Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smore

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bear Grylls producerét megmarta egy kígyó a hivatásos túlélőember új műsorának forgatásán, de nagyon. Annyira nagyon, hogy az esetről készült képet csak az ugrás után mutogatjuk. Tessen kétszer is meggondolni az egérgomb buherálását. Mi szóltunk. Itt a láb, amit…..
1989 március 22-én megalakult az Ellenzéki Kerekasztal, az akkor legnagyobb támogatottságúnak tekintett ellenzéki szervezetek közös hepaja, hogy aztán nem egészen egy évvel később már egymás torkának essenek tagjai. A Trónok harca című friss HBO-sorozat története valahol pont…..
smore 2011.04.18 09:01:08
@ghostdog75:
Nem próbálkozhattak farkasokkal, mert azok "használata" Nagy-Brittaniában nem engedélyezett. A "helyettesek" egyébként nem az általad emlitett fajtából hanem a Northern Inuit-ból (a magyar nevét sajnos nem tudom) kerültek ki.
A korábbi, Dezirével foglalkozó postokban már ígértem, hogy felsorolom, milyen alkalmazásokat találtam hasznosnak az elmúlt napokban. Természetesen ezeken kívül is lehet egy sor jó app. Remélem azokat megosztjátok velünk a kommentekben. Nos, akkor következzen az én listám...…..
A TvSquad.com találta ezt a kis apróságot a Fringe második évadának legutóbbi epizódjában: abban a jelenetben, amikor a kis Peter hálószobáját mutatják, a falon van egy poszter, aminek a szövegét érdemes alaposabban szemügyre venni, mert sok minden kiderül belőle a szoba…..
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
smore 2009.07.22 15:12:52
@EBOA: ilyen megfontolásból Trianon meg az egész Steaua-ügy hülyeség, amivel nincs értelme foglalkozni, mégis nagy feneket keritünk neki.
Úgy látszik, kettős a mérce: ami "velünk" történik az rettenetes, felháboritó és bosszúért kiált, mig ha "mi" teszünk valami hasonlót az teljesen rendben van.
Hogy is van ez?

Minden gyűlölködőnek javasolnám hogy menjen, éljen egy pár évet az adott országban, aztán verje a mellét.

Egy kis toleranciát kellene tanulni, nem a politika által gerjesztett indulatokat továbbvinni. Esetleg jó példával elöljárni, nem a szomszéd gyereket hibáztatni, mert annak a nagyapja elvette az én nagyapám halas bicskáját...
smore 2009.07.22 15:17:00
@Lorp: Gondolom, a te véleményed konzisztens marad, bármely nemzet/beállitottság felé
smore 2009.07.22 15:28:33
@Noda10: először is, olvass vissza. Másodszor, próbálj emberhez méltóan irni, ha már összekened a billentyűzetet. Ha nem megy, esetleg olvass igazi könyveket. Vagy ne, végülis te már most is mindenben felsőbbrendű vagy.

Egyébként a paraszt "sértést" tisztelettel elfogadnám, ha finom nyelvezeted és brilliáns stilusod nem mutatna rá, valójában nem ismered a szó jelentését.
comment:com A must-see lista 2008.10.07 13:21:00
Azon tűnődtem tegnap, miközben a kurzor a Törtetők és a Dexter legfrisebb epizódjai felett vacillált, hogy melyek is istenigazóból azok a sorozatok, amik nélkül tényleg nehéz lenne átvészelni a hetet? Én személy szerint négy kategóriába sorolom a sorozatokat, az elsőben…..
comment:com Promóképorgia 2008.09.28 15:02:00
Megint felgyűlt egy adagnyi kép, szépen sorban jönnek, először a spoilermentesek, majd az ugrás után a Kemény zsaruk, a How I Met Your Mother, a Life on Mars (Christopher Moltisanti bajuszban!!!), az Atlantis, a Chuck, a Ghost Whisperer, a Sanctuary (Amanda Tapping barna hajjal!!!) és a…..
A Yahoo-nak, a Microsoftnak és a MapQuestnek is ők szállítják a térképadatokat. Egyik olvasónknak sikerült lefotóznia egy Navteq-autót a körúton...Azt nem tudjuk, hogy melyik cégnek készíti a pesti utcaképeket a Navteq. (Egyik kommentelő szerint az anyacég Nokia "Maps…..
Ősös rész jön, mert már rég volt. Kicsit darabosabbak leszünk, mint a szokásos. Hihetetlenül meghitten kezdünk: két tudós sakkozik, Ronon meg távolról figyel és zabál. Aztán jön Weir és mondja, hogy ezt sakknak hívják. Itt jön egy félreértés, de szóra nem érdemes, szóval…..
Az egészét nézve duplarész jön, és ami itt történik, az nagyban meghatározza a második évad végkimenetelét. Meg részben a negyedikét is, de az még messze van. Tájékoztató jellegű hogyvolt következik. Este van, egy újabb középkori típusú bolygón járunk, az utcán senki…..
A cím furfangos módon elárulja nekünk, hogy bizony sokban köze van Csillagkapu-sorozathoz. Ki ne ismerné a nagy karikát, ami galaxisokon keresztül más bolygókra juttat el minket, ezzel óriási táptalajt adva egy ütős sci-fi sorozathoz. A Csillagkapu Atlantisz az eredeti széria hetedik…..
hogyvolt 24 2x18 - 01:00- 02:00 2008.01.28 10:06:00
Hajnal 2. Mint ahogy azt írtam, egy álló héten át gondterhelten rágtam a körmöm, hogy mi lesz Katalinnal a csomagtartóban. Persze, én vagyok a hülye, hát mi lenne, megbúvik és kész. Relatíve biztonságosabb helyen van, mint Jackék, és ha még azt is figyelembe vesszük, hogy…..
hogyvolt House 3x01 - Jelentés 2007.11.22 11:00:00
Már itt is van a House 3. évada, köszönjük szépen a TV2-nek, hogy csak két hétig tartotta Greg House-t ketamin által indukált mesterséges kómában, különben egész biztosan jelentkeztek volna az elvonási tüneteink. Hetibeteggel nyitunk ahogy legtöbbször, tolószékben vegetáló…..
Bár már magyar utcákra is kereshetünk egy ideje a GoogleMapsen, ugyanakkor azt mindenki tudja, hogy ez a szolgáltatás közel sem teljes. Bár a főbb utak mindenhol megvannak, a részletes utcatérkép egy csomó településen hiányzik. Ide tartozik például Törökszentmiklós is, olvasom a…..