hovatartozás alapján történő diszkrimináció.
Tehát nem az a dolog a valós vagy vélt hogy léteznek-e egyáltalán fajok, hanem az hogy az illető melyik létező fajhoz tartozik.
rurodatu 2013.01.14 23:05:42
@kolbászoszsömle:

Hungaristázhatsz ostobán, általában csak arra vagytok képesek, de ha Amerikában kiszállsz a repülőtéren, ott ki kell tölteni egy nyomtatványt, ahol be kell jelölni többek között azt is hogy milyen fajú vagy. Úgy látszik a hungaristák már Amerikában is hatalomra jutottak pffff....
Kiemelkedően fontos döntés előtt áll a Nagyvezér, márciustól végre teljesen lenyúlhatja a Magyar Nemzeti Bankot is a magát kétharmadnak nevező törpe kisebbség. Jönnek is szépen a tippek arról, hogy kik az esélyesek a kamatcsökkentést csak elméletben ismerő offshorelovag…..
rurodatu 2013.01.03 01:13:13
@sárkányfő:

"Ezt egyébként megcsinálták Szlovákiában is.
Rohadékok."

Pontosan. Volt az MKP, amiből a rohadékok kiváltak (megosztották), majd összeálltak a tótokkal, így azokkal együtt vegyes pártként be tudtak jutni, a magyar párt meg emiatt nem tudott bejutni.
rurodatu 2013.01.03 01:14:51
@Távmunkás:

Az RMDSZ 1990-ben még 900 ezer szavazatot kapott, most már csak 300 ezret. Nyilván olyan jól politizálnak ha a magyarok többsége ott hagyta őket.
1000 leütés Kövér 2012.12.22 15:46:38
"Némely parlamenti képviselőről, különösen LMP-s és jobbikos képviselőkről, az a meggyőződésem, hogy mentálisan nem nőttek fel" - fogalmazott Kövér László az MTI-nek, és arról is beszélt, hogy 2014-től háromhetente fog ülésezni az országgyűlés, valamint reagált Sólyom…..
""A HVG Magyar Nemzet közzétett egy listát. A listán a diákönkormányzati vezetők nevei olvashatók, s mellettük – a lap megfogalmazása szerint – a felsőoktatásban eltöltött idejük. Most, amikor listázás ügyben tüntetés volt a Parlament előtt, ahol – ha csak egy…..
rurodatu 2012.12.16 20:18:25
@rurodatu:

Ebből az következik hogy az állampolgárok faji alapú listázása az nem lehet antidemokratikus dolog, mert ha az lenne, akkor Izraelben nyilván nem tennék, mivel köztudott hogy Izrael a közelkelet egyetlen demokráciája.
rurodatu 2012.12.16 20:25:00
@rurodatu:

Tehát akik mindannyian együtt Jeruzsálemért tüntettek a Kossuth téren, nem tudták a marhák hogy ott Jeruzsálemben faji alapon listázzák az állampolgárokat, amit azért még a Jobbik sem javasolt.
Semmi meglepő nincs azon, hogy épp az egyetemisták vonultak először utcára. A Békemenet és a Milla, illetve annak permutációja egészen más tészta, ők politikai célzattal kívánták megmutatni, hogy tényezők, hogy rájuk számítani kell. Ezzel ellentétben az egyetemisták azért…..
Balogh Zoltán tegnap egy konferencián, ahol bejelentette, hogy majd egyszer nagyot fogunk csodálkozni, mennyit fog költeni az állam az oktatásra, két elég súlyos mondatot is mondott. Az egyik az volt, hogy az oktatás nem szolgáltatás, hanem szolgálat, így senki se reklamáljon, ha nem…..
Négymillió magyar létminimum környékén és alatta, Európa-rekord infláció, 28 új adó, 27 százalékos áfa, Dörner nyilas színháza, Horthy-szobrok, Wass-Nyirő-Tormay az alaptantervben, Fekete György, mint kulturpápa, Kerényi Imre festményei, Tokody Ilona alázása, közös…..
rurodatu 2012.12.08 20:05:31
@Az igazi sztrovacsek:

Nem arányos az alábbi felvételen látható "intézkedés":

www.youtube.com/watch?v=TNsib28r43g

Nem arányos például a földre levitt, védekezésre képtelen személyt botokkal agyba-főbe verni, majd ott hagyni segítségnyújtás nélkül.
rurodatu 2012.12.08 20:48:29
@Mária:

Vagyis nem cáfoltad hogy a 2006 őszi zavargásokat a Gyurcsány-kormány provokálta ki az arcátlan hazugság politikával és az országnak kárt okozó rossz kormányzással. Akkor ebben már egyetértünk.
Vajon elfogadható-e az a szülői igény, hogy a köznevelés világi ága (magyarul az állami iskolák) ne kerüljenek világnézetileg elfogult irányítás alá? A többség véleménye valószínűleg egy határozott "igen". Eddig is, ha valaki egyházi iskolába akarta íratni gyermekét,…..
A politikai napirendre került ügyek egy része erősen aszimmetrikus: ha egy országot katasztrófa sújt, nemzeti büszkeség tölt el, vagy olyan téma kerül a napirendre, amelyben a lakosság elsöprő többsége alapvetően azonos véleményen van, a politikai szereplők többsége…..
Gyöngyösi Márton (Jobbik) képviselő kérésére közreadjuk a magyar kormány zsidó tagjainak listáját: Orbán ViktorSemjén ZsoltNavracsics TiborLázár JánosPintér SándorMartonyi JánosMatolcsy GyörgyBalog ZoltánNémeth LászlónéFazekas SándorHende CsabaVarga MihályTállai…..
Gyöngyösi Márton szerint fel kellene mérni nemzetbiztonsági megfontolásokból, hogy hány zsidó ül a kormányban és a parlamentben. A jobbik külpolitikai tagozatának vezetője ezt az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatban vetette fel. Én magam őszintén sajnálom Gyöngyösi…..
rurodatu 2012.11.26 23:10:29
@pirosfeherzoldezamagyarfold:

A gyermekgyilkosok és támogatóik erkölcsileg semmik.
rurodatu 2012.11.26 23:11:32
@milyen szép a Vértes, ó:

Azt hiszem világos voltam amikor azt írtam hogy a gyermekgyilkosságokra nincs mentség, tehát hiába próbálod mentegetni.
rurodatu 2012.11.26 23:53:04
@parrre:

De nincs. Aki indokot keres gyermekgyilkossághoz az mocskos náci.
A medián októberi felmérése egyértelművé tette, hogy Orbán Viktor legerősebb baloldali kihívója Bajnai Gordon lehet a 2014-es választásokon. Amennyiben az Együtt 2014 mozgalomnak sikerül egy táborba felsorakoztatnia az Mszp és az LMP híveit, valamint a bizonytalanok táborából is…..
rurodatu 2012.11.11 20:23:29
@MikeBoy: A reptér az kábé 500 milliárdot ért (az már makro nagyságrend), évente 20-30 milliárd tiszta hasznot termelt és fontos stratégiai vagyontárgy, elprivatizálása jól szemlélteti az MSZP-kormány hazához való hűtlen attitűdjét.
rurodatu 2012.11.11 20:26:13
@tass-tass:

Az igazságos az lenne ha minden parlamenti párt elnökének ünnepi beszédét teljes terjedelmében leadná a közszolgálati tévé, hogy minden néző megnézhesse és eldönthesse hogy kinek hisz.
rurodatu 2012.11.11 20:27:19
@MikeBoy:

"Hagyjuk.... :)"

Elfogyott a tudomány?
Ghostwriter Felhívás keringőre 2012.09.15 22:47:31
Amikor sorkatona voltam, kiképző parancsnokunk az összes foglalkozást azzal a rituális mondattal zárta, hogy „a gyakorlat elérte célját”. Nyilván azért, hogy ezt aztán beírhassa a jelentésébe is – pedig nemigen tanultunk meg semmi hasznosat. Az első jelekből ítélve a DK…..
rurodatu 2012.09.16 17:17:08
@félázsiai 2llkedő:

Ha követik a mintát, akkor miért tiltakoznak a követett minta ellen?
rurodatu 2012.09.16 17:34:28
@félázsiai 2llkedő:

www.nol.hu/archivum/archiv-369509
Nagy Szilvia| Népszabadság| 2005. július 11.
Gyurcsány Ferenc pénteken szóvá tette, hogy Orbán Viktor nem jár be az Országgyűlés üléseire.
rurodatu 2012.09.16 17:44:48
@Chicano:

A Jobbik szokott létszámához képest a legnagyobb arányban részt venni az üléseken. A tévéközvetítéskor pedig amikor a tévé mutatja egy Fidesz képviselő felszólalását, a teremben lévő 5-6 Fidesz-képviselő oda ül kör. hogy a tévénézők azt lássák mintha a Fidesz nagy arányban jelen lenne, de a szemben ülő Jobbik-képviselők le szokták fényképezni a komikus jelenetet és el szokták küldeni a kuruc.info-nak hogy az nyilvánosságra hozza:

kuruc.info/r/2/76381
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
A nyári uborkaszezon ellenére zajlanak az események: elkezdődött az olimpia, ami jó, befejeződött az országgyűlés, ami még jobb, valamint szaródik széjjelfele a nemzeti radikális nácipárt. Örömmel vegyes boldogsággal vegyes röhögőgörccsel értesültünk róla a minap, hogy…..
rurodatu 2012.08.04 13:03:54
@Gyárfás: Hát ez az. A demokratikus Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában a jogszabályok előírják a bűnelkövetők rasszának hivatalos nyilvántartását, akkor most azok rasszista demokráciák vagy hogy van ez?

Sőt még az ENSZ is rasszista?

www.origo.hu/itthon/20110527-az-ensz-rasszizmusugyi-megbizottjanak-magyarorszagi-latogatasa.html
Etnikai nyilvántartást javasol a kormánynak az ENSZ megbízottja
[origo]|2011. 05. 27., 16:28
az ENSZ rasszizmusügyi megbízottja. A megfigyelő többnapos országjárása után azt javasolta a kormánynak, hogy készítsenek etnikai nyilvántartást - például a bűncselekmények elkövetőiről -, hogy reális képet kapjanak a problémákról.
(Githu Muigai, az ENSZ rasszizmusügyi megbízottja maga is feketebőrű.)

Erről mi a véleménye a posztolónak?
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..
rurodatu 2012.05.01 21:31:16
@vkaresz6: Gyurcsány maga mondta, hogy bérmálkozott is egy darabig. Akik bérmálkoznak is egy darabig, azok általában plagizálnak is.

www.youtube.com/watch?v=7HsnMWdAQFM#t=0m12s
rurodatu 2012.05.01 21:53:27
Az agresszív Gyurcsány verekedni akar:

nol.hu/archivum/archiv-145785
Munkatársainktól| Népszabadság| 2004. július 17.
"Le kell verni a jobboldalt. Az én feladatom az, hogy ennek a politikai versengésnek irányt adjak, feladatokat szabjak, és azokat számon is kérjem, s ezt meg is teszem hezitálás nélkül" - mondta Gyurcsány Ferenc
rurodatu 2012.05.01 22:30:05
@Shopping:

"Leváltotta a nép az MSZP t, de kiderült a Fidesz semmivel sem különb.
Le kell vonni a tanulságot" :

Jobbik.