Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nekromancika

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiadó:Gentle Art Of MusicHonlapok:www.rpwl.demyspace.com/rpwlAz RPWL-t elsősorban azoknak ajánlom, akik a Pink Floyd lemezein nőttek föl és manapság nem nagyon tudnak azonosulni a Marillion nyafka vontatottságával és egyre szintetikusabb hangzásvilágával. Én pl. ebbe a kategóriába…..
Nekromancika 2012.01.19 23:03:11
garael: "...................De legalább a hozzá tartozó zene is szar."

EMBER, MI VAN VELED?!

örülök, h. megosztottad ezt velünk, bizonyára így is van, ha te mondod, szar a black metal, és pont. kicsit visszaolvastam, te milyen zenéket preferálsz ( ööö... bocsánat, ne sznobkoggyunk má'!), szóval amiket te ELŐNYBEN RÉSZESÍTESZ. és akkor én hadd írjam már le ugyanezt pepitában: h. a te nagy kedvenceid egytől egyig micsoda büdöslábú/pumacipős/szimatszatyros/pvc-dzsekis pozőr bandák, akiknek a szókincse kimerül a power meg a blood meg a steel szavak cserélgetésében. a borítókon meg fotósoppos robotizék harcolnak elkúrt conan-paródiákkal és gagyi műanyag sárkányokkal, tankokkal meg minden háborús szarral. (mert a háborút dicsőíteni csúnya dolog ám!) ehhez képest a transformers filmcsoda ingmar bergmani magasságokban van! meg aztán nem kell ahhoz pszichomókusnak lenni (mé', te az vagy netán? mondd, hogy nem! :DDD), h. summázzuk: ezek mind 70-es IQ-val megvert szerencsétlenek, oszt kész, főleg a rajongóik! :) (remélem, érted a szarkazmust.)

és kérdem én: hány black metal számot hallottál életed során? szerintem csak egy korai gagyi immortal klipet, gondolom én. megsúgom, sok-sok black metal zenésznek a cipőjét sem köthetné be némelyik trve mötááál viccbrigád (údódirksnidling, ráningvájld, sztílving és tsai, muhaha!). pedig tudjuk, nem a nagy technikai villogásoktól lesz jó egy zene. 1 szó mint 100, hátrébb az ag(y)arakkal, és tessék elgondolkozni, mielőtt lefikázunk egy komplett műfajt (amit nagy vszínűséggel csak hírből ismerünk). vagy legalább egy nyomorult szmájlit odacseszni a mondat végibe. tudom, blogon már mindent szabad, én is majdnem anyázni kezdtem, de aztán a jobb vállamon lévő angyalka lebaszta a kisördögöt a balról. így aztán béke van és szeretet... :) (=smiley)

ja, és én marhára nem vagyok black rajongó. csak a szemem bökte ki ez a sok faszság, amit idehányt... azaz ideírtál mívesen.

na, tsók!

ui.: amúgy jó a blog, jók az írások, szívesen olvasom, hacsak nem moderáltok ki izibe. :D