Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trololo_

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvolt a tüntetés a Fidesz mellett.Elismerésre méltó tömeg vonult fel, látványosan. Maradjunk a feltehetően százezerben, az is szép szám, büszkék lehetnek rá. Az erősen elfogult négyszázezer a szokásos lelkesítő túlzás, a nevetséges egymilliós számról nem is érdemes…..
trololo_ 2012.01.22 15:07:05
@Cicás: Nem azt írtam, hogy nem voltak fiatalok. Az alatt a 10 perc alatt amíg "végigfutottam" a tömegen úgy vettem észre, hogy 10% volt nagyjából a fiatalok részvételi aránya (és ez az amit kifogásoltam, ez az alacsony szám). Itt egyetemistákra, végzős középsulisokra, friss családosokra gondoltam. Ha máshogy látta és végig ment a meneten, kérem javítson ki, a posztommal senki érzelmeibe nem akartam belegázolni.
És nem értem, hogy a Mo-ot lábtörlőnek használó "hatalmak" ellen tüntettek akkor vagy a kormány mellett? Ha jól tudom a "béketüntetés" célja az volt, hogy teljes mellszélességgel kiálljanak a FIDESZ mellett a szimpatizánsok. Mert a két dolog nem ugyanaz azért.
trololo_ 2012.01.22 12:56:29
@stim: "Végig néztem azt a vitát ami az európai parlamentben volt amin ott volt OV. A legtübb baloldali ellenkező el sem olvasta, hogy miről van véleménye mert a hazai baloldal Besenyő Pista bácsiként megmondta a véleményüket ők meg elhitték mint korábban a költségvetéseket.
Nagyon durván letámadták az országot és ha ez az európai módi akkor Európa szar, ilyen idehaza is van, ezért nem kell Brüsszel."

Gyakorlatilag azzal a vitával eldőlt "minden". Bekövetkezett amit várhatott mindenki, aki egy picit is olvasott/tájékozódott: az európai bíráló vélemények, nem voltak mások mint amik, vélemények. Kötelességből, együttérzésből vagy ki tudja mi oknál fogva elkezdték Magyarországot támadni és előre lehetett tudni, hogy semmit, de az ég egy adta világon semmit nem fognak tudni mit kezdeni a kormánnyal. Lesz egy két kisebb változtatás és el fog ülni a nagy por anélkül, hogy bármi (az államadósság növekedésén és a kedvezőtlenebb hitelfeltételek kiharcolásán kívül) is történt volna.
Brüsszel tényleg hulladék és kettős mércével mér. Mindig megmosolyogtat amikor arra a videó felvételre gondolok amin Sárközyt bírálja a Luxemburgi politikus a romák "deportálása" miatt az EP-ben. Sárközy fa arccal a tiráda végén annyit mondd: Ha ennyire védi őket, akkor fogadja is be őket.
Mire a Luxemburgi politikus szépen csendben leül. :D
DE látni kell, hogy az EU most a kisebbik kupac ***r. Az elszigetelődés még súlyosabb következményekkel járna.