Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jofko

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyáron jön az új Karate Kid, amit az 1984-es film történetét alapul véve készítettek el. A remake készítőknek nagyon nehéz dolguk van, hiszen az eredeti mozi sok szempontból igazán kiválóra sikerült. A gondnok és mester szerepét játszó Pat Morita (1932-2005) 52 éves volt az…..
Appleblog Nem drága a Mac 2009.10.26 12:06:00
Újra és újra előkerül, hogy a Mac drágább, mint a pc (ahogy az is, hogy a Mac nem pc, de az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat mostantól keményen moderálni fogjuk, mert értelmetlen vitákat nem folytatunk), miközben tudjuk, hogy a hasonló alkatrészekből összerakott márkás gépek…..
jofko 2009.10.26 21:28:46
@Nandesz: Ez engem is érdekelne :) Mert akkor egyszerűbb az apronetes nepperektől beszerezni amerikából hozott modelleket, apple garanciával :) Elég nagy vicc lenne, ha ne járna hozzá a bill...
jofko 2009.10.26 21:24:36
Így van, nem kötelező senkinek Mac-et használni.

Azt viszont fontos megemlíteni, hogy a cégeknek még jó árban sem érné meg Apple számítógépekre cserélni a gépparkjukat, rengeteg szoftver ( és ezek honosításai ) hiányoznak az OSX platformról, PC-n meg tömkelegével vannak az egyszerűbb, olcsóbb, költséghatékonyabb megoldások erre.

@Handras: tökéletesen egyetértek, nekem van Macbook Pro-m, iMacem, és az irodai grafikai munkához PC-t használok...
ne mondja nekem senki, hogy egy jó minőségű LED-es IPS paneles monitort megkapok BÁRHOL 300 alatt, 27"-osan.

Ez gyakorlatilag hiánycikk, mert az ilyen monitor nem is létezik, és akkor még a hozzá kapcsolódó hardverek árait ne is említsem.

A legkissebb modelltől a legnagyobbig mindegyik megéri az árát, főleg ebben a szegmensben.