Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BCS

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sziú indiánok deklarálták függetlenségüket, felmondták az elmúlt 150 évben az USA kormányával kötött összes szerződést. Ezeket az USA amúgy is felrúgta nem sokkal megkötésük után, kivétel nélkül mindet. Bejelentették igényüket a történelmi sziú területre,…..
Don Quijote de la Mancha lovag volt egy nem lovagoknak való időben, ellenség nélkül, ezért a szélmalmok ellen csatázott. Hite volt, és egy másik időben talán hőssé válhatott volna, lehetett volna egy Ivanhoe. Nem az lett, és a céltalan, kilátástalan harc példaképévé vált. Nem…..
Webisztán A nagy iWiW görcsölés 2007.12.14 14:43:00
Amíg a vezető közösségépítő szájtok határozottan a nyitás pártján állnak, addig hazai kistestvérük, az iWiW kétségbeesetten próbál bezárkózni. Több fejlesztő is készített korábban olyan megoldást, melyek segítségével kinyerhették a felhasználók saját iwiwes…..
Most, hogy szervezzük a Keresőmarketing Napot, érdekes új oldalakkal tudok megismerkedni. A beérkező linkek között találtam ezt: Konferenciakalauz.huEgyszerű felépítésű, logikusan működő és láthatóan nagyon naprakész oldal. Ráadásul telis-tele apró jóságokkal: rss-el,…..
Magyar idő szerint ma este jelentették be a Google harmadik negyedéves eredményeit. Eszerint 4,23 milliárd volt a három hónap bevétele, ami az előző év azonos időszakához képest 57%-os növekedés. Az előző negyedévet 9 százalékkal szárnyalták túl a szeptember 30-ával…..
BCS 2007.10.19 10:27:57