Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ora-mira-kulum

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
'87 Karácsonyán már langyos/bűzös (lehet választani) nyugati szelek fújdogáltak. Nem Mikrobival kezdtünk, hanem Tapsi-hapsival, nem a moszkvai bábmúzeummal folytattuk, hanem amerikai jégrevűvel, és nem Sündisznócskával, hanem Miki és Donalddal.De kezdjük az elején. A…..
Mákos és diós bejglit eszem. A mákos jobb, bár nagypapám mindkettőben zseniális, újra beláttam. No, de térjünk a témánkra, ami a karácsonyi szakítás. Igen, a szeretet ünnepe a legkegyetlenebb időpontok egyike, bár minden időpont kegyetlen, hiszen a szerelemben lévő félnek az…..
Ora-mira-kulum 2007.12.25 15:21:35
A Sun angol bulvárlap értesülései szerint Keith Floyd tévés mesterszakács Thaiföldön egy étteremben egyszerűen összeesett, és eszméletét vesztette, amiért is agyvérzés gyanújával kórházba szállították. Az eset a felkapott üdülőhelyen, Thaiföld Siófokján, Phuketen…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..