Regisztráció Blogot indítok
Adatok
che-mese

43 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Jolikám, ne hülyéskedjetek már, ezt a drága étkészletet... vagy rátok szakadt az OTP? ;-) Írtuk az utóbbi vendégséges posztokban nagyrabecsült szándor tanult kolegámmal. Hosszú-hosszú ideje zavarnak olyan bevett, udvariaskodó szokások, amelyeket még ha tényleg illik is…..
Modorosblog A Modoros Férfi 2010.02.21 10:57:00
Ciao Ágesz, :-) A korábbi kérdésedre válaszolva, hogy hiteles-e a férfiak szemében a nagy "igényesség", amivel a hölgyek az elsö alkalommal készülődnek - hát nem az! Ahogy a használtautó-kereskedők mondják: bármit el lehet adni, ha elég festéket és vaxot használsz…..
...menj haza szépen, látszik, hogy tudod meg vagy bolondulva... énekelte a Kispálésaborz miközben az utlsó simításokat végeztem a 26 kg-s bőröndömön. Kicsit izgultam, hogy ne legyen gond a becsekekkolásnál, ugyanis a megengedett súly 20 kg és kézipoggyászom is kettő volt. A…..
che-mese 2008.04.05 15:55:34
juj lemaradt a bejegyzés vég...magam sem értem...
íme

A székszomszédom egy 23 éves arab forma fiúcska volt, Széf, aki mohamedán vallású, gazdag apukával, 4 testvérrel, nagy fekete szemekkel és mókás arab akcentussal rendelkezett. Jót dumáltunk, cuki volt. Mind a kettőnket sokkolt az éjszakai Bangkok látványa felülről. Egyszerűen nem látszott, hol van vége a városnak. Végtelen fénysorok az éjben. Lenyűgöző volt.
A székben sehogy sem fértem el, próbáltam aludni, nem nagyon ment. Néha rálógattam a fejem Széfre, de szemmel láthatóan nem zavarta. A kaja amit hoztak teljesen ehető volt, be is takarítottam az egészet, nagyon éhes volam. Még Széf zsemléjét is megettem. Neki nem kellet.
Jó sok órával később varázslatos fények szűrődtek be a kis kerek ablakon. Az Arab sivatag fölött jártunk, mikor a felhők felett az első napsugarak beragyogták a horizonot. Sosem látott színekkel, percenként váltózó földöntúli performance volt. Aztán egyre világosabb lett, és már a sivatag végtelen dűnéi is egészen jó kivehetőek voltak. Totál rátapadtam az ablakra.
Helyi idő szerint reggel 6-kor landoltunk Jordániában, ami szintén tiszta sivatag volt sehol egy fa vagy egy fűcsomó. Széfet nagyon mulattatta csodálatom az országa iránt. Számot és emilcímet cseréltünk, aztán ''szálemalajkum''!
Az Ammani reptér nagyon kicsi és elég lepukkant. A tiltó táblák ellenére mindenki ott bagózott, ahol éppen eszébe jutott.
Volt még nálam 500 bath, azt beváltottam 8 jordán dínárra, ami pont elég volt egy kicsi pizzára, egy mangólére meg egy orbitális nagy tejeskávéra. Jöttem-mentem, vergődtem, aludtam is egy órát a kemény karfás székek közé préselődve. Apikámat sajnos nem tudtam felhívni, mert a telefonom azt mondta, hogy ''no signal''.
Délelőtt 11-kor újra fémdetektor, és ablakmelletti hely következett. A szomszédom ismét egy arab volt, de ő már bácsi volt, dán feleséggel és 5 gyerekkel. Vele is beszélgettem egy kicsit, megcsodáltam a koránt amit szorongatott, aztán megint rátapadtam az ablakra. Alattunk a sivatag, körülöttünk bárányfelhők. Pikk-pakk átrepültünk Izrael fölött, aztán jött a mediterrán tenger. Az utolsó amit láttam Ciprus volt, aztán összefüggő felhőtenger borított mindent. Olyan volt, mintha egy kurva nagy tányér jól felvert tejszínhabban repkednénk.
Közpéeurópai idő szerint délután fél 3 körül, kis késéssel landoltunk Ferihegyen. Vártam egy jó 20 percet a bőröndömra, aztá a barátaim nyakába borultam, halálosan megilletődve.
Kész fogadóbizottság várt rám egy csokor jáccinttal és egy tálca meggyes piskótával. Gyorsan újraéltem a BKV-s nagy magyar valóságot és közben befagyott a seggem. Petya kölcsönadta a kabátját, így nem fagytam halálra.
Bebumliztunk a Ferenciek terére, a csapat nagy része beült az Ibolya presszóba, Juccal pedig elvittük a szarjaimat Nórihoz. Letusoltam, és mentünk az Ibolyába.
Hosszú órákon át cserélődtek körülöttem a barátaim, miközben vedeltem a Soproni Ászokot.
Vannak még rögzüléseim, amiket el kell koptassak itthon. Például ha valakit föl lökök az utcán azt kell mondani, hogy boccs, és nem azt hogy sorry. A boltban jónapottal kell köszönni és nem szavatdikhával, valamint nem ezer bathos pannonfeltöltőt kell kérni, mert azt nem értik.
Jó hazajönni nagyon.
Apikám már is borzalmasa hiányzol!! Ha éppen nem beszél hozzám senki, akkor mindíg nálad járnak a gondolataim. Az ékszeres dobozt megtaláltam, és a nyakláncaidat ne keressed, mert még a Samuis pakolás alkalmával bekerültek a szuvenírek közé, és hazahoztam őket. Szóval minnél előbb haza kell jönnöd. Punktum.
Nagyon szeretlek Picikém! Ték ker!!!!! És írjál nekem levelet, meg a bejegyzéseket se hanyagold el! Nagy nagy ölelés, szerelés!
Anyika
   Megvettem a repjegyem. Reszkess Pannónia! Egy héten belül érkezem!A Jordán légitársaságnál sikerült jegyet találni, viszonylag olcsóért (19 ezer bath). Április 4. péntek, hajnali fél 1-kor indulok Bangkokból, majd 6 óra repülés után dekkolok még 6 órát Ammanban,…..
   Jogos a felháborodás, elnézést a kussolásért. Kevertünk jobbra-balra, és nemigen voltunk net közelben. Következzenek a fontosabb részletek.Ma egy hete elhagytuk szeretett kisházunkat, kicsit pityogtam is, de megígértük neki, hogy egyszer mindenképpen visszatérünk. A…..
     Ko Phangán jártunk. Api elment az éccakába.Anyinak migrénje volt, aludt.Api fölborult a bérelt motorral és elaludt a szerpentin közepén, de Nikosz fölébresztette őt.Anyi kereste Apit az ágyban, de nem találta.Api átvette a thai style-t, a teraszon, a földön…..
    Már megint egy hete esik. Meleg trópusi eső áztatja a mindent. A szép vörös földbe fél lábszárig süllyedünk, de se baj, legalább nem fogunk leégni. Na, nem esik ám folyamatosan, néha eláll egy órára. És, hogy mi a lócicit csinálunk? Hát, íme!Tegnap…..
  Többen érdeklődtetek, hogy milyen volt Malajziában. Íme, egy röpke beszámoló, a szűkös eseményekről.Sajnos kirándulásnak a legjobb indulattal sem nevezhetném, maradjunk inkább a kényszeres zötykölődés kifejezésnél. A biznisz vízum nagy előnye, hogy egy évi itt…..
 Lett egy macskánk.Mindíg beszökik a lakásba.Megöli az alacsonyan szálló gekkókat.Kérdés: ki fogja megenni ezután a szúnyogokat?..
    Amióta megérkeztünk Samuira Che mindig csillogó szemmel emlegetett egy nagy sziklát, ahonnan 17 méterről ugrott a tengerbe. Tegnap végre elhatároztuk magunkat, hogy elmegyünk megnézni. Már a gondolattól is kivert a víz, hogy én végig nézzem, hogyan zuhan a tengerbe…..
   Pakolásztunk a videóink között, és ráakadtunk arra a két perces kis szösszenetre, ami az első kreálmányunk. A thai királyi televízióból felvett sokkoló videoklippekből vagdostunk össze egy mixet, ezen tesztelgetve, hogy hogyan is működik a vágó progi. Az…..
Az elmúlt hetet Koh Phangan, a szomszédos szigeten töltöttük. A hely nevezetességéről már írtam nektek, a Hold változását megünneplendő Goa partik vonzzák ide a világ minden táján élő hippiket. Full Moon csak a jövő héten lesz, - irány csomagolni gyerekek- ám a leleményes…..
Ha ügyesen végigolvassátok ezt a bejegyzést, az oldal alján megtaláljátok a linket az utolsó fotósorozatunkhoz. Jó szórakozást kívánunk! Igazán varázslatos hely ez a Koh Samui. A levegő csak úgy izzik a spiritualitástól. A ráncok kisimulnak, a légzés lelassul, már persze…..
E szavak csengenek a fülemben, anyám hangját hallom. Tizenhárom éve békében nyugszik, ám szavainak aktualitása eleven sebként sajog, nyomorúságos, bűntudattól terhes lelkemen. Tegnap délután 3-kor, főbenjáró balekságot követtünk el. Tekintsétek e bejegyzést gyónásnak, mely…..
Amik nem buli képek, azok is Ko Phangán készültek. A sztori a fotókhoz, az előző bejegyzésben olvasható.Szóval így mulatunk mi.http://indafoto.hu/thailand/full_moon_party ..
  Nem köll aggódni, egészben hazatértünk, csak kellett két nap, hogy kipihenjük a 2008-as év első Full Moon-ját,- amiről most már tudom, hogy két L-lel írják. És igen. Tudok még mást is! Magyar nyelvű, fényképes beszámoló következik, egy igazi trópusi hippi…..
Az előző bejegyzésben részletezett Canopy-ról és 'batörfláj garden'-ről készült képek ezek, az esti partifotókkal megspékelve, plusz egy-két kedvenc darab (ld. penészes pénztárca).Jó szórakozást gyerekek!Szeretettel…..
    Ma van a szülinapom. Mindenkinek köszi, aki gondol rám! Tavaly ilyenkor az Arany 19-ben grilleztünk a kertben. Akkor arra gondoltam, hogy sosem volt még ilyen jó idő jan.14-én. Most is erre gondolok, 40 fok van árnyékban, és fő a gulyás. A szülinapok elengedhetetlen…..
Már két hete férjes asszony vagyok, és nem találok benne semmi kivetnivalót. Most egy számotokra kevésbé izgalmas rész következik, a csendes, békés, unalmas hétköznapjainkról, és arról, hogyan sikerült beilleszkedni a kicsi sárga emberkék ferde világába. A ferde világot szó…..
és íme sikerült begyüjteni néhány fotót a lagziról, még mindíg a teljesség igénye nélkül, de legalább a hangulatot átérezhetitek!Jó szórakozást!http://indafoto.hu/thailand/eskuve ..
Tudom, hogy mindenki a lakodalmas videót és képeket várja, de nyersanyag hiányában egyelőre nem sokat tudunk mozditani az ügyön. Viszont, hogy addig se unatkozattok, vágtunk nektek egy karácsonyi különkiadást, amit 3 napja próbálunk feltölteni. Csak holnap lesz vízkereszt,…..
Először is köszönjük a sok gratulációt, igyekszünk majd boldognak lenni egy életen át! Szerencsésen túléltük a lagzit, szinte minden az elképzeléseink szerint alakult. A szinte azt jelenti, hogy nagyon hiányoztatok kedves barátaim és drága családom. Veletek lett volna teljes az…..
Az én kertész hugocskám addig erőszakoskodott, míg végre feltöltöttem a növényes fotókat. Ámuljatok és bámuljatok! Mi is azt tesszük, hisz' a növényeink naponta nőnek centiket!! Zöldüljetek! :)http://indafoto.hu/thailand ..
Csak a játék, meg a nemodafigyelés!! Az megy!Szóval ez történik, ha egy thai leányzó gulyást kap vacsorára... dalol nekünk az elefántról! Imádjuk!http://videa.hu/main.php?page=play&v=QbTDv2XAY0N4PoRyReméljük Ti is!..