Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The guitarist

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adi Shanker a The Grey és a Dredd producere szeretne a Feláldozhatókhoz (Expendables) hasonló filmet összehozni, viszont egy női változatot. Adi az egykori MMA harcost, Gina Carano-t szeretné megnyerni a projekthez, akire egyúttal a főszerepet is rábízná. Elmondása szerint a film…..
Manapság mindenből divat toplistát gyártani, még abból is, amiből nem lehet, ez a hóbort pedig minket se került el, így természetesen az alább elterülő, kizárólag a Viagra szerkesztőinek meglátásait tükröző lista relevanciája is igencsak megkérdőjelezhető, akár a rajta…..
Negyven évvel ezelőtt egy családi ünnepség közben eltűnt a nagyhatalmú Vanger-klán egyik tagja, Harriet. Az idős milliárdos meg van róla győződve, hogy unokahúgát meggyilkolták, ezért felbérel egy állás nélkül maradt újságírót, hogy járjon utána az ügynek. A férfi…..
The guitarist 2012.01.20 23:13:31
@Atkakukac1989: Nos a kritikákat és a nézői visszhangot olvasva én ezt cáfolnám, persze ha nem egy Fincher kaliberű rendezőre bízták volna és nem sikerült volna ilyen jóra akkor elismerem felesleges lett volna. DE szerintem ebben az esetben egy igazán élvezhető film lett, és ki merem jelenteni, hogy Fincher filmjei mellett ez a darab sem szégyenkezhet.Mellesleg a 2011-es évben, egy üdítő színfoltja volt a filmes felhozatalnak.:)