Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MátéBarbaraBlogja

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- József Attila - TUDOD, HOGY NINCS BOCSÁNATTudod, hogy nincs bocsánat,hiába hát a bánat.Légy, ami lennél: férfi.A fű kinő utánad.A bűn az nem lesz könnyebb,hiába hull a könnyed.Hogy bizonyság vagy erre,legalább azt köszönjed.Ne vádolj, ne fogadkozz,ne légy komisz magadhoz,ne…..
Rajtunk már februárban kitört a tavaszi tanninhiány, amit legszívesebben Villányban szeretünk kezelni - de a több hétvégés hóvihar szigorúan szembesített bennünket a téli valósággal. Viszont tegnap a meleg menthetetlenül Villányba vonzott bennünket, etyeki muslincákat.Az M6-os…..
A tegnapi nap természetes módon szabadságharcos témákban tobzódott – de amikor Somamamagésától is a szabadság-egyenlőség-testvériség jegyében olvastam blogot, felébredt bennem a csatlakozási vágy.De megígérem, csak az első üveg borig.Egy Cannes melletti kiskocsmában…..
 "Észrevettem, hogy a mozgás nemcsak a fizikai energiáimat tölti, de határozottan hozzásegít a mentális energiák újratöltéséhez. Egy-egy kiadós torna után ugyanis mindig új ötletekkel jövök haza és fejben már megváltom a világot" Szabó Zsófi kolléganőm legutóbbi…..
Negyvenesnek lenni… Szombat este jól érthető és élvezetes tanmesében nézhettem meg a középkor kezdetének kihívásait. Jon Turteltaub A nemzet aranya és a Jég veled között rendezett egy furcsa kis filmet, Kölyök (The Kids) címmel. Bruce Willis vezet bennünket végig egy sikeres,…..
Valter Művek Produkciós Szabadcsapat: 2002-ben született ikerlányaim alkotóműhelye. Rajzolnak, filmeznek, verseket és meséket alkotnak. A Valter név a nevük összeolvasztásából lett (VALéria + eszTER). Ma már a védjegyük.Okos Csigusz Egyszer régen,…..
  Ausztráliában született 1979. április 4-én. Egy franciatanárnő és egy autóversenyző-bányamérnök fia volt. Az Üvöltő szelek szereplőjéről kapta a nevét, tíz esztendősen már a Pán Péterben játszott az iskolai színpadon. Első jelentős szerepe a 10…..
MátéBarbaraBlogja 2012.01.22 23:41:03
Kibontakozás. 5 évvel ezelőtt találtam erre a szóra. Egy tréningen kaptuk feladatnak, hogy fogalmazzuk meg 1 szóban, vezetőként (akármit is jelentsen ez) mit tudunk adni másoknak. Elfeledkeztem róla. Másfél év, egy szeptember végi délutánon Budakeszi és Páty között ismét…..