Regisztráció Blogot indítok
Adatok
notriani

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is: nagyon megköszöntem volna, ha nekem Schmitt Pál nem mondja meg, hogy miért legyek hálás, és miért ne. Főleg Göncz Árpád születésnapján fogta volna vissza magát. Legalább most ne az jusson eszünkbe, milyen csúfossá tehető az egykor példaértékű köztársasági…..
notriani 2012.02.12 18:58:12
@autognomia: Egyáltalán nem vagyok ideges, csak mellé dumálsz mint a pártod. A stilus, ahogy írtam az azért van probáltam az "iq bajnoki" szintednek megfelelően írni! Olvass a sorok között, jóember! Félrevezették 22 éven át az erdélyi magyarságot!

Ne gondold, hogy civilizáltabb a véleményed, mert esetleg egy tárgyra/fogalomra enyhébb szinezetű szavat használtál! Az alma is hiábba csillog kivül ha rothadt, nemde?

Neked nem tetszik, ha magyarságnak van célja. Dobálozol a szavakkal.

Öszinte választ várok, erre a kérdésemre.

RMDSZ-ről miért is nem írsz? Sokkal inkább rolluk kéne.

Kérésedet vedd figyelembe te is, mikor újabb bejegyzést szerkesztesz.
Első „igazi” bejegyzésem kapcsán illene megerőltetnem magam, hogy zsigeri reakcióim ne írják felül az érveket, eleganciát, visszafogott távolságtartást, szakmaiságot, amelyeket egyébként alapvető követelményekként támasztok magammal és írásaimmal szemben. Ezért…..
Annyira vicces, de leginkább tragikus, hogy amiről egyebek mellett írni fogok, az még mai napig is téma. Szóval amikor valaki azt mondja, hogy 2004 december 5. miatt siránkozom és nem bírom kiheverni, ésatöbbi, akkor legfeljebb mosolyogni fogok, bár a kijelentés butaságánál fogva…..