Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klaci86

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A születésnapi Mátrix: Újratöltve remake videó után íme egy új, melyben két nagyon régen bemutatott szörnyszülöttet vettem elő ismét, hogy aztán rájöjjek, hogy ezeken nem javított semmit az eltelt idő. U.i.: Úgy látom az Indavideo megint szétcseszte a videót, és megint…..
A férfiakon a sor. Lássuk, kik voltak tavaly a legjobb mellékszereplők az erősebbik nem képviselői közül!   10. Denis Leary - A csodálatos Pókember Nagyon kíváncsian vártam, hogy hét év Ments meg! után tud e még Leary más karaktert is hozni, vagy csak Tommy Gavint…..
klaci86 2013.01.19 16:11:01
@Sparrow: Nálam minimum top 5-ös, de hát ez is szubjektív, és így hogy legalább a kezdő 11-be beraktad, elfogadom :D
Ridley Scott sci-fi-je nem egyszerű film, az élménybeszámoló is extrém hosszú lett (és eléggé összeszedetlen is), és nem csak a véleményünket tartalmazza, hanem ezúttal kicsit részletesebben is belementünk a történet hiányosságaiba (jó spoileresen), úgyhogy aki nem látta…..
Végre megérkezett az első morzsa a legújabb Die hard filmből. Hozzáfűzni sok mindent nem lehet, zúzdahegyek várhatóak, és egy továbbra is kegyetlenül tökös John McClane, aki ezúttal az oroszoknak is megmutatja, hogy mi az akció istene! A magyar forgatási helyszínekre…..
Ezúttal is egyedül dumálok, ráadásul nagyon összeszedetlenül, de ha majd megnézitek a filmet, megértitek, hogy erről nagyon nehéz visszafogottan véleményt formálni. Nem kertelek, a Bosszúállók számomra a legjobb film a District 9 óta! Hang ITT! És mivel a youtube újabban nem…..
Baaad Movies Baaad Movie? - Safe 2012.02.21 08:08:00
Tökös, Golyózáport gyalázó akciófilm, vagy csak egy újabb unalmas Stath-keménykedés, a' la Mestergyilkos, Killer Elite és társaik? Félek, hogy inkább az utóbbi lesz ez is.És aki még akar kérdezni, a bal felső sarokban megteheti! Kicsit több, mint egy hét múlva lezárjuk a…..
 A 2011-es év búcsúztatójának második felvonásaként íme a Filmbarátok legújabb része, ami az elsőhöz hasonlóan az év összegzéséről szól. Sajnos a végére elcsúszott a kapcsolat, így késik a hangunk, emiatt egy kicsit kaotikus lett néha, de nem vészes. Az év első…..
Lássuk csak: volt egy közepes első rész, egy borzasztó második, egy korrekt harmadik, és egy annyira-rossz-hogy-az-már-jó negyedik. Ezek után nem is nagyon tudom, mire kéne számítani az ötödiktől. Mindenesetre megint lesz sok videojáték-szintű akció, a látvány egész korrektnek…..