Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_bala_

135 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"- Tudod, szeretnék egyszer olyan lassan gondolkodni, mint te - biztosan nagyon pihentető. Sajnos a kisagyam eltávolításával, és a létező összes nyugtató szer bevételével se menne a dolog. Már az fizikai fájdalmat okoz, hogy a primitív kifejezési szintedre kell levinnem a szellemi…..
Rusznyák Csaba írásának szinte valamennyi állításával egyet tudok érteni, miként a Trónok harca 03x09 epizódja által keltett közfelháborodást is komikusan buta reakciónak tartom. Mégis úgy vélem, hogy az egyébiránt kiváló cikk legfontosabb tétele sajnálatos módon téves:…..
hulla fáradtan...
_bala_ 2012.08.29 10:40:00
Tisztelt Hölgyek és Urak! Másodszor is nekifutunk: indul az újabb Malifaux liga! Ünnepelj Malifaux-ban! Időpont: A liga november 14-től december 31-ig tart kéthetes fordulókban, plusz egy egyhetessel, mert akkor lesz egy budapesti verseny december 17-én.   Helyszínek: Cantina Klub…..
Warhammer & wargame blog 501 2011.10.16 07:00:00
501 nap. Pontosan ennyi telt el a Nagy Seregértékelő Show lezárása óta. Mint a blog egyik legolvasottabb sorozata, egy poszt erejéig megérdemli, hogy új életet leheljek belé, és megnézzük, mit hozott az elmúlt 16 hónap a codexek színterén. Korábbi részekhez klikk ide A sorozat…..
Ádámé Félmunkák: Irodaháború 2011.09.26 00:32:00
Hosszú-hosszú életem során rengeteg apró (vagy nem apró) projektbe belefogtam. Ezek többsége valamilyen játék (a hosszú-hosszú életem javát gyerekként éltem), és a java befejezetlenül hever valahol. A munka nehezénél általában vagy elmegy a kedvem, vagy más köt le éppen; a…..
_bala_ 2011.09.27 08:41:51
Csatajelentés az V. H.É.T. első meccséről. Fél évvel ezelőtt játszottam utoljára, akkor is Székesfehérváron, az előző versenyen. Akkor teljesen kiábrándultam a breton lovasságból, emiatt született az előző iromány. Most próbálkoztam egy kicsit parasztosítani... Thomas von…..
_bala_ 2011.09.21 14:37:14
Hát nem a leggyorsabb :)

ezt próbáltad?
www.battlechronicler.com/

van még egy egyszerűbb, gyorsabb, a battle report generator, ősrégi, de egyszerű
warhammer-empire.com/theforum/index.php?topic=14962.0
Nagy örömömre szolgál egy új rabsz kollégát bemutatni a Geistwaldon: Cal egy nem éppen rövid, viszont hosszú kezelési útmutatót készített Collette-ről és csinos kompániájáról. Fogadjátok szeretettel, ne dobáljátok palackokkal, satöbbi, satöbbi!   Colette tactica…..
_bala_ 2011.09.02 08:48:59
Sebitar Talpak műgyantából 2011.08.31 00:01:00
Uff mindenkinek! Lassan de biztosan be fog indulni a saját készítésű műgyanta talp biznisz is addig egy kis ízelítőül felteszek ide pár kifestett talpat.A véleményeteket szeretném kérni, hogy mit szóltok hozzá.Nem rakom ki mindet legyen azért meglepetés is:)40 mm-es…..
Sziasztok !Akkor ahogyan igértem újabb részletek következnek a most készülő műből. A kérdés továbbra is adott. V ajon mi lesz ez ? Annyit elárulhatok , hogy Steam Punk tematika lesz...     Remélem már mindenkinek kellően felkeltettem az érdeklődését.…..
_bala_ 2011.07.21 14:12:32
de egy rendkívüli könyv. Ezért is ragadtam billentyűzetet, hogy a külföldi oldalakon megszokottnak mondható értékelést, rivjút írjak. Írásom célja Írásomban elkerülhetetlen a spoilerveszély, nem is akarok nagyon foglalkozni az öncenzúrával, így aki szeretne meglepődni, az…..
_bala_ 2011.06.27 15:02:55
@Tartótiszt: "Ettől függetlenül szerintem ő is vette a lapot, hogy legközelebb mire érdemes jobban figyelni."
Akkor ezt megbeszéltük. :) :)

Én is tanultam belőle, mert tudom, hogy néha én is így írok a fantasyről... most már legalább tudom, milyen érzés az, amikor nem egyértelmű másnak a
"A magma cannon egy rövidtávra halálos ágyú, 145 pont. A szokásos ágyúgolyó “pattanása” (bounce) helyett a lángsablont kell lerakni. Aki alatta van, kap D3 sebet egy S5, Flaming, Armour Piercing ütéstől. Tápos. Ráadásul Special choice. "

;)
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!" idézhetnénk a Terminátor (egyik) híres szlogenét, és úgy néz ki, hogy a Setét Eldák még koránt sem akarják megadni magukat a végzetnek, sőt(!) újabb és újabb dögös és gyilkos játékszereket kapnak. Íme lássuk, hogy a GW-s…..
Na kérem tisztelettel, INNEN letölthető a "nemhivatalos" 2.0 magyar szabálykönyv. (A kattintás után vársz kb. 20 másodpercet, amíg lepörög a számláló, a megjelenő képen lévő kódot beírod és katt a "download this file" feliratra") Figyelem! Elvileg erről a megosztóoldalról…..
TMT Manufaktura Tripla firka 2011.04.18 10:47:00
Üdv mindenkinek! Előszóban annyit, hogy ez a post két készülő projekt első lépése. Az első projekt a "közvélemény kutatás" eredménye, amit nemrég dobtunk fel nektek, vagyis mit szeretnétek látni tőlünk. Mi a válaszok és saját agyalásunk alapján a káosz hadi oltárokra…..
No, feleim az Úrban, akik túltették magukat a délelőtti ámokfutáson, és mégis visszanéztek, azoknak álljék itt jutalomként a legújabb codex ismertetője. Enjoy! Démonvadász felzárkóztató - OKJ szám:666   A Démonvadász (más néven Ordo Malleus) szekció az Inkvizíció…..
_bala_ 2011.04.03 20:24:49
Ha van a GW-nél hálátlan munka, akkor az a Daemonhunters codex újraírása. Egy kis létszámú, elit seregnek codexet gyártani pengeélen táncolás. Ne kerüljenek behozhatatlan hátrányba a létszámuk okán, de ne is legyőzhetetlen félistenek rohangáljanak a pályán. Legyenek egyediek,…..
_bala_ 2011.03.30 23:24:47
 Hali! Sikeresen túl vagyunk a TMT Manufaktúra első nagyobb-nyílt brainstorming-ötletbörze estjén, rengeteg dologban sikerült dűlőre jutnunk, és felmerült jó pár kérdés is. Ezen a vonalon tovább haladva, lenne egy kérdésünk a nagyérdeműhöz, nagyon hálásak lennénk ha…..
Történt pedig napjainkban, hogy egy nagy hipermarketben (a nevét nem írom le, de majdnem úgy ejtik mint, mint az angolok az óceán szót) jártunk, hogy a gyerekek karácsonyi ajándéklistájáról próbáljunk valamit levadászni. Ott láttam meg az áruházlánc saját kiadású játékát,…..
A szokásostól eltérően ezt a postot nem fűszerezem személyes megjegyzésekkel, és nem csinálok múltbéli kitérőt sem, mivel egyrészt mindenki tudja a történteket, másrészről pedig igyekszem új klubunk "mindenki egyért" mentalitását is követni. Távirati stílusban:…..
Az Úr 1998. esztendeje. Pár olvasónk 12 éve még éppen szokta azt a traumát, amit a Zsiráf csoportból az általános iskola első osztályába történő transzfer tett a vállukra. Délutáni szundi helyett napközi és heti 20 órás óraterhelés, brrr. Sőt, megkockáztatom, hogy az…..
Elkészült a fent látható római seregem a Basic Impetus-hoz. Más csak a talpak hiányoznak az egységekhez, az egész cirka 42 figura, egy hét alatt elkészült (TTQ). Egyúttal írok is egy kicsit arról, hogy milyen is ez a sereg, mik vele a tapasztalataim, hátha segít az érdeklődőknek…..
Üdv! Már tavaly a 2009 es GD -n is kész voltam velük, de csak most jutottam el odáig, hogy lefotózzam és közszemlére tegyem...:) Íme a kész Harckocsi Zászlóaljam! Igaz a tervezetthez képest kimaradt egy Shadowsword, na de annyi baj legyen:) 13 th Tank Battalion HQ - Baneblade #01…..
Geistwald Ghasts Maelstrom akció 2010.10.01 12:34:00
Esküszöm, tegnap rendeltem tőlük.Naná, hogy meghosszabbították.YOUR EARLY CHRISTMAS VOUCHER ---------------------------------------------------------- Your 15% off UK RRP discount voucher now ends on Monday the 18th of October 2010, at midnight (GMT) - so you've seven more days to grab…..
_bala_ 2010.10.01 15:40:19
... írunk, türelem :)Addig is berózsaszínesedett a blog: csajosodik.  - - -Kende újabb teljes mondata: "Bácsi hozta pizza". :) :)Az eddigi leghosszabb ez volt pár hete: "Mama! Baba elesett bibi fáj" (tudniillik ömlött a vér a szájából, de nagy…..