Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagycsécsi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Fábry, sóder 2013.04.07 05:04:14
Olvasom a legfrissebb Fábry interjút és nagyon röhögnöm kell. Úgy látszik általános dolog lesz még a felvilágosultabb jobbereknél is, hogy kell valami az életükbe amitől 0/24 be lehetnek szarva. Vagy ennyire fertőz az agyrágó-szaniszlóvírus, még az lehet. Na mindegy.…..
  Újabb értelemhiányos érveléssel próbálkoznak az orbánhivek, tényleg hiányzik a józanész egyeseknél? Nézzük sorjában: 1, A rémhirtv kitalálta az újabb vádat, - ha már az eddigieket nem/sem tudták bizonyítani – Gy-nek nincs meg a gyakorlata. 2, Bizonyítás:…..
Képtelen vagyok megérteni, hogy Fábry Sándor miért nem azt csinálja, amihez mindenkinél jobban ért. A kilencvenes évek elején a Jácint majd a Piaf nevű bárban ismertem meg Fábry Sándort. Mind a kettő Mózes Marika, Paudits Béla exfeleségének a helye volt, és főleg…..
Ellenzéki összefogás nélkül aláírták a halálos ítéletüket – mondta ma reggel az LMP új frakcióvezetőjének a közszolgálati televízió műsorvezetője. Az lesz a sorsuk, mint a Fidesznek az első ciklusban – érvelt ma este az egyik népszerű baloldali beszélgetős…..