Regisztráció Blogot indítok
Adatok
citromfiu

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lassacskán véget érő nyári uborkaszezon politikai „műsorának" egyik központi témája a szavazók előzetes választási feliratkozása, regisztrációja volt. Orbán Viktor július 27-én a Magyar Rádióban jelentette be, hogy „Bevezetjük az előzetes választási feliratkozást az…..
Megtelt a szívem, ahogy néztem a magyar olimpiai csapat szereplését. Csodálatos, felejthetetlen élményeket kaptunk. Nem felejtem, ahogy Fazekas Nándor kivédte az izlandi hétméterest, amely lehetővé tette az idegőrlő, mégis lélekemelő hosszabbítást, Kozák Danuta szerénységét,…..
Valamilyen furcsa okból a hatalom fiziológiai elváltozást is okoz azoknál, akik túl sok ideig és túl kevés kontroll mellett gyakorolják. Például igen súlyos fokú halláskárosodás is fellép időnként, annyira súlyos, hogy néha még a fél lépésről arcába ordított üzenetet se…..
Úgy járnak Orbánék ezzel a Klubrádió üggyel, mint az egyszeri ember aki maga köré szarik, majd egy lábon balettozik, hogy ne lépjen bele. Nem hittem, hogy tudják Szalai Anomáliát annál is kínosabb helyzetbe hozni, mint amit a kreatívok a Maradj talponban megírtak neki, -…..
Lehet-e független, autonóm gondolkodónak lenni Magyarországon? – merül fel bennem egyre gyakrabban a kérdés. Meg lehet-e határozni önmagunkat ideológiák mentén, még idiótább szót használva mindenféle izmusokkal? Hiszem, hogy a politikai koordináta-rendszert meghaladta az idő.…..
Volt egy régi világ, talán igaz sem volt, amelyikben egy jobb sorsú ország mellett létezgetett egy nagyon szerencsétlen, nagyon szánni való, illetve inkább lenézni való, kicsi szépséghibával ugyan, hiszen abban a szörnyülködésre késztető országban elég sokan beszélték…..
Varánusz Ennyien utálnak, Viktor? 2012.05.31 05:21:00
Divatja van így a ciklusfelezőn valamiféle mérleget vonni az aktuális kormány eddigi teljesítményéről. Megmondom ahogy van, én nem terveztem ilyet. Minek? Ha kiteszem ezt:  meg ezt:   akkor is csak az derül ki, amit eddig is tudtunk: a teljesítményről beszélni alig lehet, és…..
Magyarország végre megtalálta Matolcsy Györgyöt, megtalálta azt az atomfegyvert, amellyel tényleg sikerülhet magunkat visszabombázni a kőkorszakba. Mert Orbán és Kövér egyedül mondjuk csak a Horthy korszakba bombázná vissza az országot, a KDNP a középkorba, de a kőkorszak…..
Most van az, hogy Orbán Viktor be van szarva. Lehetne ezt cizelláltabban fogalmazni, meg ragozni és magyarázni a végtelenségig, de a lényegen semmit nem változtatna. Kusza Szem gazdasági látomásai továbbra sem működnek, az első negyedévben 228,2 milliárd hiányt termeltünk,…..
Proszektúra Obersovszky 2012.05.10 08:30:00
Nem tagadom, kedvenc műsorom a Ma reggel, és kedvenc műsorvezetőm Obersovszky úr, aki új stílust honosított meg a hazai médiában. Na, nem a Schmitt Pál interjúval. Az ilyen seggnyaló alákérdezéses módszer alkalmazása sajnos nagyon is megszokott - ha a mi kutyánk kölykéről van…..
citromfiu 2012.05.10 17:30:36
Varánusz Ennyit ér Orbán szava 2012.05.10 05:05:00
Nem kell azon csodálkozni, ha a nagyon várt IMF tárgyalások előtt Orbán Viktort orvosi vizsgálatnak vetik alá. Igen, szerintem külön urológuscsoport érkezik majd a tárgyalásokra, akik lerántják Viktorunkról a pantallót, és a farpofái tájékán igyekeznek megkeresni a…..
A hírek szerint Gyurcsány Ferenc a kilencvenkét éves Lawrence Klein Nobel-díjas közgazdász társszerzője egy nemrég megjelent könyvben. Nyáron egy Sao Paolo-i konferencián elfogadtak egy cikket, ami a könyv hetedik fejezetének látszik.  A cikk hardcore tőzsdei közgazdasági…..
citromfiu 2012.05.07 08:23:35
Kedves Gyurcsány Ferenc, Drága Fletó, Édes Egy Aranyapám!Remélem, nem haragudol meg, amiért így ismeretlenül is letegezlek, de tudod, hogy van, valahogy úgy érzem, ez a több évtizedes ismeretségem a szarházi, helyezkedő mocskok változatos rajával feljogosít, hogy téged se a…..
citromfiu 2012.05.06 03:58:30
Humperdickk · kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.05.05. 22:11:03
@rumpuncstv, @Noone, @ki kicsoda, meg a többiek: olvassatok több kikellennekjonnit. Benne van abban a köcsögorbántakaroggyon is, de nem ez a lényeg. Az a lényeg, hogy megbántottam a ti Feriteket,"

Őlég beteg vagy kisfiam, te nálad csak fehér van meg fekete mi?
Ha hülyeséget írsz mert prejudikálsz, majd rádszólnak akkor neked az már a ferid mi?

Figyuka! Sosem szavaztam rájuk, de a gyermekemet nem bíznám rád tanításkodásból kifolyólag!

Menj a kocsmába ott élvezjedj!
citromfiu 2012.05.06 04:02:02
@Noone:
De nem ez a lényeg. Miért tudunk mi úgy beszélgetni, hogy nem trágárkodunk, és nem aggatunk egymásra jelzőket?"

Talán azért, amit írtál.
Halálom ha valaki prejudikál, személyeskedik, 8 itt a példa: Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.05.05. 21:50:25) hazudozik, kinyilatkozik, ....
citromfiu 2012.05.06 04:03:44
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Hej de undorodom a személyeskedő balfaszoktól: ajánlom a lábadközivel foglalkozz picibihóc ne a kommentelővel, max azzal amit írt.

Már ha felfogod amit írtam!

Erős kétségeim vannak!
ProgBlog A falnál 2012.04.23 19:03:00
„Nincs mit tenni. Kinyírjuk a Dezsőt.”Bacsó Péter: a Tanú - 1969 Mióta az eszem tudom, Magyarországon gazdasági reform van. Az első politikai fogalom, amelyet megtanultam, az „Új gazdasági mechanizmus” volt, még 1968-ban – a legújabb pedig a Széll…..
Minden ember életében átlagosan egyszer előfordul valamilyen szélsőséges politikai anomália gerjesztette vészhelyzet: háború, gazdasági válság, teljes egészében hülye miniszterelnök stb. Ebben az esetben a mindennapok rutinja csődöt mondhat: érdemes felkészülni tehát a…..
Na jó, ez most már tényleg röhejes. A sárgacsekk-adó még nem lesz elég, hogy a költségvetési lyukat befoltozza, a gazdasági minisztérium ezért azt javasolja a kormánynak, hogy minden vezetékes és mobiltelefonálást, valamint internetforgalmat adóztasson meg. Matolcsy tárcája…..
Röviden: dr. Schmitt Pál megcáfolta a plágium vádját, elmondta, hogy a kisdoktori 20 évvel ezelőtt, írógéppel készült. Vagyis a neki felrótt copy-paste kizárva.Hosszabban:Azt hittem - de tényleg - hogy legközelebb már csak a köztársasági elnök politikai nekrológja kapcsán…..
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
Nívó Orbán és a középosztály 2012.02.07 23:37:00
Jó lenne tudni, hogy mely jövedelmi sávot tekinthetjük alsó-, közép- és felső osztálynak. Ez a kérdés azért lett most érdekes, hiszen a miniszterelnökünk a középosztályt helyezte tegnapi évértékelő beszéde középpontjába, miközben korábban leginkább szegényekre és…..
Orbán Viktor pénteken az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a felsőoktatással kapcsolatban kifejtette: az nem megy, hogy „állami pénzen drága képzésben részesülnek fiatalok, majd utána - érthetően egyébként, a nehéz helyzet miatt - fogják a batyujukat, és ezzel…..
 Kedden a kormányszóvivő vendége volt az ATV-nek. A műsor második felében Kálmán Olga két dologról faggatta Giró-Szászt. Az egyik az IMF feltételekkel kapcsolatosan a bírói nyugdíjkorhatár megállapítása volt. A szóvivő hablatyolt ezt-azt, a kérdésekre nem válaszolt,…..