Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.R.C.H.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sörkultúra egyik legszórakoztatóbb jelensége a kultsör. Nálunk a Korty és a Black Rose jó eséllyel pályázik erre a posztra, de a Főzdefeszt után komoly versenytársai támadtak (Grabanc, Keserű Méz, Dupla Köles). De a legnagyobb magyar kultsör mégis a határon túl főzetik.A…..
Pintér sofőrjére harmincezer forintos szabálysértési bírságot szabtak ki, mert beállt egy mozgássérült-parkolóhelyre. Balsai sofőrje, aki forgalommal szemben ment az egyirányú utcában, többet bukott: ötvenezret. Nem tudni, az ő ügyében, mennyit rontott az, hogy Balsai…..
S.R.C.H. 2012.05.11 23:43:16
A hatáskörrel rendelkező egyetemi doktori tanács döntött: 16-2 arányban javasolja a Szenátusnak, hogy  a köztársasági elnök plágiummal szerzett doktori címét vonja vissza. A szenátus délutáni döntése ezután valószínűleg formalitás. Innentől a fő kérdés, hogy meddig…..
S.R.C.H. 2012.03.29 13:02:26
@berupan: Nem patt ez, világos jön, Futó a4-re lép és a fekete gyalog aktívvá válik. Innentől folytott mattra mennek ki valahogy a dolog, de semmiképpen sem teljesül két lépésben:)
Sry az off-ért!
Már boltokban az idei Gasztro TopLista >>>! A végefelé egy ötoldalas szakasz a magyar kézműves sörfőzésről szól, mint a jelenleg legizgalmasabb gasztronómiai fejleményről. Az első oldal itt látható, alatta pedig a szöveg. Hozzá pár kép, ami kimaradt a…..
cseh ale Noha az elmúlt hónapok cikktermése fényében joggal tűnhet úgy, megint valamilyen elérhetetlen és alkalmi cseh sörrel borzoljuk a sörszerető nagyközönség idegeit, ezúttal a feltételezés nem teljesen igaz. Annak dacára sem, hogy a vyškovi sörgyár IPA-ja valóban…..
Folyékony Kenyér Bohémia 2012.01.24 09:11:00
Csak szólnék, hogy a Rákóczi téri vásárcsarnok mellett, a Német u. 2-ben megnyílt a harmadik autentikus pesti cseh kocsma, a Bohémia. Csapon két Novopacke, a Kumburak és a Pardubicky Porter. Tök jó: megy a körúton a lefagyott orrú bácsi télen, és a Rákóczi térnél járva…..