Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tony_01

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Tipp: Sadia. Kösz!) ..
Tony_01 2012.01.23 20:41:00
@Mad Mind:
Nem igazán basznak szét semmit. Hat éve BMX-ezem és még SOHA semmi sem szakadt össze alattam. Nem tudom, lehet velem van a baj, de a beton valahogy jobban bírja mint a bicóm kereke.

A szabályokat szerintem ne firtassuk, van pár. Főleg az ilyen gyökerek miatt, mert pofázni tud mind, de azért a kölkék közénk hozza biciklizni tanulni. Ha meg leesik egy elemről vagy izomból belénk teker még mi vagyunk lebaszva. Szóval nem csak egy elsősegélydoboz meg egy klotyó kell.
Ha neked meg az a buli, hogy a nappalid közepére szarsz, hát gratulálok. Attól még, hogy te nem tudsz gondolkodni más igen.

Amúgy meg kívánom nektek, hogy egytől egyig extrém sportoló kölkötök legyen!!! Ja és remélem eltöri mindkét lábát meg a bal kezét (igaz városjáró ;) ), mert az JÓ.

Annyira nem láttok bele ebbe a dologba, hogy lebaszni sem érdemes titeket, mert úgy sem fogjátok föl.
Na Peace
Tony_01 2012.01.24 19:54:16
@Mad Mind:

A lepofozással mindent megoldasz, meg majd pont elmondja, hogy "Képzeld ma a kocsik között ugráltunk kint a XY téren".

Nem tudom nálunk mai napig áll minden emlékmű, bár mióta nem járunk oda, mert kaptunk "pályát", azóta tele van szeméttel.
Csak az a problémám, hogy minket b*szogattnak nem azt aki részegen össze hányja hugyozza, szétveri, üveget földhöz veri.

De mint az első kommentem végén is írtam engedély is kell egy ilyen reklámfilmhez. Ez nem úgy működik, mint egy sima bicós videó készítése, hogy mennek ahova akarnak és had szóljon.

Értem én az emberek problémáját, de lehet, hogy nem mi vagyunk a sz*rok. El kéne néha ezen is gondolkodni.

Peace.