Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzékelyKavboj

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Barátaim!Megint az van, hogy értek én mindent. Én már csak ilyen megértő vagyok. Sokaknak nem tetszik, hogy az állampolgárság mellé szavazati jog jár a külországba szakított magyaroknak. Az sem tetszik sokaknak, hogy miközben az anyagi következményeket nem, vagy csak nagyon…..
SzékelyKavboj 2012.01.23 19:33:53
Kedves határontúli atyámfiai! Szegény timafalvi Jóska nagyapám, aki ízig vérig székely volt, már gyermekkoromban megmagyarázta, hogy a pesti rokonok is olyanok magyarok, mint mi, csak mi egy csöppel többek vagyunk. Aztán leegyszerűsítette arra, hogy Székely szarta a magyart! Namármost, ez nekem sokáig visszáznak tűnt, amíg 14 éves koromba nem kerültem Etyekre középiskolába, ahova úgy mentem mintha haza mennék, elvégre egy nemzet vagyunk. Akkor szembesültem azzal először, hogy hiába van magyar nevem és nem Hohmann Tominak vagy Buchfelder Pistinek hívnak, mégis én vagyok a köcsög oláh Romániából. Erdélyben a mocskos magyar voltam Ungárijából. A magyar lenéz, mert román vagyok, a román lenéz, mert magyar vagyok. Lassan írom, hogy felfogjátok : BASSZÁTOK MEG és most úriember voltam! A magyar állampolgárság megadása a határontúliaknak szép gesztus, értékelem, de egy gesztus marad egészen addig, amíg a munkátokat féltitek tőlünk, hogy megszálljuk az országotokat. Ja és ha így is van, akkor azért Ti vagytok a hibásak, mert ha az elbaszott román tanügyi rendszer termékei is vagyunk, sokkal magasabb szintű oktakásban részesültünk, mint a ti híres liberális iskoláitokban, ahol a mellesleg a cigányok (magyarok) csapkodják a tanárokat. Hasonlítsunk össze egy romániai magyart egy anyaországival. Minimum 3 nyelvet beszélünk az anyanyelvünkön kívül, szélesebb rálátással bírunk arra ami körülöttünk történik, 16 évesen már annyi tapasztalattal és tudással rendelkezünk, mint egy huszanéves magyarországi. Mert nekünk más lehetőség nincs Romániában, tanulsz vagy szopsz egész életedben.Habár diplomával is szopatnak, de nem térdelsz, hanem írósztalon szopsz. Szó, ami szó, gyerekek, le vagytok sajnálva, vessetek magatokra és befejezésül egy másik gyöngyszem Jóska nagyapámtól : AKI HÜLYE, HALJON MEG!
SzékelyKavboj 2012.01.23 20:10:55
@binoche: Kell a francnak, fel is dughatod magadnak, aztán örülj neki :D Az én állampolgárságommal kezdheted is, neked ajándékozom!