Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anami83

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
by felhasznalo - Gyerekszoba Ki ne tudná álmából felébresztve is elmondani szinte tökéletes definícióként, mi is az a periódusos rendszer? És ki ne tudná, ki az a Dimitrij Mengyelejev? Arra viszont kíváncsi lennék, ki tudná kapásból sorolni az elemeket, elejétől a…..
anami83 2010.10.28 08:18:28
Kérem szépen, egyik olvasónknak, ubulgézának köszönhetően gyöngyszemre leltünk az internet bugyraiban, mégpedig a nálunk is látható The Big Bang Theory, azaz Agymenők 2006/07-es évadra készített, eredeti, soha be nem mutatott pilotjára. A sorozat első inkarnációjában Sheldon…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
[Mozes pljunuti onoga tko bude pitao za nas Zagreb, Kopnzor, 1999] ford. Radics Viktória Gondolat, 2004   "Számomra az »urbánus«: nomád, átmeneti, promiszkuitásban lévő (elsősorban nem szexuális értelemben). Történelmünket tekintve: háborús és háború…..
Ha valakire keményen rápörgünk, akkor viseljük a következményeket, mondhatnánk. De legalább rendesen megírt történet, sok részlettel, éjszakai telefonhívásokkal és lerészegedésekkel.   Hello   Friss sztori. Én (lány) 27, Ő 36. Futólag már ismertem, mivel jó pár…..
Semmi trágárság nincs a címben, ne tessék felháborodni. Rénhírek (renhirek.blogspot.com) ezzel lepett meg: Ez ugyan nem tipikus félrefordítás, de megéri: http://bookline.hu/product/home!execute.action?type=10&_v=Krulov_I_A_Baszni&id=1760844 A helyes megoldás: Крылов:…..
anami83 2008.12.01 19:10:12
Amikor észrevettem az adminban, hogy valaki ezzel: "baszni+a+rezet", talált ide a blogomba, már majdnem elkezdtem röhögni  - aztán rájöttem, hogy van alapja... Jobb ha vigyázunk a szánkra, amikor a művészetről szólunk. Vagy épp ellenkezőleg? így terjesztjük a…..