Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cruelhunter

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
17 év telt el Senna (és Roland Ratzenberger) halála óta, és az ember elgondolkodik, hogy mi történt volna, ha azon a tragikus hétvégén Senna nem hal meg. Ki volt minden idők legjobb pilótája? Juan-Manuel Fangio? Jim Clark? Gilles Villeneuve? Alain Prost? A barátaimmal sokat…..
Cruelhunter 2012.01.20 08:28:17
Tisztelt cikk író!

Belegondoltál abba amit írtál?
Miért is kapott Schumi eltiltást 1994-ben? Nos elsősorban a Britt irányítású F1-nek nem tetszett hogy Hill nincs partyban Schumival és megpróbáltak beleszólni a VB alakulásába egy padlólemez valószínűleg egy kerékvetőn történő megpördülés következtében lejebb kopott egy pontol 2 az az 2 miliméterrel!
Elvették a győzelmét eltiltották két futamról emiatt kicsit túlzóan nem? (Ma mindenki azzal jönne hogy csapathiba a versenyző nem tehet róla de akkor a Britek másképpen gondolták)
A benzinszűrő kivétele: AZ FIA amikor a Benetton bejelentette hogy eltávolítja a szűrőt nem emelt kifogást! BE VOLT JELENTVE! A Csapattól vontak le pontot és nem Schumitól. Mi az illegális? Minen ami tiltott. A Brawn dupla diffusora nem volt tiltott csak megtalálták a jogi rést, erről szól az F1! - Hol vagy találékonyabb az adott szabályrendszeren belül!
1994-ben Senna bajnok nos ha jól emléxem Abban az évbben Senna még versenyt sem tudott nyerni. A Williams visszaesését az Aktív kerék felfüggesztés betiltása okozta. Senna 1994-ben nem lett volna bajnok.
1995: Megint bukod a dolgot, az az Technikai fölénnyel kiütéssel volt a Benettoné, Szegény megboldogult Senna nagyon nagy versenyző volt az egyik legnagyobb, Schumacher mellett mind a kettő erőszakosan akarja a győzelmet mind a ketten buktak és nyertek VB címet utolsó futamon. És hogy Senna még őrültebb volt az az Hogy a Japán nagydíjonn 200 fölött csinált Prost Ferrarijával őrült ütközést amit ép eszű ember nem fogad el. Nem magyarázat az hogy előző évben Prost-al 50 km/h-nál összekadtak a kerekek... Ez nem válasz. Abban az időben nem voltak jó biztonsági rendszerek Prost simán meghalhatott volna ha nem hiszel nekem nézd vissza a videót. Schumi akkor sem csinált ilyet!

Senna sajnos meghalt. A Sportban pedig nincsenek Ha-val kezdődő mondatok!

Kedves cikk író mielőtt le írsz valamit tájékozód!
Wikipédia! :
hu.wikipedia.org/wiki/Michael_Schumacher

A további leírásod is minősíthetetlen mi volt a Mercedesnél?
Volt három pilóta és nem esett a választás rá, ismerni kellene a történelmet! Mielőtt leírsz bármit is.

Ez egy rakat szemét...