Regisztráció Blogot indítok
Adatok
knowman

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"»Ba, baa, baaaa, aahhh« nyögdécselt egy feltűnően izgató testű szlovén lány, miközben egy középkorú német házaspárral félreérthetelen szexpózban gabalyodott össze és mindeközben felajzott fiúja a kezét szorítva leste az aktusban résztvevők arckifejezését. Néhány…..
knowman 2013.07.24 22:17:05
@Mohamed: Mivel a hatóság elrendelheti a betiltását, ugyanúgy elrendelheti azt is, hogy kitáblázzák.

"..amikor már itt a baj" - Nem értem, miért evidens, hogy a hatóság rögtön bajt kell, hogy jelentsen, miért nem lehet szabályozó jogkörrel fellépni, azaz szabályozza a figyelemfelhívó táblák létét és elhelyezési helyét.
Szerintem egy toleráns világban, ahol egyformán tiszteletben tartják a kisebbségek és többség igényeit is, ez így működne.
knowman 2013.07.24 22:24:30
@Mohamed: "Nézd szerintem amikor megnyílt a hely akkor a város vezetősége kikötötte, hogy valamilyen módon jelöljehogy ez egy "extrém" hely"
Ez tény vagy a te feltételezésed? Ugyanis ha tény lene, akkor meg lehetett volna szüntetni ezzel az indokkal, és nem kell az EU-ra fogni.
knowman 2013.07.24 22:35:44
@Jeszy_: Nem nem jó, csak sajnos mivel emberek próbálkoznak vele, nem működőképes. Ahogy a szocializmus. Az is csak elvi szinten tökéletes. Amint emberekkel próbálják megvalósítani, elbukik.
Hány és hány ezer remek ötlet vérzik el egy reklámügynökségi kreatív élete során? Elhal már a brainstormingon vagy az első layout gyártása közben, vagy az ügyfélprezi után. Se egy díj, bármiféle jutalom, vagy szóbeli elismerés nem jár értük, pedig azok is a mi gyerekeink,…..
Decemberben már röviden írtunk a kormány gázárcsökkentési szándékairól - most itt a nagy ellenzéki pánik, kapkodás és hajtépkedés közben újra visszatérek kicsit erre a rendkívül hálás témára. Persze, hogy demagóg lépés ez valahol, hogyne. Üzenet a nép egyszerű…..
knowman 2013.02.11 23:59:13
@Kalmár Lajos: Te hülye fasz. Ha kicsit körülnéznél, nem csak a pártreklámokat néznéd, akkor tudnád, hogy a mi pénzünkből kompenzálja a kormány azt az energiaszolgáltatók felé, ami veszteséget ez nekik termel. Ez csak egy marketingfogás. Pont az ilyen sötét embereknek szánva, amilyen te is vagy, buzikám!
Kiderült, a világháló épp olyan függőséget okoz, mint a kábítószerek: ugyanolyan változásokat idéz elő az agyban, mint amilyeneket az alkoholistáknál és a drogfüggőknél figyeltek meg. Egy képalkotó eljárással végzett kutatás során tették a felfedezést, a tanulmány…..