Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bűti Orsolya

83 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Májustól Bata Viktória tölti be a CEMP cégcsoporthoz tartozó Femina Média B2B&B2C marketing menedzseri pozícióját. A szakember négy éve dolgozik a kiadó sales-marketing munkatársaként, mely idő alatt feladata volt többek között a natív projektek teljes körű koordinálása, és a portfólió B2B…..
A Mercedes-Benz 2018. április 20-án elsőként húzta szét a függönyt az Index címlapján. Hirdető: Mercedes-Benz Hungária Kereskedelmi Kft.Kampány: 2018_Mercedes Vito Pro (MED0440)Médiaügynökség: Wavemaker Hungary Kft.  Működésében új hirdetési formátum érhető el CEMP SH kiadványain, mely a curtain…..
Február 9-én elkezdődtek a Téli Olimpiai Játékok, amivel az Index is kiemelten foglalkozik: teljes Indexen megjelenő információs csík, a gyors tájékozódásért önálló melléklet Index Sport rovat alatt, folyamatos hírszolgáltatással, az elkötelezett olvasókért Index, információs csík,…..
Több olyan frissítés érkezett most az Indexre, ami nemcsak szép, de úgymond hasznos is. Tartalomfogyasztási, sőt tartalomhabzsolási szempontokból: Lett egy még újabb címlapunk, amin felzárkózhat az, akinek napközben nem volt ideje híreket olvasni Elindultak az Index Akták Megújult a…..
Az Indavideó címlapján egy új, multiscreen (desktop, tablet, mobilweb) megjelenő szponzorációs formát vezettünk be, az aloldalakon (videó oldalakon) pedig továbbra is "csak" desktopon érhető el a szponzoráció. Nézze meg videónkon, hogyan néz ki a kombinált multiscreen szponzoráció az egyes…..
A CEMP Sales House, az Index-csoport értékesítője adszerver adminisztrátor kollégát keres. Elvárás: Precizitás (egy félreütött karakter elég nagy galibát okozhat...) Légy türelmes és udvarias minden helyzetben Jártasság az Internet világában és a számítógépen Angol nyelv ismerete (ne ess…..
A jó hirdetés úgy látványos, hogy közben nem irritál. Észrevéteti magát, és esélyt ad a bevonódásra, miközben alig szakad meg a tartalomfogyasztás. Nem adaptálni kell mobilra, hanem eleve ott van otthon. A Tiltorama olyan hirdetés, amit könnyű megcsinálni, könnyű jól használni, és megnézni is…..
Június 16-án a Ford új hirdetési megoldással apró pöttyökre bontotta az Index címlapi half page zónát. Hirdető: Ford Közép és Kelet-Európai Értékesítő Kft.Kampány: Ford - Particle (MIN0631)Médiaügynökség: Mindshare Médiaügynökség Kft.  Az új formátum az atomic névre hallgat, mely egyedi…..
Elsőként a Ford próbálta ki új hirdetési formátumunkat, a 3D billboardot. Hirdető: Ford Közép és Kelet-Európai Értékesítő Kft.Kampány: Ford CCL Ranger Transit Médiaügynökség: Mindshare Médiaügynökség Kft.  A formátum egy elegáns állóképekkel megjelenő, 3D hirdetési megoldás, mely képernyőre…..
Médiaügynökség: NEO Interactive Kft.Kreatív ügynökség: PossibleHirdető: HBO Holding Zrt.Kampánynév: Bakelit..
A Digital Media Best Practice 2015 versenyén a Microsoft Magyarország Nagy frissítés kampánya aranyérmet nyert, márkázott tartalom kategóriában. A kampányról korábbi posztunkban olvashat. A nagy frissítésÜgynökség: MitoMegbízó: Microsoft Magyarország  Köszönjük a Microsoft Magyarország és a Mito…..
A virtuális csatorna szponzoráció egy, a PORT.hu TV rovat nyitóoldalán, a negyedik csatorna helyén elhelyezkedő hirdetés. Médiaügynökség: NEO Interactive Kft.Hirdető: HBO Holding Zrt.Kampánynév: Aranyélet Az egyedi hirdetési formátumot olyan hirdetőknek ajánljuk, akiknek…..
Junior Prima díjat kapott az Index videósa, Szabó Péter.  A Junior Prima díjat a Prima Primissima díjakhoz hasonlóan minden évben több kategóriában adják át, 30 év alatti, munkájukban kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiataloknak. A 2014-es év egyik kedvenc, Szabó Peti…..
Előző posztunkban már beszámoltunk róla, hogy okt. 21-én (amikor is Marty McFly és a doki megérkeznek a múltból a jövőbe) Vissza a jövőbe napot tartottunk Indexen, a film 30. évfordulójának alkalmából. Az Index egyedi címlap dizájnt készített, amit itt tekinthet vissza. A…..
Az Index a Vissza a jövőbe film 30 éves évfordulója alkalmából egyedi címlapot készített. Tekintse meg itt, és kövesse egész nap az Indexet, mert Vissza a jövőbe napot tartunk (Marty McFly és a doki ezen a napon érkeztek meg a múltból a jövőbe). Ha pedig lemaradt az egyedi…..
A hatékony reklámkampányok elismerését célzó Effie Díjátadón a Femina.hu saját fejlesztésű M-Naptár applikációja bronz érmet nyert. A applikációt az indulás óta a Sanofi-Aventis Zrt. szponzorálja Algoflex-M termékével. A Femina.hu M-Naptár egy hasznos eszköz a nőknek,…..
Október 22-ig itt húzható!..
Szeptember közepén került megrendezésre a világ vezető autókiállítása, a Frankfurti Autószalon. Az eseményhez kapcsolt tematikus mellékletet a Porsche Hungaria Kft. támogatta, a szintén az Autószalonon bemutatott új Skoda Superb márkájával. Hirdető: Porsche Hungaria…..
Korábban már vizsgáltuk, hogy ha történés van az országban/világban, az olvasók az Indexet keresik fel elsőként. Ez a kirobbant menekültválság idején sincs másként. Augusztus 31-e óta percről percre, folyamatosan követjük a helyszínen az eseményeket, több, mint 30…..
A legnagyobb nemzetközi szereplők közül elsőként a Mozilla Firefox böngészője kezdte el korlátozni az .swf kiterjesztésű fájlok megjelenítését, vagyis felhasználói engedélyhez köti azt. A közeljövőben ugyanerre készül a Google Chrome is. Emiatt a hazai online piacon…..
A 2015. júl. 31-i Totalcar megújulást a Volvo támogatta, aki egyetlen hirdetőként jelent meg a kiadványon egy hétig. A Volvo minden felületen, így desktopon, tableten és mobilon (weboldal és alkalmazás) is…..
A Rulettkerék sorozat első autóját Csikós Zsolt (Év Autója zsűritag) vásárolta, mindössze 140.000 Ft-ért. A cikkek során a kiválasztás, a vásárlás, a javítások, a…..
15 év után új arculatot kapott a Totalcar!A redesign-nak köszönhetően egy modern, minden felületen kényelmesen, gyorsan és jól fogyasztható, szép Totalcar.hu-t olvashatunk. Sok nagy képpel, új…..
A Totalbike huszonnégy órás robogóverseny mellékletén 24 napon keresztül születtek cikkek. A versenyt élő videó stream formájában is követhettük. A közel egy hónap alatt 29 anyag született. A melléklet túlteljesítette a becsült számokat: 85.000 egyedi látogatót ért…..