Regisztráció Blogot indítok
Adatok
államcsődőr

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A robogók a történelem folyamán határozottan a menő járművek közé sorolódtak, amíg a mopedek, főleg a klasszikus pedálosak különösebben sosem voltak azok, inkább megmaradtak praktikus közlekedési eszköznek. Főleg nálunk, ahol nem igazán alakult ki a mopedes kultúra, de ami…..
államcsődőr 2012.01.25 09:28:54
Hogyan vesztettük el majdnem, majd szereztük vissza az Alstom metrókat? Mikor jöhetnek végre a 2-es metróvonalra új szerelvények? 2011 kronológiája Alstom Metropolis ügyben. (A 2010-es év története itt olvasható.) Tudtad, hogy az eredeti szerződést 2006 május 30-án, azaz jó 6…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Múltkor beszéltem a céges bulikról, aztán hétvégén valamelyik csatornán újra sugározták az éterbe azt a magyar filmet, amelyiket én nagyon szívesen fogadtam, aztán miután láttam jó pár évvel ezelőtt, úgy le is hordtam a faszba. A Szezon című eposzról van szó, amelyben…..
Remek elképzeléssel rukkolt elő a NER-birodalom Nemzeti Jövőkutató és Népességszívató Hatósága.Az elgondolás lényege a hetet egy csapásra doktrínán alapul:- toldozzuk vele valahogy, valamennyire a büdzsét,- tüntessünk el minél több, az előző, demokratikus köztársaságra…..
államcsődőr 2012.01.19 23:53:06
@Kettes: Miért gondolod hogy egy pár rendszámért a 8500 ft sok? És az új forgalmi, abban még fémszál is van, vagy alufólia, sok érte a 6 ezer? Ebben minden benne van, az ügyintéző munkadíja és még az íróeszközének az amortizációja is. Másra nemigen kell majd költeni, az éves autópályamatricát átírják egy ezresért az újra. Szerintem más költség nem lesz. A személyhez köthető rendszámot csak egy éves használatidíjjal tudnám elképzelni.
államcsődőr 2012.01.19 23:56:33
@mediacapic: Remélem hogy a kerékpárosoknak is lesz rendszámuk, meg a robogósoknak is, és akkor ők is adózhatnak az állam oltárán. És könnyebb lesz őket azonosítani ha ne adj' Isten valami szabálytalanságot csinálnának.
államcsődőr 2012.01.20 08:38:26
@Complex: A dugódíj mindenkire vonatkozik, kivéve aki abban az övezetben lakik. Az Árpád vagy a Rákóczi hídon át lehet majd menni, és ki lehet kerülni, de a fővárosiak nagyobbik fele fizetni fog, vagy nagyot kerül, ha tud.
Másfél éve tudjuk, hogy a leghumánusabb megszorítás az, amit nem a zemberekkel fizettetnek meg. Így gondolta a BKV is, ezért kicsit átszervezte a bérletek érvényességi körét, árat valóban nem emelt. Viszont akik az agglomerációból eddig Budapest+környéki bérlet kombóval…..
államcsődőr 2012.01.20 07:56:18