Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VREX

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazánkban a szexuális felvilágosítás mondjuk úgy, nem megfelelő. A szülők feszengnek a témától, a gyerekeknek pedig kínos beszélni róla – pontosan emiatt tartják magukat a leggyakoribb szexuális tévhitek, melyek bár többünknek magától értetődőek, mégis gyakran…..
Két napot hosztoltam még februárban százhatodik és százhetedik vendégeimet, Konni (25) és Eva (25) német diákokat, akik Hamburgból érkeztek hozzám. Konninak egy referenciája volt, Éva még soha nem próbálta a CS-t korábban. Konni vegán, Éva vegetáriánus. Még a…..
VREX 2015.03.24 03:08:20
@Peter100:

A szellemi sötétséged mélységeit nehéz lenne alulmúlni.
VREX 2015.03.24 03:14:16
@Peter100:

"A férfi undorító, visszataszító."

Eszerint a nők csak nőkkel csókolózhatnak, mert a férfiak undorítóak. A neved alapján férfi vagy, tehát undorító vagy. Érdekes logika... :P

De gondolom magadból indultál ki, és hát... nem sokat tévedtél!
VREX 2015.03.24 03:34:32
@Iván_a_muzsik:

"Értjük tehát a teljesen hetero férfi szrinted az férfiakkal is nyomja :) De akkor kik a melegek?"

Nos igen. Nem egy példát tudnék erre mondani. Túltengő kanosság, barátnő távol. Vagy mondjuk alázni akar egy heteró, de a barátnőjét mégsem alázhatja, egy köcsög meg pont jó erre.
Egy fantasy mind fölött. Ez volt Peter Jackson filmje a bemutatója idején. Ma már, amikor gyakorlatilag minden hétre jut egy bemutató a műfajból, el sem lehet képzelni, mekkora őrületet váltott ki ez az alkotás akkoriban. A kis tatabányai moziban - hol volt még akkor a 3D! -…..
Nem létezik olyan kapcsolat, amely éveken át ugyanazon a hőfokon ég. Az együtt töltött idő során előfordulhatnak hullámvölgyek is, mikor a hangsúlyok eltolódnak, és egy kiadós alvást többre értékelünk egy szenvedélyes pillanatnál. Az is előfordulhat, hogy párunkra úgy…..
Ott sincs semmi. Mostanában sokszol olvasom itt-ott, hogy itt már nem lehet élni, ergo menni kell innen el. De hova? Arra mindenkinek van egy ötlete. De megéri? Szerintem nem.Előre bocsátva, hogy nyilván nem tudok minden ország helyzetéről mindent, de amiket hallok ismerősöktől…..
VREX 2012.01.22 18:36:45
@mifolyikittgyöngyösön??:

Az a helyzet, hogy először olvasni kellett volna megtanulnod általános iskolában, mielőtt elkezdesz minősíteni, így ugyanis ez visszafelé sült el!

"mikor magadfajta balfasz eltakarodik a sarki csahóba,és kiviszi a sört a bunkóknak"

Semmilyen sört nem viszek ki senkinek, mert nem a vendéglátás területén dolgozom! Bővítem a kört, bölcsész és informatikus SEM vagyok! Mégis, jól keresek, a melót pedig otthonról találtam, magyar lakcímmel, magyar telefonszámmal! Igenis meg lehet csinálni! De lehet ehelyett otthon siránkozni, hogy "mi csak a mosogatásra vagyunk jók!" Aki így gondolja, az valóban csak arra jó.