Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egonzoli

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hoppál Péter Trollakadémia közleménye Lelepleződött a Fidesz trafikmutyija! Nem elég, hogy a Fidesz több ezer magyar családot fosztott meg a megélhetését jelentő családi trafiktól, de a mutyiban kiosztott trafikkoncessziókkal fideszes polgármesterek pereputtyát juttatta…..
A fideszes Varga István például úgy fogalmazott, a Büntető törvénykönyv nem mindenható, a rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg, talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább…..
Nem nagyon akartam én folytatni ezt a sorozatot, mert ugyan elsőre-másodikra még viccesnek tűnt azt bemutatni, hogy Orbán faragott magának néhány töklámpást és szegény, szerencsétlen értékválságban szenvedő társadalmunkkal beszavaztatta őket a parlamentbe, de úgy a…..
egonzoli 2012.08.08 00:08:35
@V mint...: Istenem nagy pénzért bebombázva hülyeségeket beszélni....de jó volna
   Nekem most negyedórám van posztírásra, ezt a posztot a kommentelőink, Önök, Ti, kedves Olvasó, fogják megírni.   Az a kérdés, hogy vajon a magyar baloldali-liberális-konzervatív értelmiségi véleményformáló elitből ki az, van-e egyáltalán olyan, aki…..
Van az úgy időnként.  1956 Emberek! Megtudtuk, hogy Gerő Ernő elvtárs a Hazafias Népfront területfoglalási igényét fogadta el, így nincs mit tenni, menjen mindenki haza, a forradalom elmarad!   1848 Mit kíván a ... Hogy? Mi van? Nem értem! Jaaa, hogy a császáriak…..