Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PantherPink

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag a nők azért élnek tovább, mert kb. 2/3-dal többet sírnak, mint a férfiak. Nem tudom, ez mennyire igaz, de tény, hogy nem könnyen sírok. Nem szoktam olyan filmeken sírni, mint például a Titanic: ugyan már, kit érdekel, hogy Leo megdöglik, vagy Pankrátor, haggyá' má'. Olyannyira, hogy ezt a…..
Kedves Barátaim!Megint az van, hogy értek én mindent. Én már csak ilyen megértő vagyok. Sokaknak nem tetszik, hogy az állampolgárság mellé szavazati jog jár a külországba szakított magyaroknak. Az sem tetszik sokaknak, hogy miközben az anyagi következményeket nem, vagy csak nagyon…..
PantherPink 2012.01.23 19:53:25
@binoche: nem akartam ezt latolgatni, de legyen. Én is úgy gondolom, hogy egy ország belpolitikájába akkor szólj bele, ha a szar döntés a te nyakadba pottyan. Hogy ez a pár határon túli mekkor "veszély" döntse el mindenki magának. Szerintem elhanyagolhatók.

Hogy Orbán mit és hogy csinál részemről nem érdekes. De az 500 forintos benzint az itt leírtakkal ellentétben 6,5 lejes gázolaj ár mellett a helyi szimpatizánsok fizették. Szóval napidíj, meg miegymás kamu.

Hogy orbánt miért istenítik Erdélyben? Egyszerű: nem a gazdaságpolitika teljes hiányát látják benne, hanem az embert, aki megérti, hogy határon túl magyarnak lenni alkalmanként szívás. Persze más is megérthette volna ezt, ha akarja. Nem így történt, ezt pedig nem felejtik el sem Vityának, sem Ferencnek.

Nem akarom Viktort védeni, de demokratikusan megválasztott ember. A diktátoroktól egészen könnyedén megkülönböztethető álltafaj: gondolj Ceasuescura, akit az imént emlegettél.

Félek az ilyen túlzásoktól, amikor valaki diktátornak hív egy gyenge miniszterelnököt, vagy a félrecsúszott tárgyalásokat forradalomnak hívja, hogy pártatlanságom továbbra is hangsúlyozzam. Ugye a forradalom jellegzetesen olyasmi, amit a polgárok indítanak és nem egy kormány.
PantherPink 2012.01.23 20:18:10
@binoche: megmondtam, pártatlan vagyok. A butaság és a pártatlanság két különböző dolog. Én úgy gondolom, hogy a magyarságnak politika mentesen össze kell tartania. Ha nem szereted OV-t buktasd meg. Uff.