Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jogos30

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy már 1992-ben megírt Ámokfutók-dallam adja Lady Gaga Paparazzi című slágerének alapját. Maga a képen is látható Kozso mondta el ezt a döbbenetes hírt a Hír24 portálnak nyilatkozva. A producer ezt a hasonlóságot észre sem vette volna, de mivel hűséges, szerető…..
jogos30 2012.10.25 10:13:36
Mélyen fel van háborodva az egyértelmű hasonlóságon, DE annyira vállalhatatlan volt az expaparazzi még a hímnőstény Kozsónak is, hogy sosem jelentette meg és csak valamilyen demón van meg...
Namármost ebben az egyben nem kételkedem, viszont akkor hol vannak azok a szemfüles lelkileg mélyen sérült Kozsó hívők akik 92-ben hónuk alatt a kazettás Videoton magnóval járták a koncertjeit, hogy megörökíthessék az ilyen gyöngyszemeket, hogy azután 20 évvel később feldobják a netre...?
Mert nyoma semmi, pedig az interneten nincs titok.
Esetleg Gaga már hat évesen olyan perverz volt, hogy Kozsó koncertekre járt jegyzetelni...?!

Persze a valóság sajnos ettől szánalmasan prózaibb.
Ha fővesztés terhe mellett a lakosságot faggatnák a vadiúj ugri-bugri lánycsapata nevéről szerintem egy maroknyi emberen kívűl kihalna az ország.
Belenyomott egy csomó pénzt és csak azt nem vette észre, hogy a kilencvenes évek űber gagyija már a kutyának sem kell, tehát pénzre van szüksége, vagy inkább egy kis reklámra mert ebből a sztoriból egy fillért sem fog látni, Gagával meg csak akkor fog együtt fellépni, ha a poszterét magával viszi valamelyik faluvégi kúltur raklapból összerakott színpadára.

Említette, hogy meg fogja jelentetni, namost ez nagy valószínűséggel egy mostanában bejelentésre váró nagylemezen lesz megtalálható ami kísértetiesen fog hasonlítani Lady Gaga egy három évvel ezelőtti dalára...

Csak nehogy bepereljék lopásért...

Kozsót régen szimplán útáltam most már csak szánom...
Ma van október 23-a, ami sajnos már nem annyira az '56-os megemlékezésről szól, hanem hogy ki, hol, miért tüntet. Lesz Milla-demonstráció Bajnaival, ééééés lesz újra Békemenet is. Ez utóbbiról csütörtökön sajtótájékoztatót tartottak, ahol bemutatták a januári…..
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
jogos30 2012.01.20 22:12:37
@dr. Trebitsch: Akkor a bölcsesség már veled van, légy szíves és mondd meg, hogy miért ilyen sérült a magyar nemzet nem kis része...?! Kell, hogy legyen nyomós oka...! Vak gyűlölet, kissebrendűségi komplexus, a történelmünk...?! Ha engem nem rohan meg a köldökbámulás trianon hallatán akkor velem van a gond...?! Mégis mi az ok...?