Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csika_

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia Katóka! Régen beszéltünk, még régebben találkoztunk utoljára. Az egy szomorú esemény volt, remélem nem a következő hasonlón futunk össze legközelebb. Szép kis család a miénk… Mikor utoljára találkoztunk, szerintem még álmodban sem gondoltad volna, hogy valaha órákon…..
csika_ 2015.05.02 22:20:47
@24 éves borsodi dédnagypapa: először tessék ennyit "gyalogolni" 24 óra alatt, utána lehet osztani az észt. Addig nem.
Kivételesen a végéről kezdem: köszönöm mindenkinek, aki látott bennem némi fantáziát, nem írt le még teljesen, azaz valaha el tudott képzelni akármilyen dobogón, aminek nem a második fokát terhelem. Nehéz elhinni, de ez most megtörtént és ahogy egyszer álmomban titokban már…..
  A korcsoportos dobogó második fokán Mint arról a versenyt megelőző beharangozóban is hírt adtam, azzal a határozott elképzeléssel vágtam neki a sárvári 12 órás versenynek, hogy nem kevesebb, mint 130 km-t szeretnék teljesíteni. Mivel a felkészülésem a…..
Igértem, hogy írok néhány sort a hogyan továbbról, ilyenkor kicsit érdemes számot vetni, milyen vonalat kellene ezek után követni:1)      Folytathatnám, azaz fejleszthetném tovább a maratoni edzéseimet, egyrészt élvezem is őket, másrészt jó alapokról…..
A melegtől tartottam leginkább, hát, volt itt orkán erejű szél, hófúvás, de meleg, na az hírből se... Nagyjából 4-5 fok lehetett és erős szél. Ez, meggyőződésem, a helyezés tekintetében kedvező volt rám nézve, hisz a relatíve nagy súlyomat nem fogták meg annyira az erős…..
Az utolsó, vasárnapi napra már nem maradt más feladatom, mint lefutni a Füred és Siófok közti 52,2 km-es távot. Bár a második szakasz némileg hosszabb volt (52,9 km), de ezen a napon sokkal több emelkedő, és az időjárás előrejelzések szerint kemény szél várt ránk, továbbá…..
Itt hagytam abba a legutóbb:„Még nem tudom, a Göcsej Galopp melyik távjára menjek (33/55), futás közben döntöm majd el valószínűleg csak: ha nagyon nem esik jól, vagy megfájdul valamim, akkor lelkiismeret-furdalás nélkül lerövidítem a távot, ha pedig nem lesz gond, érzem…..
Egy technikai jellegű bejegyzés, nem lesz majd sok belőle, gondolom, de ha már van egy új eszközöm, említést érdemel.Viszonylag kedvező áron jutottam hozzá, hisz bolti ára jelenleg 80-90e ft között mozog, ám szerencsére nekem volt már eleve pulzusövem és jelátvivő ANT+ stickem…..
csika_ 2012.01.21 21:08:58
@korpaZASZ: Nekem 405CX-em van. Ott lehet állítani a perem érzékenységét. Sajnos az enyém másfél éves, de az akksija a 8 óra helyett csak 4-et bír már csak ... :-(
Amúgy szeretem, nagyon jó kis óra, csak nem ultrázni ...
csika_ 2012.01.22 16:06:10
@korpaZASZ: hát nemtudom, nekem nem szokott ilyen lenni.
Íme egy futásom a hétről:
connect.garmin.com/player/142556164
Ha jól tudom a GPS vevő volt éppen az amit módosítottak a 405-ön és lett 405CX.
Mondom, nem értek hozzá, de mivel csúcsok és a gödrök együtt járnak, azt gondolom, hogy lehetséges, hogy az óra elveszti a jelet, amikor újra megtalálja a műholdat, akkor meg _légvonalban_ behúzza az aktuális meg a legutolsó ismert pozíció közti hiányzó szakaszt. De ez csak egy tipp. A GPS gomb mögött van "Műholdak" menü, ott lehet látni, hogy mennyire erős a jel - de hogy pontosan mit kell nézni, azt nem vágom. Minden esetre próba cseresznye ...