Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsivag0

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel ez már megint egy olyan téma, amit nem lehet egy szóval meg egy legyintéssel vagy vállrándítással lerendezni, így épp ezért jobban a dolgok mögé nézünk...
zsivag0 2021.12.31 12:45:32
"@Krisz101: A legjobb szakma az ilyen statisztikák készítőié, csak kellően pihent agy kell hozzá.

"A hasonlóság azonban itt véget is ér, mert

A MAGASABB JÖVEDELMŰ NŐK AZ IDŐSEBB FÉRFIAKAT RÉSZESÍTIK ELŐNYBEN, MÍG A FÉRFIAK A FIATALABB NŐKET."

Az még véletlenül sem fordult meg senkinek a fejében, hogy az ok és okozat felcserélődött. Vagyis eleve azok a nők fognak nagyobb eséllyel karriert csinálni és anyagilag függetlenedni, akik gyárilag vonzódnak az idősebb fószerekhez a csigatestű pávák helyett, akik már 16-18 évesen a karrier, autók, irodaházak, nyaralások, wellness, színház, stb. bűvkörében élnek, nem a fesztiválos tivornyázós, bulikázós életet részesítik előnyben. Akik 20-as éveik elején már úgy öltöznek és sminkelnek, mint egy 30-as és kifejezetten élvezik, ha kicsit idősebbnek tűnnek, ha nőnek hívják őket lány helyett, mert ilyen nagyon elit picsák.

Ezzel szemben a nagyvilágban inkább az ellenkezője figyelhető meg, hogy ahogy halnak ki a régi öregek és bomlik a régies konzervatív rendszer már nem csak hollywoodi botrányhősnők (Madonna, stb.) meg az itteni ballib fősodor VivaTV Kisó vállal fel nyíltan fiatal srácot, hanem egyre többen és ezzel együtt az átlagos népesség is felbátorodik.
Itt az ideje, hogy az incel (involuntary celibates), vagyis az önkéntelen cölibátusban élő férfiakról is beszéljünk...
zsivag0 2021.12.31 00:03:19
@Santiago Hernandez: Ehhez tudni kéne, hogy az ember mennyire mozog más emberek között. Egy Zac Efron formának Budapesten elég, ha gamerkedés közben leviszi a szemetet párszor meg lemegy a sarki közértbe és előbb-utóbb rá fog cuppanni egy minimum közepes lány, csak vennie kell a jeleket (na ez a másik, ami gond szokott lenni, egyes férfiaknak az sem tűnik fel, ha a nő már a punciját dörgöli hozzá ruhán keresztül).

Egy átlagos pasi (női skálán 7/10 felett) is találhat, ha jó parti, tehát önfejlesztette magát és rengeteg ember között mozog, diplomás, jó karrierje van, stb. Ha nem jó az elemzésben, ő is gondolhatja úgy, hogy vonzó a nő szemében, mert a nő elemi érdeke, hogy ezt elhitesse.

Én vízválasztóként a következőt szoktam tanácsolni: ha egy olyan nő, akit nem csak sötétben, 4 fal között dugnál meg kezdeményez nálad és nyomul rád valamilyen formában és te SZABOD A FELTÉTELEKET, vagyis mondhatod neki azt, hogy köztetek szexen kívül semmi nem lehet, mert nem akarsz elköteleződni és ENNEK ELLENÉRE lefekszik veled, akkor nem vagy incel. Az incel és a béta között annyi a különbség, hogy a béta blue pill, az incel pedig redpill. A bluepilles ember örül a minimális buksisiminek is, ha kap egy kekszet a több hónapos simpeskedéséért.

Az incelben pedig van tartás, nem fog hasra esni, mert kellő mennyiségű udvarlással lenne esélye a 120 kilós 2 gyerekes kolléganőjénél, miközben ő sportos testalkatú diplomás srác, akinek olyan genetikai "bajai" vannak, hogy nem 180 meg nem kreol meg stb. ami a nőknél azonnali kukát szokott jelenteni.

Vagy nem fog puncsolni olyan nőknek, akik nyálasan közlik, hogy mit várnak el egy pasitól meg nekik hogyan kell udvarolni, miközben a sarki cigánynak ők veszik a gyrost, mert a gyereknek még arra sincs pénze, de azért dugnak vele még úgy is, hogy asszonya van.
Most, hogy egy újabb nőgyűlölő tömeggyilkos esete járja be a médiát, újfent arra kényszerülök, hogy leírjam, hogy nem kéne minden adandó alkalommal kihangsúlyozni, hogy az illetőt Asperger-szindrómával diagnosztizálták. Vagy ha már muszáj beleírni minden egyes hírbe,…..
zsivag0 2014.06.24 01:57:07
@Wisp: "Elvárni a társadalomtól, hogy szexet szolgáltasson neked az egyenértékű azzal, mintha pénzt, sportkocsit vagy luxusnyaralót követelnél, mert te anélkül nem érzed jól magad."

Végre megint témánál vagyunk. A sportkocsi és a luxusnyaraló nem létszükséglet, pénzt viszont ha nem is sokat de kap az ember nagyon sok államtól segélyként, amennyiben rászorul.

A szex kivételt képez mint tabutéma, pedig nagyon is létszükséglet. Nem úgy, mint a víz vagy a táplálék, ami nélkül meghal az ember, hanem úgy, mint a vitamin, elegendő napfény vagy emberi kapcsolatok, amik nélkül elsorvad illetve begubózik és megőrül.

A szex tehát elemi szükséglete minden embernek ami ugyanúgy szükséges az EGÉSZSÉGES ÉS KIEGYENSÚLYOZOTT ÉLETHEZ, mint a lakhatás, pedig valójában az sem létszükséglet, mert alszanak emberek a szabad ég alatt is.

Legalizálni kellene a prostitúciót és Erzsébet utalvány formájában lehetőséget nyújtani a rászorulóknak. Már ezzel nagyon sokat tennének az ellen, hogy ne legyen annyi "nőgyűlölő tömeggyilkos".

Van olyan állam, nem tudom Hollandia vagy másik, ahol negyedévente ingyen prostituált jár minden mozgássérültnek, amit az állam támogat.

Ez is diszkrimináció, mert attól, hogy valaki mozgássérült lehet jóképű és népszerű a nők körében (pl. Oscar Pistorius), ugyanakkor olyan is lehet teljesen sikertelen, aki nem mozgássérült. De már egy ilyen precedens is több a semminél.
zsivag0 2014.06.25 05:32:57
@Wisp: Régebben tekintettem úgy rá, még iskolás koromban, amikor mindenáron meg akartam felelni a társadalomnak. Utána volt egy időszak mikor nem érdekeltek a társadalmi elvárások és utána törtek elő az ösztönök. Bárhol megláttam egy nőt a szex jutott róla eszembe és elkalandoztak a gondolataim. Ha megpróbálom elnyomni magamba, akkor a depresszióm tör felszínre és néha öngyilkosságon agyalok. Sehogy sem jó megoldás.

A szexfüggés (ahogy te nevezed) és a bunkó pasikhoz való vonzódás nem hasonlít. Utóbbi ahhoz hasonlítana, ha én csak és kizárólag modell külsejű vagy plázacica külsejű nőkkel lennék hajlandó elképzelni a szexet.

Senki nem beszélt 100%-os megoldásról. A rendőrség léte talán 100%-ban akadályozza meg a bűnözést?

A prostitúció legalizálásának nem csak az lenne az előnye, mintha most mindenki elmenne aki szerint ez "akkora nagy dolog".

1. A legalizálás felhívná a figyelmet a társadalmi problémára.
2. Sokkal átláthatóbb lenne minden. Most egyetlen ilyen oldal van, a beszamolok.com ahol odafigyelnek arra, hogy ne kerüljön ki hamis beszámoló, de mivel egy lánynál rengeteg férfi megfordul és csak nagyon kevesen írnak értékelést és az a tény, hogy mivel itt a névtelenség megszűnt miután az ügyfél járt a lánynál, ritkábban ír ilyenkor az ember negatív értékelést. Inkább csendben marad. Ez miatt nem tudhatod igazán, hogy melyik lány az, aki kedvesen, normálisan áll hozzád.
3. Ha legális lenne, akkor pontos árakat lehetne olvasni.
4. Ha legális lenne akkor lehet, hogy lenne szakszervezetük vagy valami és nem kéne a lánynak betegen, fáradtan is dolgoznia ami miatt rosszkedvűbb lesz és emiatt csalódás az első alkalom.

Én pedig hol írtam bárhol is, hogy IGÉNYBE VENNÉK prostituáltat?

@_harusame: Miért, talán a nők nem várják el a férfiaktól, hogy SPORTOSAN legyen izmos (sokan nem szeretik a túl izmosat sem), hogy magasabb legyen mint a nő (ezen még ha megszakad sem tud változtatni), hogy borostája ne legyen, mert szúrja őt mindenhol, hogy hosszú haja ne legyen, hogy kopasz ne legyen, hogy zselézett haja ne legyen és még számos különféle elvárás.

Akárhogy próbálod kimagyarázni a nők sokkal több elvárást támasztanak a férfiakkal szemben külső terén is, mint a férfiak a nőkkel szemben.

Ha összeesküvéseket akarunk találni, akkor a női szépségipar mögött biztosan van. Nem hiszed el? Kérdezz meg 100 férfit, abból 80 biztosan azt fogja mondani, hogy a nők viszik túlzásba.

És kérdezz meg 100 nőt, akik meg azt fogják mondani, hogy a pasik mind undorító disznók és igénytelenek és alig van olyan aki megmozgatja őket de azoknak meg ők nem kellenek.

A férfiaknál sokkal relatívabb a mérce. Egy quasimodo külsejű férfi még ha vágyik is a tökéletes nőre legbelül, be fogja érni a hozzá illő nővel is.

Ugyanez a változat nőben ugyanazt az abszolút mércét fogja használni, amit a tökéletes külsejű nő is használ és inkább marad szűz önként, minthogy az magas mércéből lejjebb adjon.

A nemi erőszak nagy része azért történik családon belül, mert a nő úgy érzi elérte célját azzal, ha magához láncolta a bunkó rosszfiút és az majd az esküvő után megváltozik. Ha nem, akkor majd a gyerek után változik meg. Ha akkor sem, akkor meg már nehéz menekülni.

Egyébként nem reprodukciós céllal csinálják az erőszakolók azt, amit, de az evolúcióban reprodukciós céllal csinálták.

Ha a mamutvadásznak nem tette szét a nőstény önként a lábát, akkor elkapta és ha sikerült neki akkor megdugta.

De a természeti népeknél most is ez van. Volt valami nő, aki egy maszáj bennszülöttért dobta a férjét, utána meg alig maradt életben, még könyvet is írt róla.

"Tehát áldozathibáztató módon megint tagadod azt az általunk már leírt patriarchális mechanizmust, amely szerint a nők esetében rendre a külsőt veszik figyelembe."

Miért, talán a férfiaknál nem?
zsivag0 2014.06.25 14:19:05
@semota: "A partnerkapcsolati testi erőszakkal kapcsolatos esetek 95%-ában a férfi az agresszív fél, és nőt bántalmaz."

Az ilyen kijelentéseket általában tényekkel szokták alátámasztani. Mifelénk gyakori volt a "sodrófás", férjüket kocsmából hazarángató sárkány típus. Az ilyen nők mindig mindenért elégedetlenkedtek és papucsot csináltak a férjükből. Semmi sem volt elég jó nekik. Meg volt ennek az ellentéte, amikor a férfit felsőbbrendűként tisztelte az asszony, de ennek megoszlása körülbelül fele-fele arányban volt jelen.

"Minden etnikai csoporton, társadalmi rétegen és lakóhelyen belül hasonló arányban találkozunk bántalmazókkal és áldozatokkal."

Egy szegényebb még takarózhat az anyagi helyzettel, mert sok esetben tényleg nem lenne hova mennie, de azon a társadalmi szinten, ahol a vak komondoros eset történt vagy Palácsik Tímea esetében már nagyon hiteltelenül hangzik. Nem lehet, hogy vannak nők, akik a pénzért és a tesztoszteronbomba pasiért időnként bevállalnak 1-1 verést és ez neki ha nem is jó, de KIELÉGÍTŐBB, mintha egy albérletben kéne tengődniük amit ketten fizetnek közösen, közalkalmazotti fizetésből?

"Semmilyen családi szereposztás nem indokolja a másik megalázását és megverését."

Azért előfordul olyan is, hogy a nő szándékosan provokálja a párját. Erre lehet mondani, hogy akkor hagyja el, de hát nem tudja, mert szerelmes. Vagy a férfinak nincs joga hozzá, csak a nőknek? A tesztoszteronbomba is lehet szerelmes, de miután lemerítette a hitelkártyakeretét a lány és összetörte azt az autót, amit nem volt szabad vezetnie, de ellopta a párjától a slusszkulcsot és a forgalmit lehet, hogy kicsit labilis lesz tőle. És ha ezek után nem sokkal még a plazmatévét is eladja a lány a VB előtt egy nappal, mert neki meg kell vennie valamit a plázában, akkor előfordul, hogy a férfinak eljár a keze.

Én nem védem az ilyen férfiakat, félreértés ne essen. De felháborítónak találom, mikor ezeket a nőket bármilyen civil szervezet is felkarolja. Saját magát járatja le azzal, hogy ilyen nőket felkarol. És akkor felmerül a kérdés, hogy valójában MIÉRT IS HARCOL EZ A SZERVEZET?

Az INDOKOLATLAN erőszak ellen, vagy azért, hogy a nőknek női mivoltukból adódóan MINDENT SZABAD LEGYEN, a férfiak pedig ezt papucsként tűrjék el? De ugyanakkor ha papucsok lesznek akkor meg az a baj. Mert hallottam én már fiatal lányokat villamoson olyan párbeszédet folytatni, hogy
A: Mekkora ribi vagy. És Dávid megtudta?
B: Persze. Hát a bátyja szerinted titkol valamit is előle? Főleg a hódításait?
A: És hogy reagált? Felpofozott?
B: Dehogy is. Azt sosem tenné. Én vagyok neki a kis virágszála.
A: Én tuti felpofoztalak volna.
(viháncolás, röhögés)
A: De most komolyan, ha ilyenért nem adott legalább egy jó nagy taslit akkor nem is szeret.
B: Dehogy nem szeret. Csak gyáva. (suttogva folytatja): Állítólag én vagyok neki a második komolyabb csaja. Huszonvalahány (ezt a részét nem értettem, hogy "két", "négy" vagy "hét") éves koráig szűz volt.
A: Ja, hogy szüzike volt? (viháncolás, röhögés)

"A felelősség azt terheli, aki ütésre emeli a kezét."

Ebből látszik, hogy az iskolai erőszaknak is melyik nem esik áldozatul. Kíváncsi lennék ők hogyan tűrnék el a sorozatos megaláztatásokat. Nőkben is van ám pszichopata, aki mindig higgadt, hidegfejű és nyugodt és sosem lehet kihozni a sodrából és élvezi ha provokálhat másokat.

"A gyakorlatban az áldozatokat messze kevesebben támogatják, mint az elkövetőket."

Talán ha kevesebb nő űzne ilyenkor kettős játékot és adná ki a segítőjét a bántalmazójának mikor újra előtörnek belőle a bántalmazója iránt érzett érzelmek, többen segítenének.

"Az otthonukból elküldött férfiak túlnyomó többsége társas szempontból nem elszigetelt, és anyjánál vagy egyéb ismerőseinél talál szállást."

És a nő talán nem? Nőbe hajléktalant nagyon ritkán látok.

"Többségük fiatal, és rendelkezésére áll elérhető partner."

A mondat második részét milyen kutatás alapján következtették ki?

"A legtöbb nemi erőszak az áldozat otthonában, illetve otthonának környékén történik, az elkövető pedig az esetek túlnyomó többségében az áldozat ismerőse vagy rokona."

Az ismerős lehet a diszkóban felszedett pasi is, akinek csak a keresztnevét tudja.

"Az erőszakosság mértéke és gyakorisága minden etnikai csoportban és minden társadalmi-gazdasági szinten hasonló."

Ennek sem kicsit van kamu szaga. Nem vagyok rasszista, de itt sem kéne átesni a ló túlsó oldalára, ugyanis nem a bőrszínükkel van a gond, hanem a kultúrával, amit magukkal hoznak a saját hazájukból. Néhány példa:

img.4plebs.org/boards/pol/image/1392/91/1392919349840.jpg

img.spokeo.com/public/900-600/katie_piper_2010_01_08.jpg
Celebvids Gambit (2012) 2013.06.20 18:29:50
Cameron Diaz http://uploaded.net/file/tkgy1gr9/Cameron_Diaz-Gambit.avi..
zsivag0 2013.07.02 08:06:52
Celebvids Seeking Justice (2011) 2013.06.28 01:10:00
January Jones http://uploaded.net/file/k5pdjhj4/January_Jones-Seeking_Justice.avi..
zsivag0 2013.07.02 08:06:07
Celebvids Captivity (2007) 2013.03.15 16:30:00
Elisha…..
zsivag0 2013.03.21 21:02:36
@dannii: I support the idea.
Celebvids Silvestre (1982) 2013.02.09 19:29:20
Maria de Medeiros http://luckyshare.net/7113803546/Maria_de_Medeiros-Silvestre-01.avi http://luckyshare.net/3055881600/Maria_de_Medeiros-Silvestre-02.avi..
 Sokáig gondolkodtam, hogy mi is legyen az első írás. Úgy döntötem az egyik olyan témát fejtem ki, amiről a legkevesebben tudnak.Én 20 évesen elkezdtem kopaszodni. Elég ronda lettem és keresgéltem, hogy miért is kopaszodik az ember. Olyanokat találtam, hogy vitaminhiány miatti…..
zsivag0 2012.07.14 20:22:32
@enasmyself: Mit jelent a rengeteg? Én egy időben naponta ÁTLAGOSAN 6-8 alkalommal maszturbáltam hosszú éveken át. A végén már sperma sem jött, de nem bírtam ki, mert csúnya is vagyok, csóró is vagyok és 90-es szintű Paladin is vagyok, ezért barátnőre esélyem sincs.

Na én emiatt kopaszodtam meg és még csúnyább lettem. Ma már fényes, seggig érő homlokom van, pedig még csak 34 éves vagyok.