Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anonhungary1012

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyarországi Valódi Demokráciát Most! Occupy Hungary csoport örömmel fogadta a hírt, hogy a hétvégén több tüntetés is szerveződik Budapesten. A részvételi demokrácia alapja, hogy véleményünknek demokratikus módokon hangot adjunk. Függetlenül attól, hogy…..
anonhungary1012 2012.01.21 14:50:58
anonhungary1012 2012.01.25 16:12:27
Szia Norris74!
Köszönöm a leveled.A válaszom az lenne az általad feltett kérdésekre,hogy mindent a maga idejében..
A magyar társadalom,nézz körül körülötted,úgy érzem még nem készült fel egy a változásra teljes egészében.Az,hogy jelenleg nemzetközi célpontok vannak,annak egy oka van.Mivel az Anonymous egy lazán szervezett közösség,együttes-többségi szavazással döntsük el,hol kell erőt demonstrálni.Hidd el,nagyon sok oka van annak,hogy meg kellett futamítani a SOPA törvényhozóit.Lehet,hogy innen nem tűnik fontos dolognak,de ugyanakkor rengeteg olyan dolgot befolyásolt volna a törvény,amely fennakadásokat okozott volna a te,és a mi magyarországi internetezésünkben.(böngészések,letöltések,stb)Így most ez volt globálisan a probléma,amely megoldásra várt,és meg is lett oldva.Guy Fawkes egy más korban élt,mindenki tudja mi volt célja.Nos,ez itt kivitelezhetetlen,meg nem is vállalkoznánk rá.Akkor nem különböznénk a terroristáktól,akik ártatlanokat ölnek meg.Az Anonymous és a VDM,illetve más Occupy szervezetek mind az erőszakmentesség mellett tették le a voksukat.Hidd el,így nagyobb erőt tudunk demonstrálni,hosszabb távon,letartóztatások nélkül.Ugyanakkor az is biztosra vehető,hogy amennyiben egyetlen egy,magyar VDM-est,vagy Anon tagok letartóztatnak,vád alá helyeznek,indokolatlanul,akkor haragunk pusztító erejű lesz,és kiterjed az egész országra.Az Anonymus;mentes mindenféle emberségtől, moráltól, szánalomtól és könyörülettől.Az Anonymus egységként lép fel, mert egyikünk sem olyan kegyetlen önmagában, mint mindnyájan együtt.Ez már tény,és csatlakoznak hozzánk nemzetközi társaink is,több ezren,mint ahogy mi csatlakoztunk a SOPA ellen.Megbénítjuk,és nyomás alatt tartjuk az éppen aktuális hatalmat,addig a pontig,amíg el nem érjük a célunkat.Leáll a közlekedés,az állami információ áramlás,a devizakereskedelem,a kormány honlapjai,a média,stb.Nos,és ha elkezdenek elhurcolni minket?Minden egyes kiiktatott Anon tag helyébe, 2-3 új Anon tag lép.Remélem kielégitő választ adtam a kérdésedre.
Kellemes napot,
szia!

We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.
anonhungary1012 2012.01.26 09:59:40
Figyelem! Infó az ACTA-ról amiről már hallhattatok. Amit ez a kormányodnak engedélyez az a következő: Megnézhetik hogy mire használtad az internetet, milyen oldalakat nézel, mit irsz a fórumokra, elolvashatják az e-maileid, a chat beszélgetéseid éz alapján akár csak a Torrentezésért is megbüntethetnek majd. Ne legyetek ignoránsak, figyeljetek arra, hogy mi zajlik körülöttetek!
Amennyiben az EU képviselőink bólogató birkaként megszavazzák az ACTA törvényt,haragunk elrettentő erejű lesz az összes magyar képviselő számára.
Fennakadást okozunk az információáramlásban,a képviselők mindennapi életében,a butító médiában.(miért nem hallasz az ACTA törvényről a magyar médiában?)
az emailek kimentek....
Tisztelt magyar EP-képviselők! Szavazzatok NEM-mel, különben levadászunk titeket! Ezt vehetitek fenyegetésnek!

Tisztelt Uram/Hölgyem!
Ezúton kérném meg önt, mint Magyarország képviselőjét, úgy mind szavazója, ha mást nem a képviselt, hogy szavazzon egyértelmű és határozott nemmel, és határolódjanak el az ACTA és bármilyen hasonló tervezettől az én nevemben.Továbbá kérem önt, hogy a képviselteket tájékoztassák a tervezetről, és arról, hogy milyen álláspontot képvisel ön a kérdésben. Mégpedig olyan formában, hogy ha a választó polgár nem is keresi kifejezetten, akkor is tudassák mindenkivel akinek életére hatással lehet, tehát minden magyar választópolgárral.Ha ez nem történik meg, nem csak öntől, hanem az egész pártjától ill. csoportjától meg kell, hogy vonjak mindennemü bizalmat és támogatást, és másokat is erre kell majd buzdítanom!

eu képviselők email címei:
janos.ader@europarl.europa.eu;zoltan.bago@europarl.europa.eu;lajos.bokros@europarl.europa.eu;tamas.deutsch@europarl.europa.eu;kinga.gal@europarl.europa.eu;ildiko.gall-pelcz@europarl.europa.eu;bela.glattfelder@europarl.europa.eu;kinga.goencz@europarl.europa.eu;zita.gurmai@europarl.europa.eu;andras.gyurk@europarl.europa.eu;agnes.hankiss@europarl.europa.eu;edit.herczog@europarl.europa.eu;livia.jaroka@europarl.europa.eu;adam.kosa@europarl.europa.eu;bela.kovacs@europarl.europa.eu;krisztina.morvai@europarl.europa.eu;csaba.ory@europarl.europa.eu;gyorgy.schopflin@europarl.europa.eu;laszlo.surjan@europarl.europa.eu;jozsef.szajer@europarl.europa.eu;csanad.szegedi@europarl.europa.eu;csaba.tabajdi@europarl.europa.eu
www.youtube.com/watch?v=tLqVGvM70-w