Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sziget50

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Zsiga Marcell bizonyít 2012.02.16 11:05:00
Na, ennek nagyobb  sikert jósolok, mint dajcstomi Twitter-oldalának:   A fideszdroidok magyarázatát, miszerint ez tuti csak kamu/lejáratás/provokáció, üti a második bejegyzés. Ilyet csak és kizárólag egy ostoba, pökhendi, valóságtól elrugaszkodott politikus írhat. Vagy az,…..
 A civilek által szervezett, kormányt támogató mai rendezvény befejeződött. A békés, jó hangulatú eseményen közel négyszázezren vettek részt. Emberemlékezet óta Közép-Koreában ekkora tömeg még nem demonstrált a Bátor Tanító kormánya és politikája mellett. Rendőri…..
Délután  négy órakor megkezdődött a civilek által meghirdetett Békemenetnek nevezett kormány melletti szimpátiatüntetés. A felvonulók a Kossuth térre mennek, felszólalások várhatóan nem lesznek. Az indulás előtt a tér megtelt, az egyik szervező, Széles Gábor…..
sziget50 2012.01.22 11:25:08
@paisano: Persze hogy tesz ! Nem hagy az út szélén, bele lök az árokba. Majd te is akkor pofázz, ha megtapasztalod, hogy milyen érzés az árok fenekén lenni. Te jelenleg csak a Széles Gábor fajták fenekén csüngesz !