Regisztráció Blogot indítok
Adatok
binoche

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Kedves Barátaim!Megint az van, hogy értek én mindent. Én már csak ilyen megértő vagyok. Sokaknak nem tetszik, hogy az állampolgárság mellé szavazati jog jár a külországba szakított magyaroknak. Az sem tetszik sokaknak, hogy miközben az anyagi következményeket nem, vagy csak nagyon…..
binoche 2012.01.23 19:37:36
@PantherPink: én is regisztráltam, mert az én "agyvizemet is felnyomták" teljesen megértelek, és sajnálom, hogy volt úgy, hogy kaptál a magyarságod miatt, borzasztó egyet is értek... Egyetértek és én is elkövettem ezt a hibát, és itt és most elnézést is kérek! De nem tudok egyetérteni, hogy más országban élők szavazzanak a mi életünkkel kapcsolatban bármiről is legyen szó! Ez lássuk be nonszensz! Sajnos ezzel is növeli orbán a feszültséget a konfliktust. Mint tudjuk ebben nagyon jó, megosztást, viszályt talán nem túlzást háborút szítani! Az én nagyapám erdélyi ember volt, ha élne még ott rokonom, de lehet él is még ott... akkor sem gondolom, hogy ez helyes! És még 1, emlékszem, hogy csaucseszkó forradalom alatt, a Magyarországon élő magyarok, hogy segítettek az erdélyieknek (én magam is, mentem a vöröskereszthez) és most, amikor nálunk van baj, akkor ez a hála, hogy idejönnek a diktátor mellett tüntetni, a majdnem 500 forintos benzin mellett, a meggyalázott alkotmányunk mellett, a 27%-os áfa mellett, és még sorolhatnám, azért ez elképesztő! És nem mentség, hogy nem tud róla, mert ha nem tud semmit, akkor miért jön, ha nem kérdez, és nem tájékozódik! De, még egyszer elnézést a sértésért! és az egy hülye érv, hogy az unió miért szólhat bele, nem szólhat bele és nem is szól bele, de Romániától Magyarország nem kap semmit, de az uniótól igen, mint ahogy Románia is, pl. uniós támogatásokat. Az unió befogadta országunkat egy közösségbe, bizonyos játékszabályok betartásával, amit orbán semmibe vesz, hazudik és elárul, hát ez a különbség. Ha esetleg nem érthető, akkor bővebben is szívesen elmagyarázom!
binoche 2012.01.23 20:03:07
@ny: Na, azt hiszem én nem személyeskedtem senkivel! Te se tedd, vagy tedd leszarom, hogy ki milyen bunkó! A válaszodból az is kiderül, hogy ostoba is vagy, mert egy szót sem értettél meg abból, amit írtam! Az uniótól kapunk a románoktól nem kapunk semmit! ennyi! az unió nem pofázik bele a dolgainkba, az erdélyiek belepofáznak! A szavazati jogotokat meg NEM fogjuk megengedni, hogy legyen! Értve vagyok? És nincs apelláta, próbáltam szépen, elnézést is kértem, de nem fogtátok fel!
binoche 2012.01.23 20:11:46
@PantherPink: fogalmad nincs arról, hogy itt mi folyik, meg sem kérdezed, egy kérdésre nem veszed a fáradságot!!!!!!!!!!!

Nem beszéltem arról, te butuska, hogy ki milyen benzin fizetett, és arról beszéltem, hogy Magyarországon a benzin orbánnak köszönhetően nem sokára 500 forint lesz!

Legalább arra vedd a fáradságot, hogy értelemezed, amit a másik ír, mielőtt arra vetemedsz, hogy válaszolsz!

és nem érdekel, hogy orbánt, az ostobák miért istenítik, engem az érdekel, hogy az erdélyiek NE szavazzanak Magyarországon! 20 áve figyelem orbánt, és diktátor alkat és az is, jobban tudom mint te hidd el, én ugyanis itt élek 40 éve! orbánt meg megválasztották igen a populista politikája miatt, amit elhittek neki, és így becsapta a Magyarországon élő embereket!!! Remélem érthető voltam, nem olyan bonyolult ez!!!!
Én itt befejeztem, kínlódjon veletek más, nemek erre nincs energiám!!! NEM KELL A SEGÍTSÉGETEK, CSAK HAGYJATOK VÉGRE MINKET BÉKÉN!