Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abron

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Válság? Hol itt a válság? Tíz hozzánk érkezett levél közül háromban ez a kérdés szerepel: első autómat venném, milyet szabad? Nos, nekihasaltunk a témának, árkategóriánként összeállítottunk egy-egy csokrot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Abron 2012.01.25 20:30:00
@Adam88: Első autó Lancia Lybra Roosewelt 2.0 Alfa motor 183 ló. Alacantra belső full extra...és a mire a legbüszkébb vagyok - 19 évesen vettem - SAJÁT ERŐBŐL - úgy, hogy még a melót sem apa intézte. 1,5 év alatt kinyögtem...majd a motorcsere annyi lett volna mint az autó piaci értéke egy padkára futás 40-nel, blokk megrepedt. Az biztos: Az első autó kerül a legtöbbe, és a legnagyobb élményt nyújtja.
Annak ellenére, hogy az ember úgy érzi most megtehetem, hogy jobb, szebb autót vegyek, nem feltétlen kell a végletekig menni. 9 éves full Lancia után 22 éves diesel BX, aztán 123-as merci (természetesen olajkályha az is), Golf II diesel, majd most egy passat 1.9TD...de miután az ukrán határról visszafordítottak egy aknás átvizsgálás során a vétel után 2 héttel, és megtudván hogy az egyébként is tekintélyes 105 literes tank kb. 130 literre van fújva...elgondolkodtam, meghiredettem, és veszek egy swiftet. Tönkre nem megy, kevéssel beéri, ha meg karambol van úgyis mind1...
A használtautó, legalábbis nálunk - vedd ki a zsírját, add tovább mentalitással - Rosszabb mint a casinozás...mindig többe kerül mint képzelnéd.
A robogók a történelem folyamán határozottan a menő járművek közé sorolódtak, amíg a mopedek, főleg a klasszikus pedálosak különösebben sosem voltak azok, inkább megmaradtak praktikus közlekedési eszköznek. Főleg nálunk, ahol nem igazán alakult ki a mopedes kultúra, de ami…..