Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perecel

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben mi itt javában gyászoljuk a Malévot, az egyik norvég fapados légitársaság épp a tizedik születésnapját ünnepli. Az évforduló alkalmából a Norwegian cég megkérte az utasait, hogy szavazzanak, kinek az arcképét fessék a repülőgépeik farokrészére. Külön-külön…..
Szomorú hírünk van a lovak, lóversenyek és lovas sorozatok rajongóinak: az HBO és a Befutó készítői közösen arra az álláspontra jutottak, hogy nincs értelme tovább folytatni a sorozatot, ami már eddig is három ló életét követelte. Két állat az első évad epizódjainak…..
Május 25-én és 26-án, pénteki és szombati napokon dupla koncertet ad a Vágtázó Életerő (VHK) az A38 Hajón. A zenekar tavaly szeptember óta nem állt színpadon, ráadásul 13 év után újra stúdióba vonulnak, az új lemezüket pedig már a megjelenés előtt finn és német kiadók…..
Ebben az országban a többség valamiért azt gondolja, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál egy komoly dolog, a csúcsa mindennek pedig az, hogy azt is sokan képzelik, hogy ezen a versenyen figyelemreméltó zenei teljesítmények hallhatók, hovatovább a jövő nemzetközi popsztárjai…..
Fogalmazhatnánk úgy is: Fábry Sándor utolsó esélye. Mint ismeretes, a humorista csatornát vált, elhagyván az RTL-klubot, ma esti indulással kéthetente jelentkezik majd új műsorával az MTV-n. Az RTL-nek egy adást 15 millió forintért készített el a stáb, az MTVA-nak ugyanez 15-18…..
Az egészségügy egyik legrettenetesebb vadhajtása az orvosi rendelőkben informatív céllal, esetleg elrettentésből kiplakátolt, látványos betegségeket bemutató tacepaók sora. Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az ember a fogorvosnál eleve bestresszelve ül, és közben a zöld…..
perecel 2012.01.24 21:45:19
@fehso2: és még annyit hogy ha azt akarod hogy érzelmek legyenek egy kapcsolatban, akkor nem ártana a gyerekek nevelése során némi érzelmi intelligenciát kifejleszteni. Azaz előbb legyen a gyerekeknek érzelmeik. Jelenleg ez a nevelési kultúra az iskolákban nem 0 hanem -100ezer, mint hogy az érzelmek visszafolytására tanítják a gyerekeket, így aztán nem csoda ha a kapcsolatokra marad a testi vonzódás.
perecel 2012.01.24 22:15:08
@Xezs: ehhez képest nagyon jól megtanítják a gyerekeknek hogyan fojtsák el magukat... :))))

de én csak azt mondtam hogy ha azt akarjuk hogy a gyerek érzelmek alapján létesítsen kapcsolatot akkor először legyenek érzelmeik... :)
perecel 2012.01.25 04:24:55
@Xezs: Vagy csak neked is természetes, ahogy másoknak is.

de nem csak a szerelem az érzelem hanem a düh és a keserűség is. Aki az egyiket elfolytja annak nem jön a többi se. Így müxik nincs mit tenni. És a társdalom mindenkit arra nevel hogy elfojtsa:legyen az otthon, óvoda vagy iskola. Valahol nagy valószínűséggel meg kapja magáét szerencsétlen gyerek.