Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ülőbika UFF

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mélységesen mély az emberi butaság kútja. Mély, sötét, és alján a harcos rosszindulat fekete epéje bugyog. S bármikor, ha a gonosz ostobaság felszínre törhet, magabiztos diadallal ünnepli meg bárgyú mendemondáit, önhittel szajkózza el üres dogmáit, gátlástalan…..
Ülőbika UFF 2012.08.11 10:18:26
@joszek: Na kérem így lát az a távolba pontosan,aki nem fordítva néz a távcsőbe!Remek a cikk és tömörségében is sokat mondó.Személy szerint csak annyit tennék hozzá,hogy nincs a földön egy ország sem,ahol kategorikusan ki lehetne jelenteni,hogy itt szeretnek dolgozni!62 évesen jött be a nagyapám kedvenc mondása,miszerint az elvégzett"munka"megvéd,de az elnemvégzett megtámad!
A tiszavirág a kérészek rendjébe tartozó, 8-12 centiméter hosszú, színpompás rovar. Petéit a víz felszínére rakja, ahonnan azok lesüllyednek a fenékre és a folyami sziklák alatt az üledékbe fúrják magukat. A lárvákból kifejlett állat rövid életű, felszíni élete során…..
Ülőbika UFF 2012.07.01 12:28:57
@robicheck: Furcsa!De a természet mindég jobban tudja!Talán mi is erre a sorsra jutunk ha nem vigyázunk az ökoszisztémánkra!Lehet hogy egy nyitva maradt kiskapu a túlélésre!?