Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noninaploja

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok minden felmerül, amikor az ember a határátkelést fontolgatja, ezek persze a leggyakrabban racionális érvek. Talán éppen ezért ragadott meg Péter írásának a vége, amiből aztán a poszt címe is lett: a jó döntés tényleg az, ami szívből (vagy szívből is) jön. Irány tehát…..
noninaploja 2015.09.02 15:30:27
@Mr Long: amit írtál, igaz.
De ennek mi köze a kommentemhez?
Ja, hogy semmi. :-)
noninaploja 2015.09.07 09:42:35
@Mr Long: hol a cáfolat? Beteg talán?
noninaploja 2015.09.07 09:42:35
@petok11: Én írtam. Igazad van, ami a korrekt bp-i fizetést illeti, de sajnos a sérült gyerekeket nevelők közül soknak nincs ilyenje. Mindenesetre örülök, hogy nektek nem okoz gondot, kívánom, hogy sikerrel járjatok.
Lehetséges, hogy már a háziorvos is bele van keverve a hallókészülék bizniszbe? Tisztelt Praxis!     Édesanyám a háziorvosa tanácsára felkereste a Pestszentlőrinci Hallásközpontot. Nagyon kedvesek voltak vele addig a pontig, amíg a hallókészülék javaslatukat elutasította…..
Igyekszem általában pozitívan beharangozni a történeteket, és tulajdonképpen most sincs okom rá, hogy másként tegyek, hiszen kiszámíthatóságra és biztonságra lelt az a házaspár Németországban, akikről a poszt szól. Ugyanakkor Andor története engem mélységesen…..
A posztot egy dühös ápoló, Mónika írta, aki sokáig dolgozott Magyarországon azon, hogy ő és kollégái munkáját elismerjék. Azonban tavaly ősszel arra az elhatározásra jutott, hogy mégsem tudja otthon tovább folytatni, így átkelt a határon Németországba. Tegnap volt az…..
Havi egymillió forintért sem mennék haza – írja Ádámnak írt válaszában Timi, aki eredetileg magánüzenetnek szánta írását, de aztán meggyőztem, hadd adjam közre, mert szerintem érdekes vitaindító lenne. Mindenekelőtt emlékeztetőül pár részlet a három éve Angliában…..
noninaploja 2015.02.19 12:32:27
@brioche: Tudod, nekem ez fel sem tűnik, ez a pénztáras pakolós dolog, de most, hogy mondod, tényleg így van!
Hát ez az, amit tényleg csak akkor vesz észre az ember, ha máshonnan jön.
Tisztelt munkahelyi terror.   Évek óta olvasója vagyok a blognak, de nem gondoltam, hogy egyszer majd én is fogok ide írni. Aztán beütött majd egy éve krach és olyan magas szintű megalázásban volt részem amit még a leghalálosabb ellenségemnek sem kívánok. Most 1 év után…..
noninaploja 2015.02.04 13:26:35
@Advanced Flight: a legteljesebb módon egyetértek. Mázli, hogy talált egy nő, aki elviselte ezt a bánásmódot. Hát...eddig tartott.
Szerencsés vagy nem szerencsés helyzet, de annyi biztos, hogy a Fargo sorozat felé semmiféle elvárást nem támasztottam, hiszen a Coen-tesók által készített film az első megtekintés után egyáltalán nem került be a kedvenceim közé. Sőt, leginkább csalódásként tudok…..
A címben leírt megállapítás szerintem sokunk szívéből szól, az enyémből biztos, így aztán Tünde és férje történetét is nagy szimpátiával olvastam, remélem, nektek is tetszik majd. A helyszín Németország, azon belül is Baden-Württemberg. „Éppen édesanyám…..
noninaploja 2015.01.27 12:08:57
@tableno: Szerintem fogalmuk nincs a döntéshozóknak, mekkora földindulás lesz itt az egészségügyi dolgozók körében. Ahogy a minisztériumiak, úgy ők sem fognak több száz kilométerekre költözni egy másik kórházi állás miatt. Még többen indulnak el külföldre, mint eddig.
  Az állatmentő szervezeteknél dolgozók emberfeletti munkájának köszönhető, hogy a rengeteg bántalmazott, kidobott állat jó helyre, jobb esetben új és tisztességes gazdához kerül, meggyógyul és nem kell rettegnie. Nem csak fizikailag megterhelő a nap huszonnégy órájában…..
Egy híján 1200 poszt jelent már meg itt, a Határátkelőn, de most hirtelen nem emlékszem, írt-e valaha valaki Gibraltárról. Gyanítom, hogy nem, márpedig akkor ma új területre keveredünk, hiszen Ivett erről az érdekes, kettős identitású helyről küldte el…..
noninaploja 2014.12.15 12:19:56
@maxval bircaman szerkesztő:
Én most itt dolgozom az ELTÉ-n, szóval jelenleg a pszichológusok a PPK tagjai (Pedagógiai és Pszichológiai Kar), elszakadtak a Bölcsészkartól.
A most következő nagymamára igen büszkék lehetnek a gyermekei és unokái, akik remélhetőleg olyan értékrendben nőttek fel (hát hogy fészkes fenébe ne olyanba), amely az egészséges életmód híve, és amely szerint követik és támogatják mozgékony nagymamájukat. A 77 éves…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Kedves Bloggazda!   Ahhoz, hogy munkahelyi terror érjen, először is lennie…..
Mit tegyen az, akinek nem tud Magyarországon elhelyezkedni a szakmájában, pár tízezer forintból tengődik, de dolgozni akar? Vágjon bele a határátkelésbe, kezdőtőke nélkül, csak úgy toronyiránt, bele egyik bizonytalanságból a másikba? Ezek Opcsi kérdései, aki ahhoz a…..
noninaploja 2014.10.24 11:31:58
@svájci sapka (ch): ja? Akkor tényleg tévedésben voltam! :D
noninaploja 2014.10.24 11:31:58
@Réka ‎: mint tévútra tévedt állampolgár és adóalany mondom: ezt a nagyon fontos tényt nagybetűkkel írnám a MK bejárata felé.
Persze, hogy ezerrel kerestem állást - és találtam is -, de frankón azt hittem, ők is ajánlanak valamit.
Ma az a kétes szerencse ért, hogy egy délelőttöt tölthettem Szentendrén, az egészségházban. Már, ha így hívják mostanában az SZTK-t. Lehet, hogy nemzeti egészségház azóta. Bevallom, nem néztem. Lényeg az, hogy a beteg emberek gyülekezőhelyére kísértem valakit. Előre…..