Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JCr (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A később Szuszira é Puszira keresztelt kiscicák édesanyja elveszett, ezért örökbe fogadtuk őket a megmentőtől. A kép az egyik első etetés alkalmával készült - a (laktózmentes) tej azóta is a kedvencük" - írta Zsolti és Hajni.A tejes bajusz közelebbről is látható…..
Cicanapló Nincs tovább 2009.11.02 19:04:00
Reggelre semmit sem javult Nyina állapota. Már fecskendőből sem lehetett etetni vagy itatni. Elmentünk az Állatorvosi Egyetemre, ahová amúgy is szólt az ultrahang-beutalónk, és a betegirányításnál elmondtuk, mi a helyzet. A belgyógyász tanácsára így is ultrahangra mentünk,…..
"Ő Emma, az én brit csodám. Elküldtem a legcukibb képeit az alvómesternek. Remélem nektek is tetszik majd és talán kiraktok egyet kettőt" - írta nekünk Laura. ..
Már régóta érlelődött bennem a dolog, de csak a Campus fesztiválon, a fény nevű vodkás szörnyital bódéja előtt lett belőle kvázi döntés: tesót/játszópajtást/pofozógépet kaphat Mötley az egyéves lánymacska, mégpedig egy koromfekete, kissé kerek fejű fekete macskafiú…..
JCr (törölt) 2009.07.30 20:48:32
Igen, legyen!!!

@leslie nilsen: De lökött vagy. :D
Csak ennyit írt nekünk Judit a lenti képekhez, úgyhogy sajnos nem tudjuk, hogy ki a cica, aki a cimben szereplő módon nem dobozfüggő egy kicsit sem. ..
JCr (törölt) 2009.07.30 20:46:39
Nagynétől kaptuk komment nélkül ezeket a képeket erről a két cicáról...
JCr (törölt) 2009.05.07 22:41:48
Cukinapló sorozatunkban ismét Hapci és Berci, Katáék görényei jelentkeznek. (Az első rész itt olvasható.) Van itt minden: narancspofozás, gazdipofozás, lavórozás és egy megszelíditésre alkalmas tubus. "Hallottam egy érdekes kifejezést: celeb-alkatrész. Görijeink is…..
JCr (törölt) 2009.04.23 14:51:16
Steven Seagal óta tudjuk, hogy egy bezárt bauxit bánya mimikájával is lehet filmeket csinálni. Mai sztárunk pedig ehhez ért. Nagy szögletes fejével fapofát vág és úgy mozog hozzá mint egy másnapos bréjkdenszer gipszben. Robert Patricknek ez elég volt ahhoz, hogy ő legyen a híres…..
Mi még macskát így küzdeni sosem láttunk, izgulva röhögtük végig ezt a fél percet a függönykarnison, közben meg irigyeljük a cicát, hogy egy tollas portörlőért is így tud lelkesedni és harcolni...
Melinda küldte nekünk Barka, a zuglói cicahölgy fotóját. Barkának akinek hamarosan kicsinyei születnek, talán ezért ilyen békés és merengő...
JCr (törölt) 2008.03.14 17:09:05