Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ubbalana

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Olasz konyha magyar fűszerrel: Szabó Éva iparművész keresztezte a két kultúrát. A Kalocsáról származó művészt a népművészet mai alkalmazása foglalkoztatja, így hosszas munkával, ecsettel kifestette Aprilia Scarabeóját. A fotókon kalocsai népviseletben motorozik…..
Mindez egy Opel Combo lámpás, Audi single frame-es Citroen Berlingoban. Egy szó: Britek...
ubbalana 2012.03.24 19:17:12
Jajj,de csúnya! Bogaras bünti 2012.03.24 10:46:00
A klasszikus kisautó nagy népszerűségnek örvend a világ minden táján. Nincs olyan ország, ahol ne ismernék, sőt, ne szeretnék a Volkswagen mintegy 60 éven át gyártott típusát. A perui emberek oly'annyira szeretik, hogy egyenesen kusztommá faragják őket, no, de nem…..
Mitől jó egy épített motor? A drága alkatrészektől? Nem. A sok-sok köbcentitől? Nem. A számtalan munkaórától? Majdnem, de láttunk már kevés melóból csodás vasat és rengeteg időráfordítással készült gusztustalanságot is. Tatár Sándor gépe az ötlettől és a stílustól…..
Egy aukciós oldalon találtuk ezt a sportmotorrá transzformálódott robogót. Egy haverom jutott eszembe, aki felnőtt fejjel szúrta magát tökön, amiért képes volt videojátékra és egyéb baromságokra elcserélni azokat a motorokat, amelyeket az apja épített neki. Előfordul,…..
ubbalana 2012.01.29 21:27:52
@Kristóf 210: a '67-es Mustang.. Tisztára, mint az amerikai filmekben :DD