Regisztráció Blogot indítok
Adatok
w.i.n

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes felvetés került napvilágra az online médiában, mely szerint igenis lehetséges rendszert találni bármilyen összeállításban. Ebbe beletartoznak a mozifilmes plakátok is, melyekben a két legtöbbször használt szín a sárga és kék kombináció. Ezt hivatott szemléltetni az…..
Mi mással folytatódhatna a legjobb retró lövöldözéseket bemutató alrovatunk, ha nem a démonvadászos fps-ek királyával, a Doommal. Eredetileg a Java PC emulátoros verzióját akartuk megmutatni, és jól lehúzni, mert irányíthatatlan, és nincsenek benne hangeffektek, de cariboo…..
B-oldal TOP10 sci-fi filmzene EVÖR 2009.09.26 07:39:00
A totalscifionline.com magazin megszavaztatta, hogy melyek a legjobb sci-fi filmzenék, majd a sok szavazatból egy tízes listát állított össze, melynek eredményét az alábbiakban mindenféle köntörfalazás és tartuff-i álarc nélkül olvashattok. Nyilván ezen a listán is jól össze…..
w.i.n 2009.09.27 10:10:36
@Krajcs: Örvendek! :) Ha valakinek neadj' kimaradt volna, vagy nem emlékezne: www.youtube.com/watch?v=pCZ6h28mixI
w.i.n 2009.09.27 11:05:28
@virgil76: Hm, ez nagyon fogós kérdés, szerintem nem érdemes itt belemenni. Első blikkre könnyebbnek tűnik azt megmondani, hogy mi biztosan nem SF. (Pl. azok, amiket az előbb kiemeltem.)