Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Soze

359 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hurrá, hurrá, itt a Karácsony! Szeretettől túlfűtve dörömböl az ajtókon, és ha van olyan balga ember, aki nem engedne neki, akkor vidám, csilingelő nevetéssel rúgja rá tokostul a bejáratot. Dzsinglö bellz, szentöklóz, Hull a pelyhes, és veri veri hepi.  Bár még két hét…..
Sorkizárt Kisokos rajongóknak 2012.07.19 18:24:00
Szeretett fővárosunkat elárasztják a híresebbnél híresebb sztárok Hollywoodból: velük bizony lépést kell tartani, ami nem mindig egyszerű. Kész szerencse, hogy újságírók és paparazzik hada figyeli minden lépésüket és tájékoztatják a nagyérdeműt. De hogyan viselkedik egy…..
Sorkizárt A leleményes Ivan 2012.07.18 20:51:00
Lelepleztek egy csempészalagutat az ukrán-szlovák határon, Ungvár közelében. A 600 méter hosszú, 90 centi átmérőjű járaton sín fut végig, csillék parkolnak, valamint be van vezetve az elektromosság. Egy magáncég átláthatatlan kerítésével körbevett telephelyére fut be: itt…..
Sorkizárt Közös nevező 2012.07.18 17:28:00
Konkoly Ági, a Miss Supernational Hungary cím birtokosa és a szépségkirálynő választás döntőse szereti, ha egy bikini a lehető legkevesebbet takarja, hiszen így lehet szépen lebarnulni. Konkoly Áginak, a Miss Supernational Hungary cím birtokosának és a szépségkirálynő…..
Sorkizárt Nincs baj 2012.07.18 14:23:00
Világjárványnak tekinthető a felnőttkori inaktivitás. Egy brit orvosi folyóiratban megjelenő felmérés szerint a Föld 15 évnél idősebb lakosságának egyharmada nem mozog eleget. Ebbe a passzivitásba évente 5 millió ember hal bele. A kor emelkedésével nő az ellustulás veszélye…..
Sorkizárt Védőangyal 2012.07.18 11:45:00
Kizuhant egy hétéves kislány egy New York-i ház második emeletének ablakából, de szinte sértetlenül megúszta. Köszönheti mindezt annak, hogy egy férfi elkapta, mielőtt a földhöz csapódott volna, mindkét kezét összetörve ezzel. A kislány a légkondicionálón egyensúlyozott,…..
Sorkizárt Pályahiba 2012.07.17 14:31:00
Ma délután kisiklott egy villamos a Parlamentnél. Feltehetőleg pályahiba okozta a balesetet, az ijedtség nagy volt, de személyi sérülés nem történt. A javítás ideje alatt villamospótló autóbuszok közlekednek. A Kossuth tér már csak egy ilyen hely. Arrafelé gyakran siklanak ki…..
Sorkizárt Ebszerelem 2012.07.14 15:01:00
Egy brazil testvérpár szerelemszállót alakíttatott ki kutyák számára. Igen. Ebek szexuális vágyainak kielégítéséhez hoztak létre egy hotelt. Egy éjszaka átszámítva nagyjából 12 ezer forintba kerül, a butikban Swarovski-kristályos pórázokat kapni, van edzőterem és…..
Sorkizárt Stufi története 2012.07.13 17:30:00
Itt a nyár, itt a fesztiválszezon. A zenei rendezvényeken, a motorostalálkozókon és a falunapi haknikon pedig előkerülnek jófejék, akik egy totál egyedi pólóval hirdetnek valami fenemód vicces szlogent vagy mondatot. Amikor életedben először találkozol ezekkel a tréfás…..
Sorkizárt Felsőbbségadás 2012.07.13 11:07:00
A görög szélsőjobboldali párt, az Arany Hajnal idén először került be az ország parlamentjébe, szigorú bevándorlásellenes politikájuknak köszönhetően. Azonban nem álltak le itt, most óriásplakátokon szólították fel a híveiket, hogy csak a görögöknek adjanak vért. Ez…..
Feladta a Tour de France-t a hetedik nap után élen álló biciklista, Fabian Cancellara. Az olasz sportember azért döntött így, mert felesége várandós a második gyerekükkel. Csütörtök reggel jelentette be Fabian, hogy hazarepül az asszonyhoz és bár csapata szomorúan fogadta a…..
Sorkizárt A Denevérember 2012.07.12 11:14:00
A brit tudósok köztudottan nagyon ráérnek és nagyon pihentek. Egy csapatnyi fizikushallgató most azt számolta ki, hogy tudna-e repülni Batman. Megállapították, hogy ha elég magas épületről ugrana le, akkor a szárnyaknak köszönhetően tudna egy darabig. Más kérdés, hogy a…..
Sorkizárt A gyengébbik nem 2012.07.11 17:12:00
A mindennap használt vegyszereknek és egyéb hatásoknak köszönhetően egyre inkább veszélybe kerülnek a férfiak. A dezodorok, a növényvédő szerek, vagy a tartósító anyagok mind-mind negatívan hatnak a férfi hormonokra, így a végén megszűnhetünk létezni. A Föld minden…..
A hamburgi rendőrség csupán népszerűsíteni akarta a bűnüldözési szakmát, amikor verbuváló plakátokat helyezett ki városszerte, de kellemetlen fordulatot vett a kampány: a plakáton ugyanis egy olyan fotómodell pózol egyenruhában, aki előzőleg betört egy lakásba, a képeknek…..
Sorkizárt Hallótlanul 2012.07.10 11:10:00
A fokvárosi rendőrség megunta, hogy havonta átlagosan 8 ezer autóst bírságolnak meg, amiért vezetés közben telefonálnak, így új intézkedésként az igazoltató járőrök elveszik a mobilkészülékeket. Bár csak 24 órára kobozzák el a telefont, a csekk is megmaradt, sőt, súlyos…..
Sorkizárt Értem én 2012.07.08 20:09:00
Mindnyájunk kedvenc közösségi oldalán, a Facebookon elvileg a reklámok egy bizonyos része "személyre szabott", tehát akkor jelenik meg, ha a témában érdekeltek vagyunk. Kulcsszavak és látogatott oldalak alapján mérhetik be ezeket az adatokat. Nekem a mai felhozatal egy sörgyár, egy…..
Sorkizárt Super Mario 2012.07.08 11:07:00
Mario Balotelli nevével sokat találkozhattunk az Európa-bajnokság ideje alatt. Hol a cipőfűzőjét nem tudta egyedül bekötni, hol pazar játékkal két gólt lőtt az aranyesélyes németek hálójába. Most az exbarátnője miatt tűnt fel ismét: a hölgy várandós, a gyerek apjának…..
Sorkizárt Vissza a feladóhoz 2012.07.07 11:15:00
Jövő év január 1-től lép hatályba az új Btk., melynek egyik módosítása a rossz minőségű, vagy egészségre ártalmas élelmiszerek forgalomba helyezőit bünteti majd. Akár több éves börtönbüntetést is kockáztathatnak azok, akik a polcokra helyezik a hamis…..
Sorkizárt Majdnem jó 2012.07.06 17:49:00
Szinte mindenki örül a BKV újításának, az idén nyáron beindított helyközi hajójárat hálózatnak. A kánikulában már a víz közelsége is hűsítő, a főváros lakossága pedig igyekszik kipróbálni az alternatív közlekedési útvonalakat. Azonban hamar lehervad a mosoly az…..
Sorkizárt Emelt fővel 2012.07.06 14:27:00
Van egy növény, Furcraea a neve. 25 évig gyűjti magában az erőt ahhoz, hogy egyszer virágba boruljon, aztán elpusztuljon. Egy angol örökségvédelmi park kertészei láthatták ezt a csodás kinyílást: a Furcraea 6 hét alatt több mint 3 méter magas szárat növesztett, tele…..
Sorkizárt Viktor, a focista 2012.07.06 11:14:00
"Orbán Viktor ellenzi a videóbíró bevezetését" - szól egy cikk szalagcíme. Mint ismeretes, a IFAB (a labdarúgás szabályalkotó testülete) a következő világversenyeken ki fogja próbálni a két szabadalmaztatott eljárást, és ha beválnak, akkor innentől kezdve mindig alkalmazzák…..
Sorkizárt Turné közben 2012.07.06 08:25:00
A legnagyobb profikat is érheti baj. A Madonna komplett hangosítását hurcoló kamion felborult egy svéd autópályán, így veszélybe került az MDNA (minden idők egyik legzseniálisabb albumcíme) turné. A többmilliós hangtechnika Göteborgba, a következő állomásra tartott, amikor a…..
Sorkizárt A csúnya valóság 2012.07.05 17:13:00
A Magyar Turizmus Zrt. megvizsgálta a szomszédos országok utazási szokásait hazánk irányába. Jönnek-e, ha jönnek hányan jönnek és mennyi időre. Vajon mi az általános véleménye egy Horvátországból, Szerbiából, vagy Szlovéniából érkező turistának? Korunk turisztikai…..
VV Veronikát ugye nem az eszéért szeretjük szereti, aki szereti. A valóságshowból megismert kacsacsőrű lány ismét a bulvárhírek között szerepel: nem természetes módon szeretett volna barnulni, hanem Melanotan injekcióval. Sajnos ez az eljárás nincs törzskönyvezve az EU-ban,…..
Sorkizárt Égre meszelés 2012.07.04 11:17:00
Megújul a főváros - legalábbis ami a BKV buszokat illeti. Nem kell azért megijedni, maradnak a régi Ikarusok, viszont egységes, égszínkék festést kapnak. Az amúgy is esedékes buszfelújítások miatt az átfestés nem jár majd többletköltséggel, azonban a vidékiek, a külföldi…..