Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kathyt

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Posta szolgáltatásait igénybe venni lassan felér egy extrém sporttal, most pl. Erika gondolta azt, hogy a Budapestről-Londonba ajánlottként feladott diplomája egyszer csak megérkezik hozzá. De hiába, a küldemény még Magyarországon eltűnt, ő meg diploma nélkül maradt.…..
kathyt 2010.04.20 08:51:25
@egy postás: Kedves postas, erre nehéz reagálni. Mivel két adagban adtam fel a csomag-leveleket, kb. egy hetes különbséggel, nehéz feltételezni hogy pont az a repülő tévedt el amelyik a csomagjaimat vitte. De mivel idegenek számára érdektelen cucc volt benne, nem hinném, hogy valakinek az összes megtetszett, ráadásul mindkét alkalommal. Egyszerűen nem tudok másra tippelni, mint hogy itt helyben veszett el. Persze a pénztárcám bánta.

Amúgy ismerem a postai dolgozók helyzetét, idős barátném dolgozott postán egy darabig. Ezért tippeltem, hogy egyszerűen nem is jutott el a központig a sok csomag, már előbb elveszett.

Amúgy meg egyáltalán nem állítottam, hogy minden postás lop, sőt. Csak néhány ügyfélnek nincs szerencséje, és közéjük tartoztam. Most nyomathatom újra a DVDket, de már kikerülöm a postát. Ha jön valaki a tengeren túlról, szépen a kezébe adom valamennyit, és adja fel odakint.
Tékozló Homár Kidobni olcsóbb 2007.10.19 10:10:00
Az alábbi történet nemannyira tanulságos, mint amennyire csak az derül ki belőle, hogy a Pixmania nem magyar cég, hanem francia, és mint ilyen, magyar telephelye sincs, ezért aztán egy csomag visszaküldése is drága. Anikó előbb rendelt, aztán olvasott: Egy MP3-lejátszót rendeltem…..