Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.vikámszipofam

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Ma van a Szabadesés világnapja. - 1988-ban ezen a napon találta fel a lövöldözős videojátékokat Sir Walter Headshot. - 78 éve került boltokba az első, ametisztből készült szénsavas üdítőital. A nap mondása: "A tavaszban az legszebb, hogy már csak pár hónap és…..
dr.vikámszipofam 2015.02.07 09:39:02
@tobias2:

- remélem, hogy a teljes fidexß "holdudvara" és a teljes fidecc faRkció szolidaritást vállal orbánnal,

és szimpátia tüntetést szervez a hírtévé elé a szolidaritásuk JELÉUL egy nyakukba akasztott táblával (flash mob), hogy :

" ÉN IS GECI VAGYOK ! "
" je suis geci ! "
A párt véletlenül a miniszterelnök-helyettes seggét küldte el nyilatkozni a Hírt TV-be, nagyon sajnálják a félreértést. „Szörnyen szégyelljük magunkat, amikor a Hír TV szólt, hogy szükségük van valakire, aki a KDNP-től beszél, egyből Zsoltira (Semjén, a szerk.)…..
A Krímben élő orosz – és egyelőre munkanélküli – atomerőmű-mérnökök között Orbán Viktor a legnépszerűbb magyar miniszterelnök-jelölt. Ha most vasárnap lennének a választások, akkor Orbán Viktor és a Fidesz nyerne a vizsgált szavazói csoportban - közölte a…..
Bangkoki tudósok az UNESCO által támogatott "Szegény ember vízzel főz" projekt keretében fejlesztették ki a járművet. A spermiummal működő, ebben a formában megújuló energiaforrást hasznosító technológia alapja az az ötlet volt, hogy reggelente sokan könnyítenek magukon,…..
dr.vikámszipofam 2014.03.24 16:19:25
Bevezetik a "politikasérült-parkoló" jelzést, hogy Magyarország Miniszterelnökének ne kelljen tilosban parkolnia. A kormány jogszabálymódosítással válaszol a 444.hu felvetésére, miszerint Magyarország Miniszterelnöke időről-időre tilosban parkol, mert "oda" "jár"…..
dr.vikámszipofam 2014.03.23 09:19:41
A nagyon hasonló nevű "Közqép Zrt." nevű kínai cég építhet hidakat, utakat, és nemzeti kínai büféket.  A Közgéphez megtévesztésig hasonló nevű "Közqép Építő- és Tendernyertes Zrt." az idén már több milliárd forint értékű megrendelést kapott az államtól. A…..
Megváltoznak a csillagképek elnevezései is, a horoszkópokat egy állami intézet küldi majd ki. "Az nem járja, hogy mindenféle jött-ment mondja meg a jövőt. Egy irányba kell haladnunk, ez a jobban teljesítés feltétele" - Budai Gyula horoszkópügyi miniszteri biztos. A…..
Ismét eltelt egy év, és csak úgy mint 2012 végén, most is megkértük rezidens szakértőnket, hogy mondjon pár szót a 2013-as évről. Vége egy újabb évnek és most sem unatkoztunk. Már három éve dolgozik a portálunknak. Mit tanult az utóbbi három évben? Hogy kurva kevés…..
- Ez Fluor Tomi tehetségesnek képzelésének világnapja - 150 éve írta Széchenyi István meghatározó könyvét a meghatározásról. - 1921-ben ezen a napon avatták szentté a rautavaarai Ilmarinent, a hangszórók és a körömrágás védelmezőjét. A nap mondása: "Mahacsakala…..
dr.vikámszipofam 2013.12.08 09:19:40
A rezsicsökkentés során nem lehet elmenni egy ilyen jelentős kiadás mellett. Az X-Faktor sugárzása alatt a kormány 10%-kal csökkenti az emelt díjas SMS árát, és ha tavasszal újabb tehetségkutató lesz, további 10%-os csökkentés várható. A kormány azzal indokolja…..
Pár nappal indulás előtt már botrányba is keveredett a HVG blogversenye, ráadásul egyre több jel utal arra, hogy az egészet Bajnai Gordon találta ki. "15 éve blogolok, ebből tartom el a családomat. A mostani pályázat csak úgy hirtelen megjelent, nem volt idő felkészülni rá.…..
A „sede vacante” (üres trón) időszakát kihasználva dönthetett róla a bíborosi testület, hogy ezentúl azonos nemű egyházi személyek is házasodhatnak. Az olasz lapok már régóta cikkeznek a „vatikáni meleglobbiról”, ám most kiderült, hogy nem alaptalanul. A lobbi erős…..
Exluzív interjút adott nekünk Isten, aki nyíltan beszél Benedek pápa lemondásának valódi okairól, és vonzódásáról a kutyaviadalokhoz. HCS: Kedves Isten, köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt az interjúhoz. Isten: Ez csak természetes! Én is sokat olvasom az Önök…..
Az Életet az éveknek program keretében minden nyugdíjas életét egy hónappal hosszabbítja meg a kormány. „Ennyivel tartozunk az időseknek, akik felneveltek minket, akik még találkozhattak esetleg Horthyval” – érzékenyült el Giró-Szász András. A kommunista idősek életét…..
A HírCsárda szerkesztősége nem sír a világvége miatt, inkább bekapcsolta a demagográfot. Íme 10 jel, ami arra utal, hogy a Majkák akárhogy is gondolták a naptárukat, a világ tényleg megérett a pusztulásra. 10. Semjén Zsolt még mindig doktor. 9. Lehet kapni ehető WC…..
Az orvosok szerint csupán az történhetett, hogy túl hideg volt az uszoda vize, amelyben a nemzetgazdasági miniszter úszott ma reggel. A Nemzetközi Valutalap (IMF) közleményben adott hangot aggodalmának és arra volt kíváncsi, hogy Magyarország így is igényt tart-e a készenléti…..
dr.vikámszipofam 2012.10.10 14:21:30
@Ha nem kell az IMF pénz, Varga Mihály takarodj!:

csúnya, sőt nem is szép dolog rosszat írni a "sikert-sikerre halmozást és sza'rnyalást" elősegítő sp'olitiqsainkrÚ...

ilyeneket írj, sp'éldául mutyócsiról, hÚgy...:

1. fényes-tekin-tetű
2. széles látó-szögű vagy körű ( rossebtuggya-hÚgy-hÚgy-írgyák)

szabad írni, de csak mindig EU kompfórcosan vagy hogyapicsába irgyák-monygyák
A HírCsárda és a Küklopsz Műhely filmtrilógiája ezzel véget ér. Az előző két rész megtekinthető itt és itt. ..
dr.vikámszipofam 2012.10.09 09:16:10
@dr.vikámszipofam: bocsi... - majd el feledtem, hogy ez egy fél-baltáni és fél-csuti fél-karácsonyfa, nehogy valakinek valami önkielégüléses perverz gondolata támadjon, e szentírás láttán...
dr.vikámszipofam 2012.10.09 20:31:01
@kittrabi: hááávazze !

hÚgyarossebbe szeTTek össze ennyi egyforma bevonuló BAKTERT, merén "azer" nem tuttamám mekKülönbößtetni üket, mer mind1forma vót a zößßes... - vagy csak keveset ittam (?), ami lehet is, mert elég szarul nézek ki..., de benyomok egy kis derékszögű (100 fokos) takarmánypájinkát a zugfőzdésemből és remélem nem mén tönkre a Bögre-BbbböüÜfffém...

bocsi..., lehet hÚgy kevertem a víz forráspontját a derékszöggel ?

na mind 1, megnézem a leXikonba, de még mielőtt nekiállok inni, mer utánna mÁ úCCSe tudok lapoznyi, úgy remeg a kezem...

jaaaa, teee, montammá, hÚgy mútkor is mikor mentem hÚgyozni, úgy remegett a kezem, húgy mielőtt kijött vÓna a vizeletem (magyarul: húgy vagy pisa, ferde pisa..., - nem az a torony), előtte kéccer is kivertem a nemzeti szamárbőgetőmet...
A hűvösvölgyi Nagyréten kutyafuttatással, pázsiton heveréssel és sörivással gyakoroltak a terrorelhárítók egy átlagos őszi napra. Hajdu János dandártábornok elmondta, hogy a vészhelyzetek mellett a mindig éber csapatnak a hétköznapokra is fel kell készülniük. „Nem…..
Az azeri baltás gyilkos után kiderült: Ambrus Attila már Kazahsztánban van. Hiába töltötte le jogerős börtönbüntetését Ambrus Attila: a magyar és a kazah kormány között évek óta folyó tárgyalások értelmében ki kellett őt adni, háromezer raklap szilvalekvárért…..
dr.vikámszipofam 2012.09.04 08:32:40
@ornagy50:

de ha tudnád, hogy a shell-mekk-szí szennyatorina állítólag a teniszlabdát is átszíjjja az udvari "tecsós 1/2 colos" locsolótömlőn
(nem megerősített hírforrásból)
jajjj bocsi, a 2/3 coloson két stampó takarmánypájinka után, de azt viszont nem tudom, hogy iszik-e rendesen, mert igen szarul néz ki !
A házelnöknek elege van már abból, hogy mindenki kövérezi. Augusztustól Slank lesz. "Ötvenhárom évig tűrtem, hogy a vezetéknevemen csúfoljanak, és nem beletörődve, hogy nomen est omen, idáig tartottam a versenysúlyomat. De most betelt a pohár!" - sommázta így döntésének…..