Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frucsi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beírókönyv „Köd van…” 2018.12.24 09:50:15
Ez volt az ok, amit az egyik vadásztársam megemlített, amiért az ő megyéjükből nem jött senki a küldöttközgyűlésre. Kétségtelen, tényleg köd volt. Aztán mosolyogva eszembe jutott, hogy micsoda markos legények lettünk mi, magyar vadászok, hiszen nekünk már arra sincs szükségünk, hogy legyőzzenek…..
frucsi 2018.12.24 10:25:22
Kedves Balázs!

Sajnos a mai világban, a politika jelenlegi helyzetében és formájában a vadászat sem független intézményi szinten, mint ahogy gondolom korábban sem volt az.
Viszont a kis egyszerű hétköznapi embereknek mint amilyen pl én is vagyok, pont a vadászat volt az a “hely” ahová menekülni tudtunk mindenféle olyan esemény, környezet, emberek elől, ami enyhén szólva nemkívánatos volt és megkeserítette a hétköznapokat.
Ez kapcsolt ki, ez töltött fel.
A probléma fő okát talán én is a fiatalok oktatásában, nevelésében látom, valamint az idősebb kollégák tájékoztatásában. Ugyanis jómagam sem tudok sokat a vadászati intézményrendszer működéséről,a szervezetek felépítéséről, alá- és mellérendeltségi viszonyairól, hol, ki és hogyan “szólhat” bele ennek a működésébe (gondolva itt ismételten az “egyszerű Pista bácsira” vagy a “fiatal Pityukára”)
Az utóbbi időben követem az írásait, a tartalom és a hangnem alapján nekem egyértelmű, hogy milyen célt szolgálnának ezek az írások, viszont ahhoz hogy ezeket teljes mélységéig megértsem ahhoz nincs elegendő információm és tapasztalatom sem.
Ehhez viszont pont olyan dologba kellene belefolynom ami elől menekülök a vadászatba. Tudom, itt jön a kérdés, mi lesz ha már nem lesz hova menekülni pont az ilyen emberek és változások miatt.
Bízom benne hogy továbbra is kitartanak a kitűzött céljuk mellett és minimum hasonlóan szép eredményeket érnek el mint eddig!
Tisztelettel maradok a blog követője és ezúton kívánok Önnek és családjának kellemes, vadászpolitika mentes Ünnepeket!
Üdvözlettel:
Fridrich Gergely
Az állam 12 félévet ad arra, hogy elvergődj a diplomáig az oktatás primér költségeinek megtérítése nélkül. Ha kimeríted ezt a keretet, költségtérítéses képzésben folytathatod tanulmányaidat. Az ördög a részletekben rejlik. Mai szemelvényünkben az alapvariánsokkal…..