Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reqlorincz

12 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap bejelentették az Aranyglóbusz-jelöléseket, és mivel nem egy komoly szervezetről van szó, hanem egy gittegyletről, ami képes volt a hivatalos oldalán Gina Rodriguezt és America Ferrerát összekeverni (latina, latina, NEM KIBASZOTTUL MINDEGY, ugye), szóval azon sem nagyon lehet…..
Tessen véleményt nyilvánítani Pedró tegnap esti gyökérségéről itt. Menjen, vagy maradjon a taknyát a medence oldalába kenő, permanens merevedéssel járkáló DJ?..
szóval pajtás balra el, Docó jobbra be ..
 Szóval 5 napja nem írtam, de jogosan, mert semmi izgi nem történt velem.Az van, hogy most már rettenetes lázban vagyok, mert most már tényleg 27 órán belül látom a kis pajtást. A napom ennek jegyében telt.Felkeltem irány a suli, ahol annyira jókedvében volt az egyik srác hogy…..
Na jó, csak képletesen persze, a Való világ ötödik kiadásában az erőszaknak csak a verbális formája megengedett, ütni-verni nem lehet egymást, ezért ép még VV Vera arca (jó, minden viszonyítás kérdése) és ezért nem VV Gergő ül majd a döntőben. A vasárnapi finálét VV…..
bonjourpetitelilloise Les mystères 2012.02.23 20:56:08
Szóval most a pajtásomra várva le kell hogy írjam, ma végre rávettük magunkat Oanaval, hogy a szabadnapon elmegyünk kondizni nem is volt olyan rossz. Minden blogbejegyzést szóval-lal akarok kezdeni, maradjon is ez így. Tegnap elolvastam Gábor újabb kalandjait a nagy és érthetetelen…..
reqlorincz 2012.02.23 23:23:01
@Júeszé: zöld rikító post it-re kiraktam a kérdőjelet,de ha vannak fejlemények értesítelek
 nos ez a vicces kiragasztás fogadott ma, először komolyan azt olvastam hogy horgásszák be a macskákat..nem is értettem, hogy mi van, viszont én a kolis macskákat nagyon megkedveltem, eléggé viccesek, értenek magyarul, legalábbis figyelnek a gyere idé-re, de általában franciául…..
reqlorincz 2012.02.23 21:01:54
@Bé a pajtás: dont izgi, majd csinálok neked olyan bajszot, mint az intouchables-ban Úristen azt a filmet mindenkinek meg kéne néznie a világon!
reqlorincz 2012.02.23 21:02:53
@luffancs: Pufika láttam a lakást, mert Baluka lefényképezte és elküldte nekem, sokkal tágasabb az előszoba kár, hogy nem marad így. :)
JÚESZÉJ Pittsburgh 2012.02.22 02:28:00
Már az odaúton érezni lehetett, hogy ez egy elég hangulatos hétvége lesz: igazi roadtripszerűen bepréselődtünk a csomagokkal az autóba és kocsikáztunk egy pár órát hihetetlen gyönyörű tájakon keresztül gyönyörű napsütésben bob marleyra, majd amikor átléptük Pennsylvania…..
reqlorincz 2012.02.23 02:04:30
@Júeszé: ezért fogadd meg a tanácsomat! ja és aza bonjovi szám jajdejóóóis:)
 Szóval ha Whitney Houston akkor nekem egyből a gyönyörű hangja és puckóka jut eszembe.Amikor kicsike voltam és nagyon hiszékeny akkor azt is elhittem apukámnak, hogy ő volt az első felesége (persze mindent bevettem neki) és még csodálkoztam is hogy elhagyta ezt a "szép…..
 Szóval csakk akkor frissítek ha vagy történik velem valami izgi, vagy ihletet kapok.Most nincs sok erőm írni, de mégis muszáj megosztanom, hogy ma nagyon korán keltem (fél5kor, de minek?) ugyanis jelentkeztem egy csaj hirdetésére aki modelleket keresett sminkelésre. Megtetszett a…..
 Szóval én nagyon szeretem a Jessie J-t és remélem egyszer lesz olyan mázlim hogy őt vagy egy hasonló tehetségű csajt hallok majd a metroban. én csápolnék a legjobban!szóval: http://www.youtube.com/watch?v=Q_pnFhFjNtY&feature=related..
 Megint a franciarádiót hallgatom irtó vicces. Olyan bájosan giccses számok váltakoznak, hogy ihaj. Az a legjobb ha jön egy angol szám és a rádiós bemondja elegáns franciasággal az angol címet...hahahaKérdés: Legendás! Ha olvasol, segítsél már, hogyan tudok képet…..
bonjourpetitelilloise le repas 2012.02.01 15:20:52
pain au lait capuccinoval fűszerezve ez az én ebédem, ma még nem is ettem, na nem siettem el, de tegnap vettem egy csomó salátát nyami.itt is hideg van, de legalább süt a nap, éljen az óceáni éghajlat!MA van Félixito szülinapja, megígérte, hogy a héten bulizunk és csinál rendes…..
reqlorincz 2012.02.02 14:34:35
@redzsii: igen az a vizet az elefántnak, egyébként aranyos történet meg szépen van megcsinálva szóval érdemes megnézni, de ha érdekelnek az angol kosztümös filmek akkor ajánlom figyelmedbe az upstairs downstairst és a downton abbbeyt.
reqlorincz 2012.02.03 18:40:50
JÚESZÉJ 2012.01.30 22:36:00
voltam interjún egy tea party membernél. a muksó a kereskedelmi és energia bizottságban valamint az egészségügyi albizottságban munkálkodik, ami tényleg nem az én területem, de azért elég rendesen felkészültem a dologra. ehhez képest amint beléptem az irodába érezhető volt,…..
reqlorincz 2012.02.01 22:32:52
JÚESZÉJ 2012.02.01 03:51:00
a dán fiú végre talált magának lakást, egy meleg csávónál, aki a levelében amiben megírta, hogy övé a lakás dánul köszönt el. erre a következő párbeszéd zajlott le dán fiú és biszexuális dán lány között: "dán lány: uuuu, maybe he likes you! you should be carefull when…..
reqlorincz 2012.02.01 22:08:17
Szóval, ezt a bejegyzést a wordben írom meg, mert nem garancia, hogy az internnet nem-e torzul itt be nekem… Okos vagyok, de sajnos nem eléggé nem tudjátok, hogy csinálhatok egyéni blogkinézetet? Olyan bonyi ez a blog.hu, képet se beillesztéssel lehet berakni, szóval az sem sikerült,…..
JÚESZÉJ 2012.01.29 06:28:00
 szóval én ma le akartam feküdni 9 körül, erre ők szerveztek egy bulit, végre elzúztak a vendégek, most meg mindenki az én ágyamon fekszik és egyikük szvinger klubos munkatapasztalatairól beszélgetnek. mondjuk a macedón meleg egyik freudi elszólásáért végül is talán ez is…..
 Na hát most búcsúztam a pajtásomtól, és végre kitaláltam, hogy hogyan lehet új bejegyzést írni, tutizsírfrankó.A Mai nap csodája, hogy shoppingoltam Marinékkal. Ami azért csoda, mert itt minden drága, de most 50 % leárazás van és minden szuperszép. Szépen minden boltban…..
reqlorincz 2012.01.28 20:18:26
@redzsii: most is mickeys piszi van rata:) már minden helyeskét meghívtam:)
 Szóval itt bontogatom szárnyaim, de sajnos ezen az új pici pink gépemen sokkal több helyesírási hibát vétek, sebaj, mondaná Vilci (ésmilyenigazalenne)...szóval most 8 óra vár rám a pajtásom, majd folytatom(lehetőleg még ma)..
JÚESZÉJ 2012.01.26 01:59:00
tegnap a női demokraták 85 éves! történelmi épületében néztem a state of the union speechet, sok női demokratával. jóval a többiek előtt érkeztem meg, úgyhogy a csajok csak úgy körbeálltak, hogy mégis hogy találtam őket, jajjdejó, hogy ott vagyok, jöjjek máskor is. teljesen…..
JÚESZÉJ 2012.01.25 00:10:00
tegnap láttam a világ legnagyobb pro-life menetét, csodálatos emberek, csodálatos transzparensek, (kedvencem, a life, liberty, ron paul volt)megható üzenet. Ironikus módon a pro-liferek a magzatnál kifejlettebb emberi életek megmentésében már kevésbé jeleskednek és itt most nem Texas…..
a tegnapit rövidre zárom, lényeg, hogy csak kibaszott sokára találtam meg a hostelt, a reptéri transportos fekám pedig egyre csak mondta közben, hogy bizony erről a helyről még kurvára nem is hallott, szóval viszonylag hosszú ideig abban a hitben voltam, hogy a szállásom nem is…..
JÚESZÉJ 2012.01.20 04:37:00
szóval tényleg az eddigi egyik legjobb döntésnek bizonyult a kis vándorló mobil-fűtőtestünket reagannek elnevezni, úgy tűnik ez egy soha ki nem merülő poénforrás lesz. a hűtőnk sajnos túl alacsony hőfokon működik és nem tudjuk átállítani, úgyhogy szóba került, hogy…..