Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rudicska

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
rudicska 2012.01.20 00:46:02
Ime egy cég:LCM STANC KFT
cégvezető:Bodnár Sándor
Ügyvezető:fogarasi József
értékesítési vezető Boros László
sodi.freeblog.hu/files/szcientologia/100szci1.html
aki ezen a listán is rajta van!(EZEK A SZEMÉLYEK SZIENTOLOGUSOK
ahhoz, hogy a céghez felvételt nyerj,mint munkavállaló, EL KELL VÉGEZNED EGY TESZT-sorozatot(pl:oxford teszt,személyiség teszt,reflex tesz 40-50 éves kimustrált gépeken)a teszteket egy ősz hajú kb165 cm magas szihológus végzi.(úgy néz ki mint a batmab című filmben a pingvinember bazi nagy orr nélkül). Ha szerintük megfelesz arra,hogy behállózanak, akkor akár mennyire hülye,béna,bal fasz vagy, felvesznek!
az 1.hónapban be se jelentenek,és kb 5-8 hónap mire munkaszerződést kapsz a kezedbe.az 1.hónap után ugyan be vagy jelentve de bruttó 90000ft-ra itt már szürkemunkásként tengeted az életed,és ugyan kevés rá az esély,hogy megéred a nyugdíjat,de az alacsony bejelentés után a nyugdíjad az a 0-val egyenlő lesz.ami a környezet védelmet illeti az 0 a cégnél,pedig veszélyes hulladék akad bőven!(gumi,gumisalak,ragasztó)
TEHÁT HA KAPCSOLATBA KERÜLSZ A CÉGGEL,AKKOR CSAK ABBAN AZ ESETBEN VÁLLALJ NÁLUK MELÓT HA NINCS MÁS LEHETŐSÉGED!!!!!!!!!!A MUNKA UGYAN JÓ ÉS VÁLTOZATOS,DE A LELKI BÉKÉD VESZÉLYEZTETÉSE FENT FOG ÁLLNI!
AZT VESZED ÉSZRE MAJD MAGADON,HOGY FRUSZTRÁLT,IDEGES,INGERÜLT ÉS ELÉGEDETLEN VAGY MINDENNEL.EGY IGAZI ZOMBI!
SAJNOS OTT DOLGOZOM DE MÁR NEM SOKÁIG...
IRÍGYELEM AZOKAT AKIK MÁR KIKERÜLTEK EBBŐL AZ ÖRDÖGI KŐRBŐL!!!!

HA VALAKI BELÉP KÖZÉJÜK AZ MEGÉRDEMLI HOGY SENKIE NE MARADJON,ÉS BELEDÖGÖLJÖN!
EGYSZÓVAL, HA BOLDOG AKARSZ LENNI, AKKOR ÖRÜLJ ANNAK AMID VAN,MERT VELÜK CSAK VESZÍTENI FOGSZ!!!!!!
rudicska 2012.01.20 01:07:07
@gege9971: EBBŐL A MEGNYILVÁNULÁSODBÓL LÁTSZIK,HOGY KÖZÉJÜK TARTOZOL EGY SZIENTOLOGUS ISMÉRVE,HOGY A NEGATÍV KRITIKÁRA KIBORÚL, ÉS FOGGAL KÖRÖMMEL HADAKOZIK A NEGATÍV VÉLEMÉNY ELLEN! EKÖZBEN A ZOMBI EFEKTUS JÓL KIRAJZOLÓDIK RAJTA.A PUPILLÁK KITÁGÚLNAK, ÉS ELKEZDI SAJÁT MAGÁT HERGELNI, ADDIG AMÍG A FEJE NEM KEZD VÖRÖSÖDNI,ÉS IZZADNI NEM KEZD. NA EZ AZ A FONT MIKOR MÁR VISZKET A TENYERED.HA MEGFUTAMODSZ AKKOR DIADALITTASSAN NÉZ RÁD, HA NEM FUTAMODSZ MEG AKKOR, JÖN A HÁTBATÁMADÁS. EHHEZ ÉRTETEK KIS FÉRGEK.

A SZIENTÓLGUSOKAT ÚGY LEHET LEGYŐZNI, HOGY ELVÁRSZ TÖLLÜK MINŐSÉGET.
PL:MOSOGATÁS.A TÁNYÉR MIÉTR MARADT FOLTOS? OTT VAN RÁSZÁRADVA A VÍZCSEPP.
UGYANMÁR EZT SZEBBEN IS MEG TUDOD CSINÁLNI.ÉS KÖZBEN MOSOLYOGSZ KEDVESSEN
BEFOJÁSOLD.ÉS HA LÁTOD RAJTA A HÁTSÓ SZÁNDÉK LEGKISSEBB SZIKRÁJÁT IS AKKOR KESZDJ BESZÉLNI AZ ETIKÁRÓL,MERT NÁLUK MINDENKI MINDENKIT FIGYEL....