Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komolyammá

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vincentblog kiküldött tudósítója elsőként jelentkezik exkluzív fotókkal a Békemenet című kormánypárti demonstrációról. A transzparensekről másfél év vívmányai tekintettek le…..
komolyammá 2012.01.22 02:35:44
@V mint...: Igen a baj csak az hogy kicsit túl sokat viccelünk, ezért nem vagyunk olyan pozícióban, mint ők. Szép dolog a humor, de én most valamiért nem vagyok olyan vicces kedvemben.
 Most az a veszély fenyeget, hogy a balliberális oldal csalódik, letörik. Illetve emiatt elkezdi viccelődéssel, cikizéssel elütni a dolgot, szervezés, aktivizálódás, cselekvés helyett. Nem magyarázni, nem cikizni, nem kritizálni kell, nem ekézni kell, ki kell menni…..
komolyammá 2012.01.22 01:46:49
@Andráska8: aha, még sokmindenre nincs pénzünk, aminek a kormánynak valahonnan van, nem tűnik fel? 2+2=?
komolyammá 2012.01.22 01:51:00
@kurtipista: ugye semmilyen országban nem "kizárólag" az egyik oldal bűne semmi, de ha szerinted "kizárólag a baloldal bűne" hogy itt tart az ország, akkor elismered, hogy a jobboldal tele van impotens faszokkal. Ami nem igaz, csak olyan faszokkal van tele, akik sikeresen leBŐGETTÉK nemhogy lejáratták ezt az országot a nemzetközi porndon, az elkövetkező jónéhány évtizedre. Az meg, hogy téged ez nem zavar, csak azt igazolja, hogy egy sötét, szemellenzős paraszt vagy. Mégis mi az elképzelésed, azon túl, hogy kéjesen szopod azokat, akik meglopnak, hogy majd jól kiszállunk az EUból és megyünk vissza a jurtákba kumiszt inni? Sőt, tudod mit - mi a faszt keresünk mi itt egyáltalán Európában, amikor közünk nincs hozzá? Húzzunk vissza a picsába Mongóliába, ott a legjobb a lótej!