Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alheira

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Buli Utáni SMS-ek... 2012.09.29 18:26:40
Leszarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!!Jajaja itt is nagyon durva a buli...épp az elöbb hánytam tarkónvalakit...szerencsére nem látták h ki volt:D..és most mindenki engem keres..köztük vagyok én is:DPedig itthon még megvolt az elhatározás, hogy szakítok vele. Aztán mikor…..
Múlt héten 85 éves korában elhunyt a nagyapám. Megviselt a halála mert nagyon közel állt hozzám, de a temetés még ennél is nehezebb volt, mert bár belül szenvedtem, de ezt kifelé egy pillanatig sem mutathattam. Most már lassan másfél éve játszom azt az embert, aki segít…..
Élő közvetítés a helyszínről, azaz a TV elől jó estét kívánok 01:39 paul mccartney nem öregszik ez hihetetlen. szól a hey jude és azt hiszem itt az ideje befejezni a közvetítést. mit mondhatnék még azon kivül hogy puszi minden magyarnak aki képvisel minket Londonban az…..
Az anyák LifeTilt programja l. rész A Követendő Példák Miért van az, hogy némely babakocsit toló, pár hónapja szülő nő úgy néz ki, mint egy lenőtt hajú mocsári teknős ? A válasz egyszerű. Úgy gondolják megtehetik. Azt gondolják, hogy a szülés és a baba felmenti őket,…..
alheira 2012.07.24 00:03:57
Nem rossz:) sok jó dolgot olvastam, meg elég sok butaságot, de alapvetően jó poszt, mindenféle kommentekkel.
Egyszer-egyszer felnevettem, micsoda hiedelmek tartják még mindig magukat,mondjuk a kiszélesedett csípőről vagy a derékról, esetleg, h egy nő jobban néz ki huszonévesen, mint később.Vagy ,h nehezen szül ha nagy súlyt szedett fel és alig tud mozogni :)
Olyan egyéni ez mind, mindenre van példa és ellenpélda.
A cikk elején is lehetettem volna én( vagy más hasonló adatokkal rendelkező nő) képekben, 30 felett, tartósan fektetett terhesként, eleve túlsúllyal indulva, aztán felszedve 25 kilót, a végeredmény képek sem pont ilyenek lettek volna:)
Csináltam én életemben sok diétát, mozogtam is mindig, de a szüléseim előtt sosem voltam 63 kg alatt, főleg nem tartósan.
A TiLT program működik, ha van gyereke az embernek, ha nincs, ha 20 éves, ha 35.Igen, lehet vékonyabb a derekam mint valaha, lehetek karcsúbb, mint eddig bármikor és szerethetek futni 10 km-t:)
Már csak nevetek a szülés után 5-6 hónappal készült képeken, nem is én voltam.De ez is egyéni, h hány hónap kell, meg h egyáltalán van -e rá igény.
pl. aki fogatlan kismama annak oly mindegy, h mennyit hízik és lesz -e csík a hasán...

És még egy apróság a 7 kontra 8 hónappal kapcsolatban.
A feljebb lévő hozzászóló orvos?Mert egyetlen, egyetlen egy orvos sem mondta a kórházban, h inkább tessék 7 hónapra szülni, mint 8-ra, MIND szerint MINDEN bent töltött nap számít a babának, minden nappal nő az esélye az egészséges életre, minden nap ajándék és a 34. hét az, amikor egy beindult szülésnél már nem tesznek semmit, h visszatartsák.
Egy 6 és egy 8 hónapra született gyermek édesanyja
alheira 2012.07.24 13:06:18
@Scala: értem én, csak jó lenne, ha nem terjedne a "jobb 7 hónapra szülni, mint 8-ra "marhaság! de mindegy is, más a téma.
alheira 2012.07.24 16:55:58
@xlngx: szóval a gyakorlatok:)
Ha vki nagy súlyt szedett fel, akkor sincs veszve semmi.
85-öt mértem utoljára,a terhességem vége felé,33 hetesen. de még volt vissza két hét,akkor már nem mértem, de ebből tagadtam is le a szülőszobán(szégyelltem a 25 kg körüli hízást), egy héttel szülés után voltam 83.
Az első fél évben alig ment le vmi, csak a babámmal foglalkoztam, nem diétáztam(szoptatás) alig tornáztam(problémás koraszülöttel foglalkoztam), aztán elsírtam magam egy fotómat látva és aznap voltam 78 kg.
Ekkor két és fél hónapon át tornáztam,(bicikli, futás, spinnig) ésszerű diétát követtem(még mindig szoptattam)lefogytam 66 kg-ra kb.

Aztán rátaláltam a blogra.

És végül a programot követve,azt szigorúan tartva 58,4-el zártam.
170 cm magas vagyok, 32 éves múltam.
Sosem voltam 63-65-nél kevesebb, két gyereket szültem.
Ezt a súlyt gond nélkül tartom fél éve.
Heti kettő, ha tehetem három edzésem van.
Jobban érzem magam ,mint valaha.

Köszi Tomi:)

Hajrá anyukák!
Baromi egyszerű dolog ez a kalóriamínuszos fogyás, és ami a legjobb, hogy ellenőrizhető. Sima matek az egész. Alapanyagcseréd alá mész figyelve a fehérje, szénhidrát, zsír, arányokra fogyni fogsz, ha fölé mész hízol. Fruzsi alapanyagcseréje 2158 kcal, amihez a diétája…..
alheira 2012.04.27 20:28:21
@Natalienewmann: a futásban nagyon gyorsan lehet fejlődni, én is alig akartam elhinni.
Sosem futottam korábban,középsulis tornaórákat kivéve, szívből gyűlöltem, trappoltam, mint egy elefánt.
Én már túl vagyok a programon, elsőre futottam 3,8 km-t, aztán 5,6,7,8km, végül kb. a 7.,8. alkalommal 11km-en felül voltam.
Mára már vagy távot futok(10 km felett) v időre futok(45-50 perc) heti 2-3 alkalommal és imádom, a mindenem lett, már készülök egy félmaratonra, komolyan!
Normál étkezés mellett(természetesen van ami örökre kiesett pl. zsírok, sütizabálás)simán tartom a súlyom(170/58 kg),66.5kg-ról kezdtem a programot.
LifeTILT Slim3 Ádi 15.nap - 4.7 kg 2012.04.17 01:23:00
Ádi Így utólag visszanézve gyorsabban elment ez a 15 nap, mint gondoltam. Az eleje kicsit nyögvenyelős volt, ugyanis régi jó barátom, az éhség rendszeresen meglátogatott nagy örömömre. Viszont mostanra eljutottunk odáig, hogy egyre kevesebbet látjuk egymást. Legnagyobb…..
alheira 2012.04.17 17:27:21
:)@Vctry: ezt nem mertem első kommentnek beírni.khm,hát itt évek kellenek..azt nézem h a csajok mikor fogynak előbújik vmi izomféle ,de srácoknál ez... nem tudom, vhogy nála ez nem látszik.létezik ,h egy huszonéves átlagos életet élő fiatal srácnak egyáltalán nincs izma?
alheira 2012.04.18 21:29:27
@Criscito: Gondoltam is rád, mikor megláttam Ádi képeit:)
Nem is tudom h mit vártam.Persze látszik, hogyne látszana a változás.
Csupán arra próbáltam célozni h vki, aki éveket kosarazott és legalább eljárt az iskolai torna órákra, hogyan lehetséges h ennyire nem látható izomzattal rendelkezik?(oké ,nem írom h nincs izma, mert lélegezni tud, járni tud...)Nem baj ha egy férfin van vmi zsír, de az kiábrándító ha nincs válla, nincs bicepsze és azt hinné az ember h vmi minimum kialakul már attól is ha hétvégén lenyírja a füvet, v elmegy kosarazni a haverokkal esténként...
Nem szeretnék nagyon bonyolultan fogalmazni, h verselemzést kelljen csinálni, ez talán korosztályos probléma a blog olvasói között, h nem mindig értjük egymást hsz-eit.
Tényleg átértékeltem a múltkori kommentem, egy lánynak tényleg könnyebb a dolga!Lány alatt lányt értek, nem a már szült asszonyokat!!
Feljebb írja vki h nem egyedi példa, őszintén szólva az elmúlt 10 évben nemigen nézegettem az Ádikorú fiúkat, de most megnézem h mennyire gyakori jelenség ez, tartok egy kis környezettanulmányt:)

Ádi, nagyon kíváncsi vagyok h milyen eredményt tudsz elérni,hajrá,sok kitartást kívánok!
Zsani Tehát, eltelt az első 15 nap és ezzel együtt túl vagyok pár dolgon: - egy teljesen alkoholmentes, tisztán mentes vizes házibulin és évfolyamtalálkozó partyn - vidéki családi ebéden anyáékkal, ami felért egy kisebb páneurópai piknikkel (tulajdonképpen az elején még a…..
LifeTILT Slim3 2 +10 Móni 0.nap 2012.04.04 02:55:00
Nagyon kevés blogot olvasok, és még ennél is kevesebb embert tisztelek ismeretlenül, kizárólag az interneten látott munkássága miatt. Berényi Konrád az onlinemarketing blog szerkesztője egy ilyen ember, akit ahol tudok szarrá követek, mert minden egyes közösségi aktivitása valós…..
LifeTILT AlternaSlim Fruzsi 0. nap 2012.03.27 04:00:00
Fruzsi A legfontosabb amit rólam tudni kell: menyasszony vagyok! A száraz tények pedig: Fruzsi vagyok, 24 éves és 73kg. A fenti állapoton pedig sürgősen változtatni szeretnék.  Már 6 éve cipelem magammal a súlyfelesleget és itt most betelt a pohár. Jóformán már nem is…..
alheira 2012.03.28 07:18:51
@Zsit (nyau és rémizé):
hm,vmi testképzavarom van, de úgy h másokkal kapcsolatban is:) én a fotókat látva maximum 73-nak gondoltam, de aztán a videón meg sokkal többnek mondtam volna, a mozgása miatt, bő 85-nek.
No, hajrá, lássuk mi lesz:)

Nem pont ide tartozik, de aki végigcsinálta a programot , v a régi slimek közül, volt vkinek olyan tapasztalata h lefogyott, mérlegen kisebb szám van,két mérettel kisebb ruha ,de ha tükörbe néz, akkor ugyanannak a régi ,duci nőnek látja magát?170 centi vagyok, 66,5-ről indultam, pár nap és vége a programomnak, jelenleg 58 kiló vagyok és ha tükörre diétázom, amit olyan sokszor olvastam ,akkor nem elég, azt látom h nem jó, nem jó még, még kell 2-5-8 kilo,nem tudom abbahagyni.Ilyenkor mi van?
Aki tapasztalt már ilyet, kérem h írjon pár sort!köszi!
alheira 2012.04.03 23:04:25
@Scala: huh, hát nem hinném h le kénem ennem 55 kg alá, 32 éves vagyok,(egyébként slimAdri testlakat) szültem két gyereket, az 56-57 az nagyon jó lesz, tulképp 11 évesen voltam ennyi mint most:) szépen fejlődök a futásban, a kondis edzésben, alakulok, idén már egyáltalán nem fogok a strandon szégyenkezni ha a kisfiam kezét fogva sétálunk és ezt ennek a blognak köszönhetem h végre rászántam magam:)Ahogy fentebb vki tanácsolta, csináltam fotót és hát döbbenet a változás csak nekem nem tűnt fel.
Nagyon várom a slimek 15. napi beszámolóját!
LifeTILT Slim3 2 Ádi 0.nap 2012.04.02 00:14:00
Egész pontosan 1 éve volt utoljára dokumentált férfi átalakulás a Tilten. Akkor ugye Dani képviselte a racionálisan és logikusan gondolkodni képes nemet a blogon, aki miután fogyott 3 hónap alatt 20 kilót, tavaly nyáron 7 év után elvette a menyasszonyát feleségül és most a…..
alheira 2012.04.02 12:16:28
@Criscito: Ellent kell mondjak, nőként.Nem, nem elég ha egy nő vékony, attól még lehet undorító ronda teste, ami ruhában még csak-csak, de a strandon kiábrándító.Az édeskevés ha 19 a BMI, attól még nem leszel sem bombanő, sem jó alakú.Igenis kell a szépen formált izomzat!Akinek igazán jó alakja van az bizony éppúgy heti több alkalommal megszakad a konditeremben!Szóval ez tévedés!
alheira 2012.04.03 14:03:00
@Criscito: grat!Te aztán tudsz érvelni, le a kalappal:)
LifeTILT AlternaSlim Bogi 0.nap 2012.03.29 00:43:00
                                                                       Bogi There is no victory without sacrifice, azaz nincs győzelem áldozat nélkül! Az eddig hátam mögött hagyott 25 év során, volt részem jópár olyan helyzetben, amikor áldozatokat…..
LifeTILT Move Your Ass Bitch 2012.02.16 02:49:00
Meg kell értenie minden nőknek, hogy a szexuális életük életben tartásához izgalmasabbnak kell lenniük mint a pornó a fenekük az egyik legnagyobb fegyverük az élet harcmezején, aminek segítségével annyi csatát tudnak nyerni a társválasztás küzdelmeiben, amivel a végén…..
alheira 2012.02.17 14:31:29
@debramorgan: örülök h szórakoztat a kérdésem:D igen, az az Adri és természetesen nem a mostani állapot, hanem a 0. napos.Tehát?
Véget ért a Slim3 első évada. Olyan érzésem van, mint amikor hazajöttem külföldről 8 hónap után, és mindenki azt kérdezgette milyen volt kint, meséljek már... Képtelen voltam összetenni akár csak egyetlen értelmes összetett mondatot, mert egyszerűen annyi minden történt a…..
alheira 2012.02.09 07:26:46