Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Banderas28

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szinte az összes külföldi híroldal átvette azt a képet és videót, amin négy tengerészgyalogos halottakra - vélhetően tálib-ellenállókra - vizel rá. Tettükkel sikerült a közvéleményt szeretett alakulatuk és bajtársaik ellen hergelni.   Kezdjük azzal, hogy az…..
Banderas28 2012.01.21 18:05:17
Sziasztok.

Teljesen túllihegett dolog ez, amiről az eltespedt jónép a foteléből kényelmesen felháborodhat. Évezredek (vagy inkább "évtízezredek") óta ahol háború van ott kegyetlenség is van, ott megalázás is van, ott ártatlanok szenvednek és ez lesz amíg világ a világ. Az ilyen esetek mindig elő fognak fordulni minden hadviselő oldal sorai közt. Miért? Mert mindenütt van rohadt alma, vagy aki a rohadtak mellé potyogva maga is megrohad. Itt van ez az eset, ott van egy másik amikor szintén egy TGY ledobott egy kölyökkutyát egy szikláról, ott van a két német katona, akik afgánban koponyákkal imitálták a Hamletet, ott van az az amcsi katona aki a Koránt használta céltáblának. Szemét dolog? Naná. De szemét dolog védtelen segélymunkásokat elrabolni, kínozni heteken-hónapokon át, aztán videóra venni a fejük szó szerinti LESZELETELÉSE, nem is rendes levágása, a társaik megvédése közben megölt katonák hulláinak levetkőztetése és leköpdösése, aztán a fejükkel focit játszani, vagy a felgyújtott holttesteket végigvonszolni a nagy nyilvánosság előtt az utcán aztán fejjel lefelé egy híd fölé lógatni.
A vezetők pedig mindig a saját oldaluk feljebbvalóságát fogják hirdetni, és hazudni erről ha kell, ezért vezetők. Bush bácsiék persze a felszabadító igazságos lovagok szerepében tetszelegnek, de az Ajatollah, az Imám és a Pasa is fennen hirdetik hogy az iszlámok, ugyanmár sosem aláznak meg senkit és mindenkit tisztelnek és a légynek se ártanak, egyébként meg "Death to America".
Mindkét oldal átlag emberei, akik közt szép számmal vannak akik tényleg a légynek se képesek ártani, pedig a vezetők tévedései és a hadseregek "rohadt almáinak" túlkapásai és kegyetlenkedései őrlődnek.
Az én szemszögemből egy különbség azért leszűrődött. Ha egy muzulmánok ellen ilyen atrocitások történnek, azon felháborodnak ők is, és felháborodik a nyugati civilizáció is; ha nyugatiakat kínoznak v. ölnek meg különösen kegyetlen módon, azt a muzulmán világ jelentős része örömmel veszi mint jogos cselekedet, a nyugatiak pedig sírnak hogy "mit keresünk mi ott?"